View Full Version : Бъди оптимист !!!
flying_girl
02-08-2006, 11:22
Ponqkoga propuskame da kajem na nqkogo kolko darjim na nego i kolko mnogo go obi4ame no tova ne ozna4ava 4e ne e taka.Tova e prosto o6te edno dokazatelstvo ,4e sivoto i zabarzano ejednevie i mnojestvoto problemi s koito se sblyskvame vseki den ni karat da zabravim dori i tezi silni 4uvstva koito 4ovek mnogo rqdko izpitva.
Ponqkoga 4ovek e tolkova zaet s re6avaneto na problemite si 4e propuska da obarne vnimanie na malkite ne6ta koito mogat da go napravqt 6tastliv.Malkite jestove malkite dumi4ki koito horata propuskat o4akvaiki ne6to golqmo koeto jivota moje nikoga da ne im podnese.Tezi mlaki ne6ta mogat da preoarnat jivota mu na 180 gradusa.
Ponqkoga horata gre6at no te imat pravo na vtori dori i treti 6ans v slu4ai 4e ne sa se pou4ili ot gre6kite si.No kogato nqkoi gi narani i poiska vtori 6ans osaznavat kolko trudno se pro6tava.Osaznavat 4e za da polu4i6 trqbva da dade6.
POnqkoga horata propuskat da se usmihnat ili da ti blagodarqt,propuskat da si dadat ravnosmetka, 4e vsa6nost sa 6tastlivi vypreki zaobikalq6tiqt gi ujas.Ne zabelqzvat lu4a svetlina iz oblacite.Te gledat s navedena glava v zemqta.
Horatapadat i stavat.Jivota gi sblyskva s kakvi li ne nepriqtnosti.vajnoto e kogato padne6 da iztupa6 kolenete si i daprodalji6 bez da misli6 kolko pyti o6te 6te padne6.Vajnoto e da si optimist i da gleda6 v tamniq tunel s nadejda znaeiki 4e nakraqima svetlina.
може ли да ми кажете дали това което написах ви харесва даите мнението си и кажете ако греша някъде
sexy_macka
02-08-2006, 11:31
emi spored men e STRAHOTNO...brawo na teb,as nqmam zabalejki :) super e ! =D>
rusalkata_
02-08-2006, 12:24
хубаво е! :D а ще го пращаш ли на някой защото може да се оформи и като валентинка...идейка! :D
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 12:29
Jarhead и на мене не ми аресва много ама все пак... Ходи си уведомявай колегите от "Еф Би Ай" и пази тишина войнико...
Долавяш ли иронията в думите ми.
1во. ФБР (Федерално Бюро за Разследване) няма АБСОЛЮТНО нищо общо с армията.
2ро... най-вероятно туко що осзъна как се пише на Български и какво означава...
3то. Войниците не възразяват...
4то. Джархед какво значи? Значи "бурканена глава"... във филма този буркан е празен и само приема, но не подава... тъй че коментарите запази за себе си.
5то. И ти си шибан проводник.
С това "метаморфозата която извърших от човек в 2 стотинки" привърши. Готов си. Ела пак утре... :twisted: :twisted: !
Толкова дълги постове на латиница могат да бъдат наказани само с едно - тяхното НЕпрочитане! Така постъпих и аз! :-({|=
Mulder/under cover
02-08-2006, 13:31
Jarhead и на мене не ми аресва много ама все пак... Ходи си уведомявай колегите от "Еф Би Ай" и пази тишина войнико...
Долавяш ли иронията в думите ми.
1во. ФБР (Федерално Бюро за Разследване) няма АБСОЛЮТНО нищо общо с армията.
2ро... най-вероятно туко що осзъна как се пише на Български и какво означава...
3то. Войниците не възразяват...
4то. Джархед какво значи? Значи "бурканена глава"... във филма този буркан е празен и само приема, но не подава... тъй че коментарите запази за себе си.
5то. И ти си шибан проводник.
С това "метаморфозата която извърших от човек в 2 стотинки" привърши. Готов си. Ела пак утре... :twisted: :twisted: !
Добре, ве метаморфозко !
1во: Аз работя в ЕФ БИ АЙ (Special Agent Fox Mulder). Защо съм снайперист в армията и какво правя там е следствена тайна, а и не смятам за нужно да ти обяснявам !
2ро: Не го пиша на български щото ми е кеф - просто на английски не излиза (като резултат от моята дейност тук)
3то: Ти като прост войник-ветеран, явно много ги разбираш !
4то: Не ме запознавай с личността си !
5то: Така е ! Аз съм проводник на справедливостта в това забравено от Бога място !
6то: Ти явно си по-голям кретен и от мен щом си играеш да пишеш тия глупости !
7мо: Не, не долавам ирония ! Може би трябва да я усилиш !
8мо: Объркал си темата !
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 14:13
Абе ти и до 8 ли можеш да броиш? :twisted:
Ти пък все едно си виждал какво е армия и какво не е... тъй че спрете да гледате много филми.
Във ФБР не отиват войници. Защо? Защото са Джархедове, а на ФБР трябват мислещи хора чиите качества в реални бойни ситуации не е задължително да са като на редовия войник... даже на профайлърите не им и трябва!
Това за запознаването с личността няма да го коментирам щот СИ НУУБ!
А голямата игра е около 25 секунди писане... докато ям тъй че не съм си загубил времето!
"Проводник на справедливосттта" ХАХАХА ПО- Голяма Глупост Не Бях Чувал. Пич я дай определение за "проводник"!
Frank_Lampard
02-08-2006, 14:20
Вие май не сте оттука ?
Ае бате толкова ли си тъп или се правиш само ?!
Колкото до темата, страхотна е, но аз лично никога не пропускам да кажа, на човек на когото държа, че значи много за мен и го обичам O:)
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 15:23
Е сигурно агент на ФБР е бил във форума... да не е минал "Тъмния" да ви по-здрави :twisted: !
И сега още малко ще кажеш, че Батман прелетял над вас и отвлякъл Мики Маус който бил заврян под масата ти... :twisted: .
Хъхъ да се сбръчкам ли? ХХАХАХА Ох... Господи помилуй. Няма споко използвам някакви кремове за лице против бръчки* :twisted: !
*Ми всъщност НЕ, ама...
sexy_macka
02-08-2006, 17:07
A nqkoi ot vas qvnu nemogat i da chetat :twisted: are zemete purvo go prochetete po-hubavichko i togava davaite ocenki,che ne e hubavo,zashtoto to naistina NE E HUBAVO,to e STRAHOTNO...
vie hubavo davete negativnite si ocenki,ama i 1 ot isrecheniqta nemojete da napishete !!! :smt019
sladurano,super e.... :)
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 17:16
Хъхъ я пак си помисли и се върни в темата за моите писания :twisted: ... и се пише "изречение" :smt016 !
sexy_macka
02-08-2006, 17:29
AmoelidaviprusnamozukaA Пуснато на: 08.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Хъхъ я пак си помисли и се върни в темата за моите писания ... и се пише "изречение" !
milichka,samo da te sfetna che znam che se pishe izrecheniq,obache pish apo mn raslichen anchin vuv I-net !!! ok ?? :smt019
i voubshte ne sm govorila za tfoita tema,da ne si pisala edinstfena,govoreh za fsichki !!!
sexy_macka
02-08-2006, 17:30
xxaxaxaax ti daje si bil i momche...
e,se taq... :smt019
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 17:56
Я бутона едит какво прави... я какво прави програмата "Как да не допускаме правипосни грешки на кила?", я какво правиме сега... миличък :twisted: :twisted: !
sexy_macka
02-08-2006, 18:12
mn mn sujalqvam,obache ne mi se spori s glupacheta kato tebe...
aide bye ! :smt006
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 19:17
"глупачета"... и на каква база ще спориш? Хъхъ Аз даже не споря просто си правя гаргара с теб. Защо ли>? Щот СИ НУУБЛЕТ :twisted: !
В спора има теза аргументи и съответно защитник, който на базата на аргументите отстоява тезата. Елемантарно право "пич"! :twisted:
Frank_Lampard
02-09-2006, 00:27
Ае мо, на мен пък ми се струва, че се заяждаш с момичето, защото си сдухан :) Нищо лично, просто смях като "хъхъ", като обиди насочени към момиче...Не ти правят чест:) Ае със здраве и преди да говориш глупости се замисляй малко O:)
"глупачета"... и на каква база ще спориш? Хъхъ Аз даже не споря просто си правя гаргара с теб. Защо ли>? Щот СИ НУУБЛЕТ :twisted: !
В спора има теза аргументи и съответно защитник, който на базата на аргументите отстоява тезата. Елемантарно право "пич"! :twisted:
Сподели с някой доктор какво ти заангажира психиката и от какво си толкова комплексиран. Може да ти помогне. Успех !
AmoelidaviprusnamozukaA
02-09-2006, 05:15
ХАХАХАХА на хирург ли да споделя бе нуублет, а относно спеха... какво значение има дали го пиша "хъхъ" или "хаха" след като и в двата случая няма да ме чууте.
Защото съм сдухан ли? ХАХАХХА... не не... смях в залата припадане под столовете... колабиране от смехова наркоза ХАХАХХА. Господи, Боже... ХАХАХА АЗ КОМПЛЕКСИРАН... ХАХХААХАХА...
sexy_macka мерси много мацко....колкото до негативните мнения всеки има право да каже своето.... :D
Absconding
02-09-2006, 09:44
Ponqkoga horata gre6at no te imat pravo na vtori dori i treti 6ans v slu4ai 4e ne sa se pou4ili ot gre6kite si.
Точно обратното - имат право на 2ри или 3ти шанс САМО ако са се поучили от грешките си, а не в случай, че НЕ СА се поучили.
Иначе съм съгласна, че често забравяме да казваме на любимите хора, че ги обичаме. Трябва да се случи нещо гадно например за да се сетим. Или да има повод. А най-сладко е, когато ти кажат, че те обичат без никакъв специален повод. :) Абе мейк лъв нот уор. Ххехехеххе :)
sexy_macka
02-09-2006, 12:14
Гост Пуснато на: 09.02.2 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka мерси много мацко....колкото до негативните мнения всеки има право да каже своето....
nqma problem,kuklo...produljavai fse taka
za negativnite mneniq...da,fseki ima pravo na sfoe mnenie,ti ne gi slushkai :)
sexy_macka
02-09-2006, 12:15
Frank_Lampard Пуснато на: 09.02.6 Заглавие:
Ае мо, на мен пък ми се струва, че се заяждаш с момичето, защото си сдухан Нищо лично, просто смях като "хъхъ", като обиди насочени към момиче...Не ти правят чест Ае със здраве и преди да говориш глупости се замисляй малко
mersi mn za "zashtitata" :oops: a fsushnost si i prav...mai trqbva da se zamislq,no ne MALKO,a MNOGO :smt007
AmoelidaviprusnamozukaA
02-09-2006, 12:52
Еми да бе сигурно... No guts no glory :twisted: !