PDA

View Full Version : Незнам какво да правя...

somtimes_
02-07-2006, 11:50
...С гаджето ми сме заедно от няколко месеца.Нещата бяха идеални,докато не се скарахме преди няколко седмици и разбрах, че е бил с друга...Въпреки това пак сме заедно.Реших,че трябва да опитаме пак и да опитам да забравя за случилото се...Но сега му нямам никакво доверие и т`ва е голям проблем,чувствам се несигурна...Понякога се държи много странно и студено, друг път е просто перфектен във всяко отношение.Страшно много го обичам,но започвам да се чудя дали няма да е по-добре ако се разделим,трудно ми е да не мога да му вярвам, а и моментите, в които се държи студено ме карат да се чувствам ужасно и да се съмнявам дали отново няма друга...Как бихте постъпили вие?

sexy_macka
02-07-2006, 12:17
emi as bqh v pochti sushtata situaciq predi 2meseca i..malko mi beshe trudno,no mu prostih,obache toi naistina sujalqvshe i sled tova v produljenie na 2meseca mi dokazvashe kolko me obicha...toi naistina se promeni sled tazi sluchka...mislq,che fskei ima pravo na greshki,zatova dai mu shans,no ako vidish ch eneshtata ne vurvqt go ostavi i produlji napred...tova e moqt suvet,no reshenieto vzemash ti..
Uspeh,milichka !!

Alex4enceto
02-07-2006, 12:24
Еми миличка като ми даде съвет на мен мисля че си отговори и на себе си.и аз това си го мислех...щом веднъж го е направил защо да не го направи пак :x

voinika
02-07-2006, 12:27
щом веднъж го е направил защо да не го направи пак

Дам всичко изглежда, че е загубено. Остави го.

flying_girl
02-07-2006, 12:32
Виж мила ние хората не сме съвършенни.Понякога пропускаме да кажем на някои колко много го обичаме и какви чувства имаме към него просто защтото си мислим че тои го знае.Не усъзнаваме че човекът които е до нас има нужда да го чува колкото се може по-вече.Има много варианти...може твоят човек да го кара на настроения...тоест в един момент има голяма нужда от тебе в друг сякаш му писваш това е сигурен сигнал че тои не е сигурен в чувствата си.Може просто да не знае как точно да ти покаже че държи на теб.Колкото до изневярата всички сме хора и грешим много често ако имаш истински чувства и човека си струва просто забрви за това... :roll: Надявам се съветът ми да ти послужи!!!Успех!!! :wink:

somtimes_
02-07-2006, 12:39
Tochno zaradi tova me e strah,che moje da go napravi otnovo i znam,che ne trqbva da sme zaedno,no ot druga strana...ne moga da si predstavq kakvo shte pravq bez nego...Blagodarq za syvetite {}

voinika
02-07-2006, 12:39
усъзнаваме

Когато го написа с У на ти ли просвОча малко неправилно?

flying_girl
02-07-2006, 13:46
voinika ako iska6 ela mi pregledai tetradkite da vidi6 za pravopisni gre6ki _|_

voinika
02-07-2006, 13:53
_|_

Не е правилно такова отношение между хората.

Не искам да ти гледам тетрадките благодаря. Не ми се гледа буквата У вместо буквата О !!!

Primetime
02-07-2006, 14:03

Ostavi go

gia_bs
02-07-2006, 14:37
Имах същия проблем ЦЪКНИ ТУК (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=406162&highlight=#406162) дано някои мнения ти помогнат...Успех!

DiabolicAngel
02-07-2006, 17:56
Всеки греши.Прости му,но само този път.При втора грешка просто го зарежи

LadyDi
02-07-2006, 18:23

Дрън-дрън. Ако тя му дава всичко, от което се нуждае, защо да ходи при друга :?:
Я се вижте колко сте интересни :!: Вместо да се жалваш, че е ходил при друга и сега не можеш да му вярваш, по-добре се замисли какво направи ТИ, че той да потърси чуждо легло... И работи в посока на поправяне на своите грешки, от колкото да се съмняваш в него...

Kianna
02-07-2006, 18:51

Дрън-дрън. Ако тя му дава всичко, от което се нуждае, защо да ходи при друга :?:
Я се вижте колко сте интересни :!: Вместо да се жалваш, че е ходил при друга и сега не можеш да му вярваш, по-добре се замисли какво направи ТИ, че той да потърси чуждо легло... И работи в посока на поправяне на своите грешки, от колкото да се съмняваш в него...

brawo,mnogo me izkefi twa mneniice!pogledni ti kakwo ne mu dawash..,za da go tursi pri druga!

ani88
02-07-2006, 19:04
mn e gadno da ti izneveri lubimoto momche az te pozdravqvam che si mu prostila i toi e s teb.Ako bqx na tvoe mqsto nqmashe da mu prosta zashtotot toi e predal edin doverieto mi znachi nqma da se pokolebae da go predade pak ai ti sama kaza che se darji mn stranno nqkoi put tva dokazva che i toi se dvoumi neshto.PO dobre si pogovrete i ako krie pak neshto ot teb i nqma da se promeni i moje pak da ti izneveri go ostavi mn shte boli no dobre otkolkoto da te luje nali .

roken
02-07-2006, 19:10
Shtom si nesigorna go ostavi. Vse pak shtom e izneveril vednash poschti sas sigornost shte ima i vtori pat. no ti si izbirash sama :!:

sometimes_
02-07-2006, 19:13
LadyDi chestno kazano dala sym vsichko! Vsichko,koeto e iskal i vsichko,koeto moga.I...samo edna popravka,toi ne e spal s neq...Moje bi naistina prichinata da go napravi e v men,ne sym bezgreshna,no i toi e pravil mnogo greshki,vypreki tva ne sam tichala pri nqkoi drug... :|

LadyDi
02-07-2006, 19:17
LadyDi chestno kazano dala sym vsichko! Vsichko,koeto e iskal i vsichko,koeto moga.I...samo edna popravka,toi ne e spal s neq...Moje bi naistina prichinata da go napravi e v men,ne sym bezgreshna,no i toi e pravil mnogo greshki,vypreki tva ne sam tichala pri nqkoi drug... :|

Въпрос на личен избор. Не се обиждай. Щом той не е спал с нея... какво са правили, че го считаш за директна изневяра :?: Целувал я е, така ли:?:
О, да... ииии вероятно пича изобщо не си струва, щом при първия проблем тича при друга. Прецени сама плюсовете и минусите и дали някога ще му повярваш отново. Ако не, недейте да се мъчите взаимно

sometimes_
02-07-2006, 19:26
Незнам...Права си наистина,ама не мога да оставя всичко ей така,все пак сме заедно от 7 месеца,не е малко! Ще видя как ще се развият нещата,ако не става...ще измисля какво да правя... :cry: