View Full Version : vypros kam momi4etata ot foruma?!
malko_f`4e
02-05-2006, 11:17
Pyrvo...zdraveite,mn mi e stranno da spodelqm to4no tuk problema si,no taka re6ih,taka 4e 6te deistvam napravo:na 15 godini sam,imam seriozen priqtel i onzi den pravihme sex(darja da otbeleja 4e vinagi izapolzvame prezervativ,nezavisimo ot tova 4e hodim ot blizo godina i si imame pylno doverie!taka...do tuk dobre,sega problema:cqla no6t ne mojah da zaspq,za6toto postoqnno mi se hode6e do toaletna,stavah dva pyti i dvata pyti yrinata be pridrujena ot kryv(ne mnogo,no dostata4no za da se zamislq seriozno,na kakvo moje da se dalji tova?),taka sam i dnes...prodaljava da mi se hodi do toaletna postoqnno i ima kryv.slu4valo li vi se e i na kakvo moje da se dalji?
P.p.ne sam kazala na maika si i nqmam namerenie(za6toto to4no sega ne i e do tova,ina4e spodelqm vsi4ko s neq)t.e...nqma da hodq na genekolog.
Molq vi otnesete se seriozno kam temata,za6toto kolkoto i sme6no da zvu4i za nqkoi,za men e mn seriozno!
joro_tev
02-05-2006, 12:02
Решението е Генеколог. Нищо друго не те спасява. Ако искаш пробвай първо с ШуарЧек, но според мен не е това. Или се получило някакво нараняване при секс или може да имаш някакво възпаление, я на яйчници, я на "тръбите". Не се чуди ами действай.
malko_f`4e
02-05-2006, 12:06
ШуарЧек,tova kakvo e?ni6to ne mi govori?
one_touch
02-05-2006, 12:16
neznam koi idiot bi ti se smql za podobno ne6to.da ti kaja i az mislq 4e re6enieto e da otide6 na genekolog.moje da ima6 nqkvo vazpalenie,a moje i prezarvativa da ne ti ponasq.ima hora koito sa alergi4ni.po dobre otidi nqma da zagubi6 ni6to.vzemi si napravlenie i otidi.maika ti nqma kak da razbere,ako li4nata ti ne i kaje.
ina4e moje6 da probva6 i s tetra.no po dobre na genekolog
ШуарЧек,tova kakvo e?ni6to ne mi govori?тест за бременност
другото-може да ти е дошло,колкото и тъпо да звучи...
просто да си мислиш,че е сериозно,защото си обхваната от лека параноя след първия път и преиначаваш действията на тялото си :D
Майка ти
02-05-2006, 12:18
Отиди при джипито и кажи оплакванията си. То ще прецени при какъв специалист да те прати. Може да имаш цистит или нещо с бъбреците. :!:
malko_f`4e
02-05-2006, 12:22
ШуарЧек,tova kakvo e?ni6to ne mi govori?тест за бременност
другото-може да ти е дошло,колкото и тъпо да звучи...
просто да си мислиш,че е сериозно,защото си обхваната от лека параноя след първия път и преиначаваш действията на тялото си :D
test za bremennost ne mi trqbva...nqmam samneniq da sam bremenna,i ne pravq sex za pyrvi pyt!
naistina nz kvo mi stava, i mai 6te e dobre ako do utre ne mi mine,da ida na lekar... :-k
Svetlana_Pei4eva
02-05-2006, 12:35
Отиди при джипито и кажи оплакванията си. То ще прецени при какъв специалист да те прати. Може да имаш цистит или нещо с бъбреците. :!:
i az taka mislq!
malchoto_f
02-06-2006, 20:39
pppfff prosti4ko e- 6tom hodi6 po-4esto do toaletna pokazva 4e sa ti istinali babrecite, ili sa vazpaleni. a kravta e reakciq na organizma da se otarvava ot otrovite. no ZADALJITELNO poseti lekar za6toto tova istivane vodi do mn seriozni posledici. :)) ako ne iska6 nito maikati nito li4nata lekarka da razbirat, pomoli priqtelq ti da ti dade pari ako ti nqma6 i otidi na platen pregled, no prosto ne si pozvolqvai samole4enie, pri uslovie 4e dori ne znae6 kakvo ti e. aide i da ozdravqva6. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))
California
02-06-2006, 23:20
Абе за кви тестове дрънкате???
Тя предната вечер е правила секс и да другия ден вече има симптоми на бременност, ако според вас кръвта в урината може да е признак на това (аз не мисля така!)...?!!?
Почти съм убедена, че е цистит или поне по описанието така звучи, щото кръв при пишкане и често ходене до тоалетната са симптоми точно на тва...
Отиди при личната си лекарка и тя ще ти каже най-добре...
peperud4icata
02-06-2006, 23:35
i az sam za ginekolog.gadno e,no mislq 4e se nalaga :?
vij sega!ima dva varianta-1. da kara6 cvetna bremennost,no ne mislq,4e e golqma veroqtnostta i 2riq variant-cistit macka...kofti e...ako nz kvo e 6ti obqsnq nqkoi drug put,no za vseki slu4ai otidi na ginekolog
NeNaSiTnA_TA
02-07-2006, 09:15
spored men nai-uda4no e da ide6 na ginekolog i toi 6te ti kaje kakvo ima!no nai-dobre e da ide6 kolkoto se moje po-rano za da ne se pritesnqva6 izli6no!uspeh
Pyrvo...zdraveite,mn mi e stranno da spodelqm to4no tuk problema si,no taka re6ih,taka 4e 6te deistvam napravo:na 15 godini sam,imam seriozen priqtel i onzi den pravihme sex(darja da otbeleja 4e vinagi izapolzvame prezervativ,nezavisimo ot tova 4e hodim ot blizo godina i si imame pylno doverie!taka...do tuk dobre,sega problema:cqla no6t ne mojah da zaspq,za6toto postoqnno mi se hode6e do toaletna,stavah dva pyti i dvata pyti yrinata be pridrujena ot kryv(ne mnogo,no dostata4no za da se zamislq seriozno,na kakvo moje da se dalji tova?),taka sam i dnes...prodaljava da mi se hodi do toaletna postoqnno i ima kryv.slu4valo li vi se e i na kakvo moje da se dalji?
P.p.ne sam kazala na maika si i nqmam namerenie(za6toto to4no sega ne i e do tova,ina4e spodelqm vsi4ko s neq)t.e...nqma da hodq na genekolog.
Molq vi otnesete se seriozno kam temata,za6toto kolkoto i sme6no da zvu4i za nqkoi,za men e mn seriozno!Виж това може да не е венерически проблем аз бях така когато бях на 10-11 години и пишках кръв проблема идва от бъбреците нарича се "синдром на Фралей" може да се наложи и да ти се прави опреация за това непременно се посъветвай с майка си защото не е хубаво това!Изпитала съм го!
midnight...
02-07-2006, 09:57
първо-пишете на кирилица
второ-никой от форума доколкото знам неможе да помогне по-добре от лекар
не си прави експерименти с тялото и да чакаш да ти мине
най-добре отиди на гинеколог, за да разбереш какво ти е ако ти има нещо
chestra_f
02-07-2006, 13:21
vurvi na lekar puk moje i da ne ti e ot sex a
6matkata
02-07-2006, 15:14
kakto t akzaha i po gore moje da ti e do6lo :) ,ponqkoga pri po rqzko ponikwane,taka da se izrazq, dosta momieta se oplakwat ot malko karwene. No mislq 4e kaza nqkolko dni...nai dobre e da otide6 da lekar tei akto towa moje da se okaje kakto neka infekciika taka i ne6to poserioznoi... Pomoli twoq priqtel da deistwa amlko pow nimatelnbo sledwa6tiq pat
malko_f`4e
02-07-2006, 19:50
благодаря за всички мнения и отговори!вече съм по-добре!още веднъж мерси за сериозността,с която сте се отнесли към въпросите ми!
заминавай бе дете!
02-07-2006, 20:53
Не разбирам какво чакаш ?
На майка си ли се притесняваш да кажеш ?
От чичко доктор ли те е страх !
давай смело напред !
1-во ако стане нещо с женското тяло винаги се обвинява секс-а карай го по спокойно иди на лекар и той ще ти каже какво ти има но едвали ще е нещо от секс-а по вероятно е нещo с бъбреците или пикучния мехур поне така мисля аз.
_butterfly_
03-10-2010, 20:11
Усещане, че постоянно ти се ходи до тоалетната, болезнено уриниране придружено с кръв- почти съм сигурна, че си настинала и просто имаш цистит. Отиди до личната, с хапчета и много течности ще се оправиш бързо. Бъбреци, инфекция, пикочен мехур (според мен е цистит)-някъде там се крие проблема ти.
ПС: стана ми интересно защо я съветвате да си направи тест за бременност?! :-o
И аз те съветвам да отидеш на гинеколог,защото не можеш да си продължаваш така..Но мисля,че може би е цистит,защото горе-долу това са симптомите,но ние във форума не можем да ти помогнем почти с нищо-трябва ти лекар ;/
krem4et0
03-10-2010, 21:15
Темата е стара!