PDA

View Full Version : Za6to mi Vikat kurva???

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 20:37
Egati gadnoto mnogo se sduhvam az sam mnogo dobro i svestno momi4e a mi vikat kurva se edno sam nqkva dolna pomqrka koqto se 4uka s seki :( mnogo gadno taka a men prosto si me haresvat pove4e mom4eta ne mislq 4e se durja taka nai mnogo da sam se svalqla na nqkoi da flirtuvam tva kurva li e egati :* kakvo da promenq v sebe si aaa i razkazvam za mom4eta na priqtelite si (kakvi pr be az taka ne moga da gi nari4am)tva e mnogo lo6o HeLp ME ](*,)

adi4ka
02-06-2006, 20:41
Приятели....интересно,след като те наричат курва,какви приятели са...На другите..не им се връзвай,хората които обиждат,обикновено завиждат...A дори и да не е така,най-малкото трябва да те опознаят за да ти лепват етикет...преди това са просто някакви идиоти,там,в ниското и не си заслужава да се тормозиш заради тяхното мнение!!
Успех! :wink:

Kianna
02-06-2006, 20:44
Za da te narichat taka,znachi si si go izprosila sama...kofti rabota [;

midnight...
02-06-2006, 20:44
пък като гледам и си скромна.....

dEnIsTy
02-06-2006, 20:49
OT4AQNOTO f4e sry mila..no prosto se skrii za da ne stane taka ne samo averite ti da te nari4at kurva :)

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 20:50
ti si egati kurwata be
ne moa da te gleam kak moje da se chukash sys wseki da zemsh da se zamouniish drugo reshenie nqma
MOLQ!!!!!!!!!!!!!!!
Abe neznam kakva sam az ama znam 4e ti si nqkav dolen kompleksar koito si nqma druga rabota i si gubi vremeto
v pisane na prostotii.

Kianna
02-06-2006, 20:51
s edna duma wsichki ti kazwat kakwito si si gi nadrobila-->takiwa she si gi surbash [ ; egati izlagaciata ;]]]]

dEnIsTy
02-06-2006, 20:52
OT4AQNOTO f4e
i o4evidno ti se nervi6 na tezi "prostotii" i gi priema6 li4no:)

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 20:55
OT4AQNOTO f4e
Da :( opredeleno mnogo li4no gi priemam moje bi naistona sam gi predizvikala :smt009

Kianna
02-06-2006, 20:56
OT4AQNOTO f4e

=D> =D> dobre go kaza [[[[[[[[;

a btw OT4AQNOTO f4e priznai i pred samata sebe si,che si ***** i problema she bude nulew !
[[[[[;

ImaNewbie
02-06-2006, 20:56
Е като не са ти приятели що не им теглиш по една?Може би защото са прави :roll:

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 20:58
OT4AQNOTO f4e

a btw OT4AQNOTO f4e priznai i pred samata sebe si,che si ***** i problema she bude nulew !
[[[[[;
Dali naistina sam gi predizvikala s ne6to :smt009 ako e taka neznam ve4e sram i pozor lelee kakvo da pravq da spra s diskoteki kakvo???

Kianna
02-06-2006, 21:00
OT4AQNOTO f4e

[[[[[;
Dali naistina sam gi predizvikala s ne6to :smt009 ako e taka neznam ve4e sram i pozor lelee kakvo da pravq da spra s diskoteki kakvo???

be macka shto si mislish,che problema sa ti discotekite?wsichki deto hodiat na disco li sa *****?

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 21:03
ti si egati kurwata be kwo se prekriwash sq
hich ne mi se krii znam te kwa si natiskash se na waseki wtori koito ti doide
za 10 dwa kawala wrytwash znam te az teb
Abe kaji kakvo znae6 be ni6ti4ko ama ni6to za men osobenno 6tom govori6 taka znam 4e ne znae6

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 21:04
OT4AQNOTO f4e

[[[[[;

be macka shto si mislish,che problema sa ti discotekite?wsichki deto hodiat na disco li sa *****?
Ne no...moje bi tam povedenieto mi e takova kurvenskoo malee neznam... kajete kak da sprat da mi vikat taka molq vi samo za tova.

Dr. Kazimbutt
02-06-2006, 21:06
Za da te narichat taka,znachi si si go izprosila sama...kofti rabota [;
Най-вероятната причина.

Kianna
02-06-2006, 21:07
Nadali shtom wednuj si wliazla w ustite na horata nato ***** shte mojesh da izlezesh..no za samata teb e po-dobre e da se postegnesh i da stanesh leeeko po-seriozna [[[;

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 21:12
Ami...ligava sam no kurva ne sma abe...koi zablujdavam 6tom tolkko mnogo me drazni tova i go priemam navutre zna4i sam :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
i sa kvo na mama kurvata takava li sma aaaaaa ne samo tva neee

Kianna
02-06-2006, 21:15
na mama kurwata li...na grada kurwata :lol:

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 21:18
Stiga de ne mi e sme6no :smt010 pla4a ne mislq 4e ot moq problem bi trqbvalo da pada smqh.

^Pretty{}Girl^
02-06-2006, 21:18
ti si egati kurwata be
ne moa da te gleam kak moje da se chukash sys wseki da zemsh da se zamouniish drugo reshenie nqma
MOLQ!!!!!!!!!!!!!!!
Abe neznam kakva sam az ama znam 4e ti si nqkav dolen kompleksar koito si nqma druga rabota i si gubi vremeto
v pisane na prostotii.

OT4AQNOTO f4e ot Minzuhar ne se obijdai toi taka si prikazva postoqnno

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 21:19
OT4AQNOTO f4e

[[[[[;

Az kazah ve4e to problema ne sa te no ako tam kato sma pila se durja kurvensko!!!

Frank_Lampard
02-06-2006, 21:22
Според мен въобще даже не трябва да се притесняваш. Този, който те нарича така не ти е приятел. Подминаваш го с високо вдигната глава и така ... Сигурен съм, че приятелите ти не те наричат така, а и щом ти си убедена, че всичко около теб е нормално, значи не виждам проблем :) Даже не трябва да ти пука за прякора... Така те наричат хоа, които нямат стойност за теб. Тези, който те познават знаят, че не си такава:) Ае със здраве !

ChoCoLAte_
02-06-2006, 21:29
Ами мисля, че ние нищо не можем да ти кажем по простата причина, че не те познаваме.

Frank_Lampard
02-06-2006, 21:32
В момента правим оценка на ситуацията предвид това, което тя казва :) Ако нещо не е вярно тя сама ще си е виновна :)

^Pretty{}Girl^
02-06-2006, 21:32
xaxaxa tva me iskafi kakto sa bqh zduhala ma rasmq xaxaaxaaxax :smt005 :smt005

OT4AQNOTO f4e
02-06-2006, 21:34
xaxaxa tva me iskafi kakto sa bqh zduhala ma rasmq xaxaaxaaxax :smt005 :smt005
axAXaxAXaxAX abe da dosta si e sme6ni4ko xixixixi nerazbiram 6to mi puka kato ne sam kurva

Kianna
02-06-2006, 21:36
Според мен въобще даже не трябва да се притесняваш. Този, който те нарича така не ти е приятел. Подминаваш го с високо вдигната глава и така ... Сигурен съм, че приятелите ти не те наричат така, а и щом ти си убедена, че всичко около теб е нормално, значи не виждам проблем :) Даже не трябва да ти пука за прякора... Така те наричат хоа, които нямат стойност за теб. Тези, който те познават знаят, че не си такава:) Ае със здраве !
braoo braoo kakwa rech udiwwen sym prosto mi ze izdigna mnogo w ochite

=D> =D> brawo Minzuharcho =]]]]]]] mn dobre go kaza!Tazi "rech" i men mnooooogo me razwulnuwa..mnoo ama mnoo ;ppppppp

KOTKATA_17
02-06-2006, 22:35
E....... lo6o za6to li ti vikat taka edinq variqnt e da ti zavijdat i da te draznqt drugiq variant e da si gi predizvikala s ne6to da im se svalq6 na si4ki i t.n i tretiq varqnt e da si kurva priemi edinq ot trite koito smeta6 za veren i se postarai da sprat ina4e ](*,) 6te si bluska6 glavata dulgo

02-06-2006, 22:58
НЕЕЕЕЕЕ! СТИГА!!!! ЩЕ ПОЛУЧА ИНФАРКТ ОТ СМЯХ! НЕЕЕЕЕЕЕЕ! ”Защо ме наричат курва”. Ми, бате, има си причина - курва си! ОКЕЙ?! Не уникални сте! Култ, култ... Завинаги тийнпроблема! Уникални проблеми. Искам по 30 от тях на ден да ми се случват и ще си одължа живота с 40години от смях, само! НЕЕЕЕЕ!

ashly besnata
02-07-2006, 06:54
macka sama si si go izprosila

ATAKABG
02-07-2006, 14:21
Може би ти викат курва защото си......КУРВА?! :-k

flying_girl
02-07-2006, 14:33
Ами те хората не си измислят просто така прякори....100% си предизвикала с нещо тази реакция в приятелите си.Замисли се малко с какво .... #-o

rosskata
02-07-2006, 19:35
Боже колко ограничени хора има в този форум боже!!! ](*,)

Деца, вие не сте в ред... :shock: Как ще кажете на момичето каква е, не я познавате нали?
Нямам думи да опиша колко идьотски звучите с тъпите си обвинения и обиди. ](*,) Ако не сте разбрали още, това е форум за взаимопомощ, не за псувни... [-(

За авторката- мацка, не ги слупай, не им обръщай внимание и си гледай живота... Щом като говорят така
за теб, значи са ограничени и тесногърди... И въобще не си заслужава да им се обръща внимание. Така че да не ти пука...
:smt006

Kianna
02-07-2006, 20:06
Боже колко ограничени хора има в този форум боже!!! ](*,)

Деца, вие не сте в ред... :shock: Как ще кажете на момичето каква е, не я познавате нали?
Нямам думи да опиша колко идьотски звучите с тъпите си обвинения и обиди. ](*,) Ако не сте разбрали още, това е форум за взаимопомощ, не за псувни... [-(

За авторката- мацка, не ги слупай, не им обръщай внимание и си гледай живота... Щом като говорят така
за теб, значи са ограничени и тесногърди... И въобще не си заслужава да им се обръща внимание. Така че да не ти пука...
:smt006

Nikoi ne i e kazal,che e *****,a prosto sa i dali tochni warianti,zashto moje da i kazwat taka,nadali ei taka na niakoi mu e prishtraknalo taka da i kazwa..+ towa tochno tezi,koito ia "osujdat",che e *****,ne sa "ogranicheni i tesnogurdi" tochno zashtoto razbirat kakwa e..
btw w jelanieto si da se naprawish na "pomagasht" izglejdash dosta glupawo..
\/ [;

rosskata
02-07-2006, 20:18
Душице, мерси за комплимента... :smt005
Но не виждам по какъв на4ин точно си помогнала ти с твоите 10 поста, в които повтаряш,че е курва...
Да земе да се затвори в манастир,а? Да чака сватбата, за да се целуне с някой? Да не бъде себе си, а
да се старае да угажда на всички околни... Да не смее да направи нищо от страх да не я нарекат
някакси? Не ме разсмивай моля те... :lol:
Плюс това казах вече- не е въобще приемливо да определяш някой, когото не познаваш. [-(
И явно живееш в някакъв идеализиран свят, където всяко нещо което кажат за теб е вярно... Да си
чувала за завист, злобеене, недоброжелателност? :smt017

Kianna
02-07-2006, 20:48
dushowoto,sorry,ama ne misleh,che tezi,koito sa sebe si gi narichat *****?tia e izgradila towa mnenie u horata..da prawi kakwoto iska:ako iska da hodi w manastir,ako iska da se krie ?az kakwo da naprawia,za da i pomogna ?kazah i,che ne sluchaino taka i kazwat..ia logika malko ?ako ne e zashto tochno na neia sa reshili taka da kazwat?samowolno izbrana "jertwa" li e?

btw az kato ne sum pomognala s moite 10posta,ti kak pomogna s twoite 2"stoinostni",w koito osujdash drugite ?neshto mi se gubi i twoiata pomosht ?aide wmesto da goworish za na drugite post-owete kakwi sa, zaemi okonchatelna gledna tochka i i kaji tochnia i prawilen wariant kak da naprawi taka,che weche da ne ia narichat *****?

OT4AQNOTO f4e
02-08-2006, 08:18
Душице, мерси за комплимента... :smt005
Но не виждам по какъв на4ин точно си помогнала ти с твоите 10 поста, в които повтаряш,че е курва...
Да земе да се затвори в манастир,а? Да чака сватбата, за да се целуне с някой? Да не бъде себе си, а
да се старае да угажда на всички околни... Да не смее да направи нищо от страх да не я нарекат
някакси? Не ме разсмивай моля те... :lol:
Плюс това казах вече- не е въобще приемливо да определяш някой, когото не познаваш. [-(
И явно живееш в някакъв идеализиран свят, където всяко нещо което кажат за теб е вярно... Да си
чувала за завист, злобеене, недоброжелателност? :smt017
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>