PDA

View Full Version : poredniata ligavnq no molq vi daite savet

lovjiikata
02-05-2006, 22:38
Emi haresvam edno mom4e koeto e ot moeto daskalo v sasedniq klas.otna4alo ne se poznavahme no naskoro razbrahme 4e imame ob6ti priqteli i vzehme da s sblijavame.kogato se zasi4ame v u4ili6te moje i da e 500 p1ti no si kazvame zdrasti.sedim na edno i sa6to mqsto v klas i si pi6em po 4in(ako me razbirate kakvo iskam da kaja)Razmenqme si u4ebnici pomagame si za izpitvane.razbrah kak se pi6e v 4ata i mu pisah e ne mn uspe6no 6toto ne sme vodili mn razgovori.no v poslednite dni imam 4uvstvoto 4e me otbqgva a az mai po4nah da go haresvam kakvo da pravq kak da talkuvam deistviqta i povedenieto mi?kakvo da pravq az? mersi!

the_green_man
02-05-2006, 22:43
Prosto govori s nego!!! Razberi za6to se e durjal tolkova priqtelski nastroeno kum teb i izvednuj se e ot4ujdil taka i e zapo4nal da te otbqgva??? Sled tova ve4e 6te znae6 dali ima6 nqkuv 6ans i ako ima6 smelost (ako ne si nqkoq "sramejlivka" :mrgreen: ) moje da go pokani6 da izlezete nqkude i t.n.

Aide USPEX

Azlan
02-05-2006, 22:44
Наи простото е да го поканиш да излезете. Symple... Тези телефони ваши закакво са ви ?.. мисля ,че сама може да се справиш без наша помощ.!!!!!

lovjiikata
02-05-2006, 23:05
problema e tam 4e toi e ot onezi mom4eta deto si padat"playboy4eta" i nz kak 6te reagira.Ina4e ne si padam sramejliva ne naprotiv.

02-06-2006, 22:49
Разбихте ме! Ахахаха смазвам се! Много счупено! Майко! ”Пишем си по чин!” Ахахахаха! Култ, бате! Велико! Мааа... Как може толкова яки хора да има! Неееееееее... Не е истина! Йес! Влеееее... Това е просто неморално... Олелелеле... Не, не, не, не! Вие сте уникати! Просто нямам думи.

Kianna
02-06-2006, 23:03
Emi haresvam edno mom4e koeto e ot moeto daskalo v sasedniq klas.otna4alo ne se poznavahme no naskoro razbrahme 4e imame ob6ti priqteli i vzehme da s sblijavame.kogato se zasi4ame v u4ili6te moje i da e 500 p1ti no si kazvame zdrasti.sedim na edno i sa6to mqsto v klas i si pi6em po 4in(ako me razbirate kakvo iskam da kaja)Razmenqme si u4ebnici pomagame si za izpitvane.razbrah kak se pi6e v 4ata i mu pisah e ne mn uspe6no 6toto ne sme vodili mn razgovori.no v poslednite dni imam 4uvstvoto 4e me otbqgva a az mai po4nah da go haresvam kakvo da pravq kak da talkuvam deistviqta i povedenieto mi?kakvo da pravq az? mersi!

ehh romantika...razmeniate si uchebnici,pomagate si pri izpitwane..ammm samo da pitam shtom se usmihwate tolkowa toi zashto ne ti predloji kafe ili neshto takowa?shtom toi ne ti predlaga nishto znachi ili ne te hareswa izobshto,ili e adski sramejliw,ili si ima priatelka i samo se budalka s teb..,ili..,ili.,..nai-dobre se uweri sama kakwo e towa "ili" kato goworish s nego i to shte si prolichi!

Success [;

ashly besnata
02-07-2006, 06:49
govori s nego i tvae STISKAM PALCI!!!