PDA

View Full Version : Несподелената любов :(

stop_the_war
02-08-2006, 13:59
гледам че се има много теми за католическия презник - денят на Св. Валентин. Една темичка за несподелената любов. За всички онези, който на 14 ще отбележат празника на виното с подобаващо напиване.
вие всички сте много въодушевени, че си имате гаджета или питате как да си хванете.
ами искам мнението ви, влюбен съм в едно невороятно момиче от 1 година и нещо и чак оня ден и казах, а тя отогвори че не изпитва чувства. Първо не ми се видя толкова страшно, после дойде самосъжалението, а на другия ден просветлението. А сега ми се струва, че съм дори още повече влюбен в нея. Дали има смисъл да се опитва, след като тя ми каза, че няма чувства?
:smt019

Slun4o
02-08-2006, 14:18
Ами праител кофти за случилото не се отчаивай ами говорете помолия да опитате един пробен срок и да видите как ще е трябва дати аде шанс поне а и от опит глава не боли 8)

[C][S][K][A]
02-08-2006, 14:52
Най убаво е да се напиеш кат говедо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Г0ст
02-08-2006, 14:54
Това с пробния срок е готина идея.Иначе аз имах абсолютно същия проблем та дажа и по-сериозен.Една година се мъчех да я забравя и си мислех , че повече няма да обичам така друго момиче , но времето си тече и днес вече съм сигурен - обичам много повече сегашната си приятелка отколкото бях влюбен в онова момиче.Така че престметни дали имаш шансове с това момиче,дали си заслужава и какво бихте правили , ако евентуално се съберете и т.н. и после избери - да я забравиш или да се бориш.

stop_the_war
02-08-2006, 15:32
еи, идеята е добра!
обаче има малък проблем и няма да се смеете. Понеже не съм имал много гаджета и не съм мнооого навътре в нещата. Не знам къде да я изведа, за какво да си говорим и т.н.
дайте съвет :smt019

Slun4o
02-08-2006, 15:36
ей човече споко винаи си има първи път,всеки е минал през този път.Ами значи покания да излезете и да пийнете по едно кафенце после можете да се разходите из някой парк ако има наблизо.А не се притеснявай не е страшно е ако искаш на срещата и купи една розичка така можеш допълнително да намекнеш че я Обичап и че си влюбен в нея =D>

stop_the_war
02-08-2006, 15:57
много обичам паркове, ама сега е такъв студ, че не е истина
:smt019

ht_7j
02-08-2006, 16:17
Ei chovek......momicheto ti kazva, che nqma chuvstva, a ti se chudish. Nqma kakvo da napravish, osven da prodyljish da q obichash i da chakash.

[C][S][K][A]
02-08-2006, 17:26
Батее мноу кафета има из София се ше намериш къде да я заведеш а за кфо ще говорите ше си доиде от самосеби си :)

BaBy^FoR^YoU
02-08-2006, 21:07
Подари и нещо дори и малко за Св. Валентин.Може и да се получи нещо.Не се отчайвай #-o

midnight...
02-08-2006, 21:10
забраненото е най-сладко....
изведи я на кафенце-простичко е ама пък е за предпочитане от разходка в "приятното" време :mrgreen:

MiLiNkOtO^
02-10-2006, 19:08
като е несподелена какво нали пак е любов :)