View Full Version : Moderated: Мислите ли, че момичето изпитва нещо към мен и...
Mikohito
02-04-2006, 21:16
Здрасти на всички от доста време не бях пускал тема но сега ми трябва мнението ви.Преди няколко месеца отидох в училището на мои приятел и се запознах с едно много готино момиче.Бях и казал че ще и звънна да излезем.Два дни се канех да и се обадя но накрая тя ми звънна да излезем.Излязохме на кафе и прекарахме цял ден заедно беше ни супер заедно но накрая аз прецаках нещата защото я оставих и отидох при един приятел а бях тръгнал да я изпращам.След това се разбрахме още веднъж да излезем но така и не се видяхме да срещата защото закъснях малко а нея я нямаше.И от тогава не сме излизали но сме се събирали заедно.Преди няколко дни бяхме заедно двамата и една нейна приятелка и тя ни избъзика "Вие май си имате нещо между вас..." а неината реакция беше само да се усмихне.
Въпроса ми е мислите ли че момичето изпитва нещо към мен въпреки провалените две срещи и как бихте реагирали ако харесвате едно момче и ако ви избъзикат така. :roll:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
DeSiTo0o
02-04-2006, 21:26
Ami nz dali ima 4uvstva kum teb...Moje v na4aloto da si i bil simpati4en,no sled tiq dve provaleni sre6ti...moje da e sprqla da te haresva.
No ima i drug variant-moje vse o6te da si i simpati4en pone.
No tozi put ti q pokani na sre6ta,ne 4akai tq da ti se obadi,4e tova mai nqma da stane!Kato izlezete gledai da ne stavat nivki izdunki.Sega kato trugne6 da q izpra6ta6,vidi6 nqkoi tvoi fr,vmesto da ostane6 pri nego,purvo q izprati puk togava otidi pri priqtelite si.Taka 6te i pokaje6 4e tq su6to e vajna za teb.
I dano ne6to se polu4i,aide i uspeh! :wink:
Aa i ako men taka me izbuzikat ako si haresvam nqkoe mom4e i az bih se usmihnala samo. :roll:
teenkopele
02-04-2006, 21:44
Ami nz dali ima 4uvstva kum teb...Moje v na4aloto da si i bil simpati4en,no sled tiq dve provaleni sre6ti...moje da e sprqla da te haresva.
No ima i drug variant-moje vse o6te da si i simpati4en pone.
No tozi put ti q pokani na sre6ta,ne 4akai tq da ti se obadi,4e tova mai nqma da stane!Kato izlezete gledai da ne stavat nivki izdunki.Sega kato trugne6 da q izpra6ta6,vidi6 nqkoi tvoi fr,vmesto da ostane6 pri nego,purvo q izprati puk togava otidi pri priqtelite si.Taka 6te i pokaje6 4e tq su6to e vajna za teb.
I dano ne6to se polu4i,aide i uspeh! :wink:...
И аз така мисля. :wink:
WILD__BOY
02-04-2006, 21:45
Рано е да чувсвта нещо повече от привличане. Айде стига си усирал като малките деца. Стегни се и я взимай. Явно ти е вързана вече :)
ЛОвЕРКАТА
02-04-2006, 23:25
ЕМи Микохито,виж сега щом сте излезли и даже тя ти се е обадила :shock: зна4и те е харесвала ;-) Нормално е след тея гафове да се от4ужди малко все пак :-s не си се представил на ниво [-X но обади й се,покажи й се в най-добрата светлина,забавлявайте се пък туку виж нещата ще потръгнат =D> УсПЕХ И СМЕЛО \:D/
Да, харесва те. Нямаша да ти се обади два пъти, ако не те харесваше. След изпълненията ти тя има съмнения дали ти я харесваш, така че я покани и ги разсей (съмненията).
По другия въпрос - ако харесвам някое момиче (аз съм момче) и ме избъзикат с тази реплика, точно така бих реагирал - само с усмивка. Момичетата биха го отрекли веднага, ако не е вярно.
white_chik
02-05-2006, 11:17
mi mislq 4e te haresva ili pone zasega q kefi6.Amo kato q preebav6 neprekusnato kvo o4akva6?zvunni i,postarai se da prekarate naistina dobre,polse q izprati,celuni q,a ne zakusnqvai i
ne se zaplesvai.Ako naistina haresva6 tva momi4e opitai se da q spe4eli6
Mikohito
02-12-2006, 16:12
Мерси на всички за отговорите и за съветите.Видях се пак с момичето и се разбрахме да излезем отново.Дано да се получи.
KOTKATA_17
02-12-2006, 16:45
Moeto mnenie e 4e tq te hareswva 6tom te e pokanila tq na kafe tva e dobre trqbva vi o6te malko vreme izlizaite o6te 1 sedmica na kafe i :smt008 se6ta6 se!Uspeh!!! :smt007