View Full Version : Видях го с друга, да й кажа ли?
Ами значи проблема е следния. Една моя съученичка страшно си пада по едно момче от класа.
Само дето тя е с наднормено тегло, а той е слаб и хубав. Не я намира за привлекателна, ама тя продължаваше да му се натиска. Казах й, че е загубена кауза (не защото е дебела, ама човека би предпочел момиче, което като легне отгоре му и да не го премаже). Молих я да спре да залита по него, защото си личеше, че само я използва, за да му помага с задачите по математика и да преписва на контролните, ама тя продължаваше да се надява.
Е, днес го видях с едно много по хубаво момиче от нея (беше слабо и високо). А пред нея твърдеше, че нямал приятелка, и тя толкова се радваше, че има някакви шансове. :smt009 Скъса ми се сърцето като разбрах как й се е присмивал и я е изпозвал, а с онова момиче определено си личеше, че са близки.
Дали да й кажа, че си има друга? Знам колко е чувствителна и как ще го приеме, ама май друг изход няма. Поне ще спре да се надява. Вие как мислите?
ama teb tva kvo te gree! tva sa si tqxni otno6eniq neka sami se opraviqt!
one_touch
02-05-2006, 19:20
t'va naistina e mn gadno.mn me draznqt takiva oligofreni.po dobre i kaji.po gadno 6te stane za neq kato sama razbere.no ako ne iska da te 4ue po dobre ostav ne6tata taka.
bloody_angel
02-05-2006, 19:44
Определено ако държиш на нея трябва да и кажеш :-k ,иначе доста дълго време ще е със затворени очи и онзи момък ще я използва за лична изгода и ще си живее живота :!:
ти приятелка ли си и или кво кажи и за какво да си мечтае за него няма смисъл после ще се чувства още по-зле поне ще е подготвена като ги види
ааа и друго се сетих тя може и да не ти повярва ако е много влюбена :-k
IdontGiveaFuck
02-05-2006, 21:55
Ти и кажи пък дали щи повярва вече си е нейн проблем.
teenkopele
02-05-2006, 22:17
Ти и кажи пък дали щи повярва вече си е нейн проблем.
:wink:
MeTaLnO_SlAdKa
02-06-2006, 14:50
KAJI I PODQVOLITE!!! mnogo lo6o ako go razbere sama i 4e ti si znaela a ne si i kazala!!! na men su6to mi e simpati4en edin ot klasa...no ob6to vzeto gledam pove4e da mu se nadsmivam..poneje e edin ot krasavcite...priema me oba4e ne zaslujava takava kato men...e tfa si e moq rabota! no...kaji i molq te...napulno i vlizam v polojenieto!!! Ti izob6to priqtelka li si i!?!?!?!?! :smt014 :smt018
priema me oba4e ne zaslujava takava kato men...e tfa si e moq rabota!a kakvo zaslujava?
mamina_blaga
02-06-2006, 16:05
v kraq na krai6tata mejdu tqh nqma ni6to,taka 4e ima li polza,4ovek kato haresva e slqp za gre6ki
MeTaLnO_SlAdKa
02-06-2006, 16:11
zaslujava nqkoq koqto 6e mu hodi po guza, a az ne sum ot tezi! ! ! i ako mi pi6e6 v icq moje i da se razberem!
zaslujava nqkoq koqto 6e mu hodi po guza, a az ne sum ot tezi! ! ! i ako mi pi6e6 v icq moje i da se razberem!nqmam golqmo jelanie da ti pi6a
ako 6te6! i vse pak ne mislq 4e tuka e mqstoto da ti obqsnqvam za6to taka mislq! vse pak temata e suvsem druga!
ако сте много добри приятелки и кажи ама наистина да сте добри приятелки..иначе отношенията между тях не те бъркат изобщо !! ако сте само някви там познати приятелки изобщо не се бъркай!!!
Не й казвай, за да може пича да продължава да я използва.
ЕСТЕСТВЕНО Е ДА Й КАЖЕШ АЛО #-o
Kaji i,moje pak da i doide akala i da se otkaje ot nego
`w8inK`f0r`y0u`
02-07-2006, 11:15
Dereeee toq e eeeebasi oligofrena, kak moje da se podrigrava na gorkoto momi4e :evil: az bih go zastrelqla toq ..napray da ti pisne ot tupi kompleksari deto se praqt na interesni i kat gi haresa nqkoe momi4e, samo4yvstvieto e ve4e v nebesata;( kaji na tvoita priqtelka kak stoqt ne6tata i i obqsni, 4e edinstveniqt koito moje da sujalqva v cqlat ataq rayta e toi, 6ot ni6to 4e e pulni4ka, sigyrno izpyska syper pe4eno i gotino momi4e..6e se osuznae toi, ama togava 6e e prekaleno kysno. A na tvoita priqtelka i otvori o4ite, 6ot taka samo se izlaga :( yspeh![/i]