View Full Version : q si kajete :)
koe e nai miloto ne6to koeto nqkoga sa vi kazvali :?: moje bi ve4e ima takava tema ama se pak...:)
LiLeNcEtOoO
02-05-2006, 10:12
mi moqt pritel kakvoto i da mi kaje to vse e milo taka4e ne moga da opredelq to4no
mi moqt pritel kakvoto i da mi kaje to vse e milo taka4e ne moga da opredelq to4no
e vse ne6to 6te ti e napravilo po golqmo vpe4atlenie :wink:
"Obicham te poweche ot samia sebe si"...,nezabrawimi migowe kakto se kazwa s nezabrawim chowek ((;
`Death`Whore`
02-05-2006, 10:24
Разни лиготии.
Разни лиготии.
Мухахаххах ! Ето това е истината!
white_chik
02-05-2006, 10:44
edno iskreno obi4am te ot podhodq6tiq 4ovek e vuzmojno nai-miloto ne6to.No ina4e frazi ot vida "podludqva6 me" "ti si idealnoto momi4e" "nikoga ne sum obi4al taka" su6to stavat
не помня такива не6та ....но то пак ня и кво да помня ... л;аллалала
HopeLesss
02-05-2006, 11:24
"Моля се на Господ да не те отнеме от мен, за да мога да продължа да дишам! Но никакъв отгвор... Не знам, не ми се живее живот, в който няма човек, който да изпитва любов поне една 100000 частица от твоята безгранична любов! Не мога да спя, мисля за живота - колко би бил хубав той с теб и колко сив, черен и невзрачен дори секунда без теб! Дори една мъничка дума, изречена от твоята уста би ме накарала да спя като новородено бебе, а тази думичка (тя въобще не е малка, много е стойностна) е една много нужна ми думичка - "Прощавам ти!". Как нужна ми е тя сега както слънцето на растенията, водата на животните... И не мога да заспя..."
Това е едно от десетките писма, които бившия ми приятел ми е писал... Не бих казала, че е най-милото, но определено е едно от нещата, които никога няма да забравя!!! :roll:
Dorianchety
02-05-2006, 11:41
Emmm...Chochi,chochko,mishko,mishle...moita buba i t.n. :smt007
"Моля се на Господ да не те отнеме от мен, за да мога да продължа да дишам! Но никакъв отгвор... Не знам, не ми се живее живот, в който няма човек, който да изпитва любов поне една 100000 частица от твоята безгранична любов! Не мога да спя, мисля за живота - колко би бил хубав той с теб и колко сив, черен и невзрачен дори секунда без теб! Дори една мъничка дума, изречена от твоята уста би ме накарала да спя като новородено бебе, а тази думичка (тя въобще не е малка, много е стойностна) е една много нужна ми думичка - "Прощавам ти!". Как нужна ми е тя сега както слънцето на растенията, водата на животните... И не мога да заспя..."
Това е едно от десетките писма, които бившия ми приятел ми е писал... Не бих казала, че е най-милото, но определено е едно от нещата, които никога няма да забравя!!! :roll:
q kaji o6te pisma ot gadjeto ti :) tva mn me izkefi
mnogomili4kata-sf
02-05-2006, 19:25
Най-готиното нещо,което ми каза едно момче и ми направи огромно впечателние,че съм била като порцеланова кукла
TheMaggie
02-05-2006, 19:31
Momcheto koeto haresvam mi kaza che sam "mnogo qka macka" :D
маика ми ми каза ,че съм "олигофрен" страшно прозвъче... кефя се. :-({|=
Jamalska
02-05-2006, 21:46
Ми разни излияния кой кога мисли за мен... [-X
Ама нещо което си го спомням беше когато един приятел с когото имах малко интимности без връзка ми каза "много си хубава" точно преди да се целунем и тн...Прозвуча супер страстно и искрено макар че за 2рото се съмнявам:/
Аре на бас,че от днес съм най-щастливия човек на света!
тва ми го каза бившия ве4ерта след като бяхме тръгнали за ве4е четвърти път :roll:
имало е и др мн по-мили неща,но не си спомням...а,да и веднъж му се бях нацупила нещо и ми остави на гласовата с гласа на Слави/блях,ма беше мило!/съобщение,че еди-кой-си мн съжалява,че е точен пич и мн ме обича...тогава като си спомня къв хилеж падна..