PDA

View Full Version : 100% сигурно ли е...?

DevilWish
02-08-2006, 12:01
Сигурно ли е , че един ден след менструация при жените след това може да се прави секс без презерватив и дори и момчето да свърши в теб да не забременееш?И ако да може да се прави секс без презерватив и е сигурно , че няма да се забременее , то за колко дни след менструацията е валидоно това?

she
02-08-2006, 12:08
v tozi jivot nqma ni6to 100 % sigurno,nedei riskuva
ne si struva da si igrae6 s ogynq

midnight...
02-08-2006, 12:11
ооооооооо нееее отчайвам се вече ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
естествено, че не е вярно!
някой много жестоко те е излъгал!просто не вярвайте на такива измислици
винаги има опастност да забременееш :idea:
използвайте презервативи или поне противозачатъчни
peacehttp://smilies.sofrayt.com/aiw/victory.gif

vibora85
02-08-2006, 13:46
i kakto ve4e be6e kazago nqma ni6to 100% v tozi jivot

Worthless
02-08-2006, 14:06
:/
бе я не си прави експерименти, ами си използвай презервативите (или противозачатъчните... поне едното) и не задавай тъпи въпроси...

eva_eva
02-13-2006, 07:23
Vish az sam malko po-goljama - na 25. Majka mi e lekar. Naj goljama verojatnost ot zabremenjavane ima na 14 den sled menzisa (ovulacija), v denja predi menzis i DENJA SLED MENZIS !!!!!!!! Sluchvalo mi se e lichno na men - 2 pati. Taka che molja te ne si go i pomisljaj !!!!!

Uraken
02-13-2006, 11:25
i as sam 4uval 4e nqma takiva raboti

mnogomili4kata-sf
02-13-2006, 13:01
Vish az sam malko po-goljama - na 25. Majka mi e lekar. Naj goljama verojatnost ot zabremenjavane ima na 14 den sled menzisa (ovulacija), v denja predi menzis i DENJA SLED MENZIS !!!!!!!! Sluchvalo mi se e lichno na men - 2 pati. Taka che molja te ne si go i pomisljaj !!!!!

:-k Хм...доста интересно...и майка ти е лекар и би следвало да имаш доста култура по тоя повод,а то кво-цели 2 пъти ти се е случвало...

А по темата-както всички казаха-Няма нищо 100% сигурно...
:smt017 А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната :!:

veselka
02-13-2006, 13:19
Вземи пробвай че да ни разкажеш после.... :smt064 Пък ко толкова искаш да усетиш тръпката,направи го без и после си вземи Постинорче...естествено то не предпазва от болести...:smt117 Сама си направи сметките,аз лично не вярвам на слухове и единични случаи [-X

malchoto_f
02-13-2006, 13:41
za sajalenie ne e. taka 4e si izpolzvai 'guma' za vseki slu4ai da ne se okaje6 mama

sexy_macka
02-13-2006, 13:58
Ne,ne e taka...nqma nishto 100% sigurno v toq jivot...po-dobre ne riskuvai... :wink:

California
02-13-2006, 14:33
А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната :!:
Ми ако беше момче щеше да разбереш...

Но наистина най-добрия вариянт е да не си правите екперименти, то може и да не забременееш, ама може и да стане...никой не е умрял от употребата на презервативи!
Няма такива неща като 100% гаранция..
По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...

Oyamoto
02-13-2006, 14:43
А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната :!:

Ти да не би да си? :lol:

He3HauKa
02-13-2006, 14:44
Nqma nishto sigurno v toz jivot [-(

California
02-13-2006, 14:48

Не, но е общо известно, че мъжете не обичат презервативи, нали? И познай защо! :smt017 :smt016

veselka
02-13-2006, 14:57

По-горе прочетох нещо от сорта да го направите без презерватив пък после да пиеш Постинор...Еми браво!Евала за акъла!
Тва не е аспирин да се взима през ден,бе! Знаете ли ква химия е? Или ей така от любопитство дай да се ебаваме с организмите си...

За презервативите съм съгласна с теб,California,и точно по тази причина знам и за Постинорчето...Сам знаеш колко по-хубаво да те обгръща нещо топло и меко,а не тясна гума.Дай като по-умен да ми обясниш нещо-правиш го без,мноу ти е гот,обаче свършваш в нея...кво прайм?Ставаш тати за да не си трови тя организма?Не вярвам...
ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
И като си толкова компетентен относно аспирините и химията ще споделя нещо-алергична съм към аспирин,получавам ортикария(това не е правописна грешка така го пише в епикризата ми),влизала съм в болница...Чакай ся да се сетя за постинора...Ами май нищо не ми стана от него!За кво говорим тука,а? :smt016 :smt019 :smt016 :smt019 :smt016

sladYR
02-13-2006, 15:01
gluposti :lol:

veselka
02-13-2006, 15:04
sladYR ??? Кво стана?Кво е тва лаконично мнение?Не ти ли е по яко без,м? :---) Ако кажеш да значи си лъжлио

California
02-13-2006, 15:37
Тъй, като за начало, момиче съм и мисля, че си личи...

Съгласна съм за Постинора, че е за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ!
Разбира, се че е по-добре от аборт, но не е добре да даваш съвети да "пробвала без презервати, пък после да пие Постинор!" Секса не е шега работа, спрете с тея екперименти... Постинора също не е 100% сугурен...ами ако не подейства?
Вярно секса без презерватив е по-добър, макар че не съм момче също мисля така, но не е основание да се правят опити от любопитство!

veselka
02-13-2006, 15:54
Тъй, като за начало, момиче съм и мисля, че си личи...

Съгласна съм за Постинора, че е за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ!
Разбира, се че е по-добре от аборт, но не е добре да даваш съвети да "пробвала без презервати, пък после да пие Постинор!" Секса не е шега работа, спрете с тея екперименти... Постинора също не е 100% сугурен...ами ако не подейства?
Вярно секса без презерватив е по-добър, макар че не съм момче също мисля така, но не е основание да се правят опити от любопитство!

Извинявай,не обърнах внимание :oops:

:x Ми тогава трябва да си ***** каръка!По-скоро утре ще я стъпче динозавър!

Е може би не съм дала най-правилния съвет,обаче ако много я гложди любопитството...по-добре да го знае тва нещо нали?...и все пак ние не сме хората,който вземат решение,а тя-ТЯ е тази която преценява на базата на нашите съвети в случая как да постъпи.ТЯ е тази която поема отговорност.БТВ тва за еднообразните съвети не ви ли напомня на "НЕ,ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА"... :smt017 :idea:

air_J
02-13-2006, 16:05

Не, но е общо известно, че мъжете не обичат презервативи, нали? И познай защо! :smt017 :smt016
Не ги обичат по същата причина, по която и жените не ги обичат. Ха, сега познай коя е тази причина? :smt017

veselka
02-13-2006, 16:11

Не ги обичат по същата причина, по която и жените не ги обичат. Ха, сега познай коя е тази причина? :smt017

Ако позная ше черпиш ена бира с текила,нали?
ииии такаааааааааааааааааа
верният отговор е :
НЕ Е СЪЩОТО! НЕ Е ЕСТЕСТВЕНО!ако адам и ева бяха ползвали....мани мани

air_J
02-13-2006, 17:42
Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила. :twisted:

Djeilo
02-13-2006, 18:40
mi mnooo qsno 4e ne e vqrno tva! :-s

Kianna
02-13-2006, 18:59
pfffffffffffffffff 1 tema i 1 otgowor napisan po 59843958439 nachina...

btw veselka..macka si =]] kefish

mnogomili4kata-sf
02-13-2006, 19:04
Абе аз не съм казала,че презервативът изобщо не пречи на изживяването...а че не е чак болка за умиране,ако го използваш...само подчертавам

KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-13-2006, 19:52
Сигурно ли е , че един ден след менструация при жените след това може да се прави секс без презерватив и дори и момчето да свърши в теб да не забременееш?И ако да може да се прави секс без презерватив и е сигурно , че няма да се забременее , то за колко дни след менструацията е валидоно това?

tova sa gluposti ... ](*,)

PR
02-13-2006, 20:11
we ti luda li si ... kak she praite sex bez guma... purvi vtori vden vinagi ima opasnost ta to jenki zabremenqvat kogato polzvat prezervativ pak ti bez... q po ok vnimavai..!!!

the^sweetest^sin
02-13-2006, 21:22
Ами не си разбрала правилно.Всъщност тогава вероятността е най-голяма.И все пак не трябва да се опиваш на такива трърдения, защото както бяха писали преди мен нищо не е 100% сигурно, така че винаги си използвай презервативи или противозачатъчни. :wink:

Svetlana_Pei4eva
02-13-2006, 23:06
e to ako stava na vapros i po vreme na menstriaciq moje da se zabremenee

GIFTED
02-14-2006, 11:20
ne dei da probva6 4e ne se znae znaeli se

veselka
02-14-2006, 12:29
ае хора само докато ви слушам и почна да ми се надува корема!:smt100
"Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила. "-мое право е да откажа,особено ако имам съмнение че става въпрос за нещо,което няма нищо общо с алкохола,...а ти по добре си отговори на този въпрос "ОТ ШАМАР ПО ОЧИ ПАДАЛ ЛИ СИ???" :smt018

"btw veselka..macka si =]] kefish" :smt056 ае кианна що реши така е?предлагам ти да прегледаш всичките ми мнения и коментарите към тях и тогава пак ще си говорим,става ли? :smt016

бтв...иначе мерси,трогната съм :oops: (което ми е непонятно почти) :evil:

air_J
02-14-2006, 12:35
"Бих те почерпил, но друго нещо, определено не бира с текила. "-мое право е да откажа,особено ако имам съмнение че става въпрос за нещо,което няма нищо общо с алкохола,...а ти по добре си отговори на този въпрос "ОТ ШАМАР ПО ОЧИ ПАДАЛ ЛИ СИ???" :smt018

"btw veselka..macka si =]] kefish" :smt056 ае кианна що реши така е?предлагам ти да прегледаш всичките ми мнения и коментарите към тях и тогава пак ще си говорим,става ли? :smt016

А кон боб яде ли? :smt017

RoSsY88
02-14-2006, 12:39
Тва е егати лъжята...Не е вярно!

Oyamoto
02-14-2006, 13:06

А кон боб яде ли? :smt017
И после дали пърди?

Li4iCe
02-14-2006, 14:50

За презервативите съм съгласна с теб,California,и точно по тази причина знам и за Постинорчето...Сам знаеш колко по-хубаво да те обгръща нещо топло и меко,а не тясна гума.Дай като по-умен да ми обясниш нещо-правиш го без,мноу ти е гот,обаче свършваш в нея...кво прайм?Ставаш тати за да не си трови тя организма?Не вярвам...
ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.
И като си толкова компетентен относно аспирините и химията ще споделя нещо-алергична съм към аспирин,получавам ортикария(това не е правописна грешка така го пише в епикризата ми),влизала съм в болница...Чакай ся да се сетя за постинора...Ами май нищо не ми стана от него!За кво говорим тука,а? :smt016 :smt019 :smt016 :smt019 :smt016

Говорим за това, че си...хм как да се изразя...липсва ти сексуална култура и говориш наиуст.Казваш,че от веднъж никой не е умрял :-k Да си чувала за СПИН??????Една такава болест, от която...се умира!

veselka
02-14-2006, 15:21
Личице,кое по точно не разбра от думите ми?тъй като не си много наблюдателен/а ще ти подчертая на кое да обарнеш внимание "обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си, в крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече. " Ако не ти е ясно ще ти поясня нещо...сигурен с партниора си е човек който има доверие на другия до себе си когато казва че не е болен.пък ко каже че е тва си е самоубийство и аз няма вина :smt016
И ай стига сте мятали темата в девета глуха.по тая логика скоро ще четем че приятелят й е болен от причи грип или пък че може да е сутениор :smt013 [/u]

teenkopele
02-14-2006, 15:39
имаше една такава градска легенда, ама понеже пича който ми я каза ще се жени август месец... нещо не ща да пробвам...

хах :lol:

Li4iCe
02-15-2006, 01:57
Личице,кое по точно не разбра от думите ми?тъй като не си много наблюдателен/а ще ти подчертая на кое да обарнеш внимание "обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партн=ора си, в крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече. " Ако не ти е ясно ще ти поясня нещо...сигурен с партниора си е човек който има доверие на другия до себе си когато казва че не е болен.пък ко каже че е тва си е самоубийство и аз няма вина :smt016
И ай стига сте мятали темата в девета глуха.по тая логика скоро ще четем че приятелят й е болен от причи грип или пък че може да е сутениор :smt013 [/u]
Какво значи да си сигурен в партньора си?Единственото сигурно нещо са изследванията :roll:

Zanaku
02-16-2006, 17:34
golemi ste gadowe :smt014 - razbira se 4e ima 1 ne6to 100%sigurno :shock:

e da to e edno no go ima [-(

i towa e 4e nqma ni6to 100% sigurno - :smt018

e sega razbrahte li? O:)

DrSmurph
02-16-2006, 21:27

Може да се забременее както по време на менструация така и непосредствено след нея. Изобщо не можеш да си представиш как повечето от Вас прихващат само.

Cha0
02-16-2006, 21:52
[quote=mnogomili4kata-sf] А кво пък толкова ви пречат презервативите на изживяването чак толкова не мога да разбера.Умната :!:

ДАРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ НЕ АГИТИРАМ СРЕЩУ УПОТРЕБАТА НА ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!!!!!!...обаче няма нищо лошо човек да опита и без,ако е сигурен с партнюора си...Пък както гласи една реклама - Щом има грешка,има и прошка.В крайна сметка от веднъж никой не е умрял,а никой не говори за повече.

Говорим за това, че си...хм как да се изразя...липсва ти сексуална култура и говориш наиуст.Казваш,че от веднъж никой не е умрял :-k Да си чувала за СПИН??????Една такава болест, от която...се умира!
От тази така наречена болест в България има болни около 16 000 човека, така че няма как момчето или момичето на 14-16 годишна възраст да са болни освен ако техните родители не са, но реално погледнато ако родителите им са болни и имат деца на 14-16 годиншна възраст може би вече е нямало да са между живите, така че не спичайте толкова от СПИН и се пак ако не сте опитни не си позволявайте да се правите на герой, защото става лошо :twisted:

favor_91
03-02-2006, 09:32
po dobre da ne riskuva6 :PPP

rowzz
03-02-2006, 15:40

не дете.. от СПИН не се умира.. може да се умре от грип по време на СПИН но не се умира.. СПИН - Синдром на придобитата имунна недостатъчност е болеста която отслабва защитата на организма НО ОТ СПИН НЕ СЕ УМИРА..
е сега кой говори на изуст ?!.. :smt012 :smt017

anonymous464110
03-03-2006, 01:16
ne SLED a PO VREME NA menstruaciqta.sigurnost 100% nqma no na men i 99% sa mi dostatu4ni :-D

anonymous464110
03-03-2006, 01:19
имаше една такава градска легенда, ама понеже пича който ми я каза ще се жени август месец... нещо не ща да пробвам...
e vili bratle az da se bqh ojenil ve4e po taq logika... :-D :-D :-D

Kill Zone
03-03-2006, 09:24
ооооооооо нееее отчайвам се вече ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
естествено, че не е вярно!
някой много жестоко те е излъгал!просто не вярвайте на такива измислици
винаги има опастност да забременееш :idea:
използвайте презервативи или поне противозачатъчни
peacehttp://smilies.sofrayt.com/aiw/victory.gif

Кой клас си и биология на елементарно ниво учила ли си?

По нормалните стандарти за човека от 3 до 2 дена преди цикъла може да се прави секс и свършването да е вътре във влагалището.По време на менструация и 5 дена след нея.5 дена са необходими на яйчника д аотдели яйцеклетката и тя да се зареди в очакване.Принципно съществува и един термин наречен оволация.Води се че само тогава женат аможе да забременее...и както една приятелка се изрази през другото време момчето трябва да прави чудеса от храброст за да я оплоди.Въпростът тука е в това,че както противозачатачните така и това дава само 99% сигурност другото е когато си карък.Естествено имало е случаи на забременяване повреме на цикъл,ма момичета,които отделят айцеклетка по-рано а да не забравяме,че сперматозоидите живеят до 3 дена вътре в тялото ви а понякога и повече.Нищо не е 100%...само едно е 100%,че ако много упорстваш някой ден ще си имаш дете.Пробвал съм го тоя номер и то неведнъж и досега поне не съм нагазвал лука....но знае ли човек.

WaKo
03-03-2006, 10:45
Абе, момиченца малки, вземете стигнете 8 клас, та да стигнете до урока за половата система по биология, та да се научите на нещо. Яйцеклетката може да се оплоди само до 2 дни след като се отдели от яйчника, след което тя просто умира. Глупостта, че един ден преди менструациятае е най-опасно просто няма да я коментирам - то тогава лигавицата на матката започва да се отделя и да се изхвърля, яйцеклетката е умряла преди 1 седмица - тогава ако успее някоя да прихване значи ще бъде изучавана в учебниците по биология. 100% сигурност няма поради файта, че никой не може да ти каже със сигурност кога точно ще настъпи овулацията( отделянето на яйцеклетката от яйчника ) - то може да стане няколко дни по-рано или по-късно. Овулацията настъпва 14 дни след НАЧАЛОТО на менструацията, тоест в тия 14 дни влизат и дните докато сте в цикъл. Като се приеме, че това са 6-7 дни, то остават още толкова до овулацията, но като се има предвид, че тя може да настъпи някой ден по-рано е препоръчително тогава да не се правят опити да се свършва вътре без предпазни средства. Без презерватив тогава също не е много препоръчително, но ако се свърши отвън шанса за забременяване е нищожен. Но след 20тия ден от началото на менструацията вече шансовете за забременяване стават почти 0 дори и при свършване вътре, но пак НЕ го пробвайте, защото както се казва shit happens - може да се е отделила втора яйцеклетка, може овулацията да е закъсняла много и така.

SEXtreme
03-03-2006, 16:20
Глупости - мила, не слушай ненормалните си приятелки (или който ти го е казал), защото това са простотии. Значи, презервативът не е само против забременяване. Така се предпазваш и от болести. ГОляма грешка е, че като казвам болести много хора си казват "аз нямам спин, значи нема за кво да се притеснявам." Е, не е така - не само спина е проблем. Може да е някаква лека болест, която да се е появила от лоша хигиена и т.н., за която да не знаеш, тъй че НИКОГА не прави секс презерватив. Имах един приятел, на който пенисът му бил много дебел и не му ставали пресервативи и за това правил без... и аз му казах "Е, кое момиче се навива без презерватив?!!?!?" И той ми се усмихна и каза "Ама аз не свършвам в нея" Разберете, хора - свършването не е най-големия проблем! Може да си навлечете толкова други проблеми от секс без презерватив, че просто не ми се говори! :)

Jessika_MG
03-03-2006, 16:28
Ni6to vqrno v tova nqma! Sigurno nqkoi se e ob1rkal otnosno razru6avaneto i obrazuvaneto na qicekletka, no tozi period dori ne e v kraq na menstruaciqta.

03-03-2006, 17:43
От тази така наречена болест в България има болни около 16 000 човека, така че няма как момчето или момичето на 14-16 годишна възраст да са болни освен ако техните родители не са, но реално погледнато ако родителите им са болни и имат деца на 14-16 годиншна възраст може би вече е нямало да са между живите, така че не спичайте толкова от СПИН и се пак ако не сте опитни не си позволявайте да се правите на герой, защото става лошо :twisted:

mi vsy6nost ima gi vsqkvi..moje se e e*** s nqkoq k***a i hop kolko mn bolesti moje da e prihvanal..ne si misli 4e samo ako roditelite sa bolni 14-16 godi6no dete e bolno..ima mn dr na4ini da se zarazi6..za syjalenie..

djindji_f
03-03-2006, 17:50
kak moje da se vrazva6 na takiva gluposti. estestveno 4e ne e vqrno. dori i da si v menzis pak moje da zabremenee6. tova moje da se slu4i po vsqko vreme taka 4e ne vqrvai na takiva smahnati ne6ta.

mil4eto_
03-03-2006, 17:54
тфа са пълни глупости!