View Full Version : Moderated: Точно когато мисля да действам ерекцията ми...
hora,prosto sym ot4aqn i vi molq da se otnesete mnogo seriozno s problema i ako nqma kakvo da mi kajete,da ne se byzikate s mene.A eto i kakyv e problema :
imam si mnogo seriozna priqtelka.hodim ot pove4e ot godina.i dvamata ne go bqhme pravili.i vse stava6e taka 4e nqma kyde da otidem da sme sami,ili nqma dostaty4no vreme,a i dvamata mnogo go iskame.ot dosta vreme nasam oba4e se slu4i da imame vyzmojnost.vsi4ko vyrvi po plan,tq se vyzbujda mnogo,az sy6to,no v momenta v koito v glavata mine ideqta 4e 6te trqbva da deistvam ve4e ili ne6to takova i erekciqta mi prosto prestava,i pove4e ni6to ne moje da me nakara pak da se vyzbudq.tova e ujasno i vseki put e taka.pisna mi da q razo4arovam.haresvam q super mnogo,jelaq q,iskam da go napravim a ne mogaaaa!6te se pobyrkam!pomognete ako imate nqkakvi idei!molq vi!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
tormozko
02-06-2006, 23:25
no v momenta v koito v glavata mine ideqta 4e 6te trqbva da deistvam ve4e ili ne6to takova i erekciqta mi prosto prestavaСпоред тези думи аз само мога да стигна до извода, че (както и в много други случаи) всичко е въпрос на внушение. Пробвай да мислиш за нещо друго (в случая много възбуждащо); пробвай с повече мастурбация ако трябва... но това е 100% преодолим проблем :wink:
--
Поздрави!
ami probvah vsi4ko znae6 li.. ve4e ne znam.. stava vypros 4e opitvame ot pove4e ot polovin godina i vinagi tova.. :(
peperud4icata
02-06-2006, 23:41
da,naistina tova e vapros na vnu6enie.spored men ti se pritesnqva6 da ne se obarka ne6to 6tom kato ti mine tazi ideq prez glavata i vsi4ko se obarkva.sledva6tiq pat si misli za ne6to nastina vazbujda6to (kakto kaza tormozko) i prosto go napravi bez mnogo da mu misli6.
uspeh :!: :lol:
Просто отиди на ДОКТОР. Ще ти изясни всичко !!!
Gabsi-to
02-07-2006, 07:50
Според мен всичко опира до притеснието!Котато започвате с приятелката ти да го правите ти се притесняваш да не стане както всеки път и да се изложиш!Трябва да се успокоиш и да не си внушаваш глупости!А пък ако приятелката ти те обича ще те разбере! Никой не е роден научен!УСПЕХ \:D/
Просто отиди на ДОКТОР. Ще ти изясни всичко !!! i za kvo na doktor??? pfff tva si4ko e vuz osnova na psixikata na 4oveka!
NeNaSiTnA_TA
02-07-2006, 09:04
Според мен всичко опира до притеснието!Котато започвате с приятелката ти да го правите ти се притесняваш да не стане както всеки път и да се изложиш!Трябва да се успокоиш и да не си внушаваш глупости!А пък ако приятелката ти те обича ще те разбере! Никой не е роден научен!УСПЕХ \:D/
i az mislq po sa6tiq na4in!predi6nite neuspehi te pritesnqvat da ne bi da se povtorqt!uspokoi se ne misli za eventualen neuspeh i deistvai!
Cold_King
02-08-2006, 15:46
Наистина трябва да спреш самовнушенията и притесненията,знам че никак няма да ти е лесно,но ако момичето наистина те обича няма никакъв повод за притеснение,повярвай ми!!! защото тя ще те разбере и така с всеки следващ път нещата ще стават все по-добри :smt008
pi4 vij sq ako naistina opira do pritesnenie v alkohola 6e nameri6 re6enie i znai 4e kogato se napie6 za ni6to nqma da ti puka use6taneto e vurhovno . garantiram ti uspeh :D
pritesnqva6 se trqbva da se uspokoi6 i vsi4ko 6te e ok spored men ina4e moje6 da otide6 na lekar no me symnqva da e zdravosloven problem
malkoto_kurve
02-08-2006, 21:21
[quote="ot4aqn"]hora,prosto sym ot4aqn i vi molq da se otnesete mnogo seriozno s problema i ako nqma kakvo da mi kajete,da ne se byzikate s mene.A eto i kakyv e problema :
imam si mnogo seriozna priqtelka.hodim ot pove4e ot godina.i dvamata ne go bqhme pravili.i vse stava6e taka 4e nqma kyde da otidem da sme sami,ili nqma dostaty4no vreme,a i dvamata mnogo go iskame.ot dosta vreme nasam oba4e se slu4i da imame vyzmojnost.vsi4ko vyrvi po plan,tq se vyzbujda mnogo,az sy6to,no v momenta v koito v glavata mine ideqta 4e 6te trqbva da deistvam ve4e ili ne6to takova i erekciqta mi prosto prestava,i pove4e ni6to ne moje da me nakara pak da se vyzbudq.tova e ujasno i vseki put e taka.pisna mi da q razo4arovam.haresvam q super mnogo,jelaq q,iskam da go napravim a ne mogaaaa!6te se pobyrkam!pomognete ako imate nqkakvi idei!molq vi!
Ами, една от най-добрите ми приятелки каза че приятеля и бил по същия начин, защото адски много се притеснявал. Пробвай да се отпуснеш, да мислиш само с кожата си. Да усещаш как тя се допира до теб гола и как по тяло то ти се плъзва всяка нейна извивка... в смисъл обръщай внимание на детайлите... Отдай се на допира и забрави за всичко което си мислиш. Проблема ти идва точно от там че много мислиш, спри да мислиш и си представи колко е хубаво всичко и че не може да бъде по хубаво от това любимата ти да е до теб и да се желаете....:)
Еха за 13 годишна пикла както много хора от форума обичат да ме обиждат, съм доста голяма романтичка
malkoto_kurve
02-08-2006, 21:24
И НАЙ ВАЖНОТО!!!! НЕ МИСЛИ ЧЕ ПРЕДНИТЕ ПЪТИ НЕ СЕ Е ПОЛУЧАВАЛО!!!! Просто следвай горните напътсвия и ще станеш неукротим! :)