View Full Version : даваите мнения
flying_girl
02-07-2006, 12:52
Представете си че сте лудо влюбени...пасвате си едално впочти всички отношение с партниорът/партниорката си но в леглото сте пълни дърва и не се получава каквото и да правите....сексът не е всичко в една връзка това е пределно ясно но все пак и двете страни имат нужда а не стажа ....аз лично нямам този проблем но ми е интересно да получ мнения по темата!!! Какбихте постъпили?? :D
Alex4enceto
02-07-2006, 12:59
Bih pogovorila s nego za tova koe mi haresva i koe ne i za neshtata koito na nego mu haresvat i koi ne i ako i tva ne pomogne shte si kupq vibrator. :-D
давайте мнения
По каква тема да са?
Alex4enceto
02-07-2006, 13:05
давайте мнения
По каква тема да са?
axxaxaxa nenenen dali pa ne me kefish xahaxhx :lol:
давайте мнения
По каква тема да са?
Не ме сваляй не се давам лесно :-D
Alex4enceto
02-07-2006, 13:18
давайте мнения
По каква тема да са?
tova che ne se davash lesno prechi li da te svalqm :smt016
Primetime
02-07-2006, 13:42
Представете си че сте лудо влюбени...пасвате си едално впочти всички отношение с партниорът/партниорката си но в леглото сте пълни дърва и не се получава каквото и да правите....сексът не е всичко в една връзка това е пределно ясно но все пак и двете страни имат нужда а не стажа ....аз лично нямам този проблем но ми е интересно да получ мнения по темата!!! Какбихте постъпили?? :D
Mi naemate si seks u4itel i vi obu4ava :D
ChoCoLAte_
02-07-2006, 13:46
Ми ще поговорим открито, ще се опитаме да се получи, ако не идеята на Alex4enceto е супер. =D> :oops:
сексът не е всичко в една връзка :D
охохо...да не е всичко...ама без него за каква връзка говорим...колко ще издържите без секс месец, два, пет... и после какво... Най-добре ще е просто да седнете и да поговорите...да експериментирате...просто да си правите кефа...
Ами напиваме се като мастии, теглим си по едно е*ане. Те хората са казали, че алкохола сваля всички задръжки. Следващия път караме на спомени (ако има такива). Ако не, процедурата се повтаря :lol:
emi sednete i si pogovorete za problemite v legloto kaji mu che imash nujda ot tova i neka toi kaje ko mu prechi da go pravite nqma nishto losho da govorite na taq tema:)
Malka_Pa_Sladka
02-07-2006, 19:35
давайте мнения
По каква тема да са?
tova che ne se davash lesno prechi li da te svalqm :smt016
az mislq 4e po temata koqto be6e puskala mai ve4e si zabravila gajeto si :smt011
Ами напиваме се като мастии, теглим си по едно е*ане. Те хората са казали, че алкохола сваля всички задръжки. Следващия път караме на спомени (ако има такива). Ако не, процедурата се повтаря :lol:
оо да ...подкрепям на 200% отговорати !
teenkopele
02-08-2006, 08:01
Ми ще поговорим открито, ще се опитаме да се получи, ако не идеята на Alex4enceto е супер. =D> :oops:
:wink:
WILD__BOY
02-08-2006, 08:08
Практика му е майката
flying_girl
02-08-2006, 10:43
mersi za mneniqta vklu4itelno i za tova na Alex4enceto :D