View Full Version : Бихте ли разделили гаджета, ако...
Бихте ли разделили гаджета, ако сте влюбени в момичето/момчето и знаете, че имате някакъв шанс ако тя/той нямаше гадже?!? В смисъл такъв да направите нещо гадно, за да може те да се разделят(но разбира се без те да знаят, че сте вие) Или просто бихте продължили да страдате, като те са заедно?
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 14:58
А бой :evil: !
nervnahamsterka
02-08-2006, 17:34
Ами мисля че това не е никак честно спрямо тях двамата.По-добре ги остави да се обичат и да се радват на живота,пък в краина сметка нищо не е вечно,така чв имаш шанс...Може пък съвсем скоро сами да се скарат...
LP_girl_14
02-08-2006, 17:46
Ми не бих разбира чуждото щастие,за да може аз да съм доволна.Ако тва момче изпитва некви чувства към мен,той просто щеше да се раздели с приятелката си,а иначе щом са си заедно и си се обичат аз кво да се бутам там където не ми е мястото.Да са си щастливи заедно и всичко най-най...Ако пък нещата между тях не вървят просто ще изчакам да се раздекят,да мине малко време и да се поотложи болката и тогава ще действам.Не мога да градя щастието си на чуждото нещастие
LoVe_RuSlAn
02-08-2006, 17:48
ne ne bih zashtoto tova nikak nqma da e hubavo predstavete si 4e to4no vie ste na tqhno mqsto pri polojenie 4e tolkova mnogo se obi4at
pipi`e`golqma
02-08-2006, 18:17
Неее! Аз лично няма да направя такова нещо и точно затова се ядосвам на такива хора,който само се опитват да развалят връските на хората(говоря по принцип).Апак и дори и да стане,никога не бих била напълно щастлива,ако направя нещо такова.Винаги ще ми пречи.. Просто не съм такъв човек :-k
midnight...
02-08-2006, 18:25
не бих го направила
ще бъде огромна проява на егоизъм! [-X
`Death`Whore`
02-08-2006, 18:26
Имам правилно - не се бъркам в чуждите отношения. Щом момчето има приятелка, значи или я харесва, или се гаври с нея. В първия случай няма смисъл, във втория следва, че евентуално би се гаврил и с мен.
Ти що си толкоз злобен ве да не си комплексар ?
za pyrvi pyt da se syglasq s
AmoelidaviprusnamozukaA
..osobeno ako vryzkata im e hubava i ti se namesi6...te se razdelqt...vie trygnete i razbira6 4e toi/tq ne e bil za teb 6te se 4uvstva6 otvratitelno...ako ima6 syrce de..no 6tom misli6 takiva raboti...ne mislq!!! :evil:
a kolkoto do pola si mislq,4e si momi4e,za6toto samo nie si mislim 4e vsi4ko trqbva da se vyrti okolo nas...6to ne se osyznaete..ne e taka!!!!!! :evil:
white_chik
02-08-2006, 18:49
taka kato go kazva6 zvu4i mnoo gadno i si mislq 4e nokoga ne bih go napravila.No ako sum adski hlutnala-ne znam dokude moga da stigna.zavisi ot situaciqta
piFka_LP
02-08-2006, 18:53
e za kfo trqa razdelq6 moje bi 6tastliva dvoika za da bude6 ti 6tastliv??? #-o ](*,) tui go praqt samo egoistite!!!
AmoelidaviprusnamozukaA
02-08-2006, 19:23
Войник аз съм страшен комплексар... ходя и хората ми се смеят колко съм комплексиран... от мене лъха воня на комплекси и... АБЕ ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ БЕ? Аз комплексар? ХАХАХАХА! Казах ви, че ви давам право да погледнете в добрата ми страна... е видяхте я... време е да се срещнете с лошата :twisted: !
не е.. да не съм животно..
^westside^girl
02-08-2006, 20:44
Бихте ли разделили гаджета, ако сте влюбени в момичето/момчето и знаете, че имате някакъв шанс ако тя/той нямаше гадже?!? В смисъл такъв да направите нещо гадно, за да може те да се разделят(но разбира се без те да знаят, че сте вие) Или просто бихте продължили да страдате, като те са заедно?
не колкото и да го обичам...едва ли
Draconis
02-08-2006, 23:16
Абе хора разберете тая истина бе, хорската завист няма граници, когато едно момче/момиче харесва момиче/момче, което е с друг/друга, тогава то проявява всичките си лоши черти от характера, за да разкара опонента от играта, винаги е било така, така ще си остане и за напред според мен, и най-интересното е, че в повечето случаи се проявява това при момичетата, там завистта е къде къде по-голяма, ние момчетата сме по-толерантни към другите момчета с готини мацки и обикновено им завиждаме добросъвестно и се опитваме да намерим някое по-яко маце, с което да ги накараме да ни завиждат на нас. Това е, лични наблюдения имам по тоя въпрос и това е извода: Момичетата са по-завистливи и по-често се стремят да разделят някое момче с тяхната опонентка.
Frank_Lampard
02-08-2006, 23:19
Бате, ако си Господ, значи имаш право, въпреки и че тогава не би било честно. Само че не си Господ, а си пълен кретен, постави се на тяхно място ...
nikoga nebih napravil takova neshto nezavisimo oy vsichko
BaBy^FoR^YoU
02-09-2006, 13:42
НЕ!Но знам ли в каква ситуация мога да попадна и да променя мисленето си :? :|
gorskata_feja
02-09-2006, 13:51
Emi NEEEEE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
bloody_angel
02-09-2006, 13:55
Ами надявам се че не съм способна на това 8-[ , обаче никога не можеш да знаеш какво ще ти поднесе животът :smt012
Mi da bih..Predpo4itam da sym 6tastliva otkolkoto da stradam...Ve4e dostaty4no sym stradala i nqmam namerenie da prodyljavam..Na mene sa mi pravili gadno sega i na mene mi e red :roll:
Draconis
02-09-2006, 14:03
Бате, ако си Господ, значи имаш право, въпреки и че тогава не би било честно. Само че не си Господ, а си пълен кретен, постави се на тяхно място ...
Батьовото, не съм кретен, а просто имам малко повечко житейски опит явно и съм наблюдавал много такива случки, а вече дали, когато някой се опита да раздели други двама, то ще си проличи колко се обичат, ако се обичат много, ще си рекат майната му на тоя дето иска да ни разделя и толкова, ще си останат пак заедно, а ако някой от тях не обича другия достатъчно, тогава ще се разделят, но пък то така или иначе във втория вариант рано или късно са щели да се разделят.
Хайде сега дай критика и тук и да почнем да си мерим житейския опит.
Абе хора разберете тая истина бе, хорската завист няма граници, когато едно момче/момиче харесва момиче/момче, което е с друг/друга, тогава то проявява всичките си лоши черти от характера, за да разкара опонента от играта, винаги е било така, така ще си остане и за напред според мен, и най-интересното е, че в повечето случаи се проявява това при момичетата, там завистта е къде къде по-голяма, ние момчетата сме по-толерантни към другите момчета с готини мацки и обикновено им завиждаме добросъвестно и се опитваме да намерим някое по-яко маце, с което да ги накараме да ни завиждат на нас. Това е, лични наблюдения имам по тоя въпрос и това е извода: Момичетата са по-завистливи и по-често се стремят да разделят някое момче с тяхната опонентка.
Prosto neznaesh kolko mnogo si prav.Tova i az sym go zabelqzala i si e napulno vqrno :-#
danger_love{F}
02-09-2006, 14:49
не,при положение че и двамата са щастливи,не мисля че има смисъл от подобни деиствия!
Човечето
02-09-2006, 17:58
Аре стига бе! 100 % съм сигурен, че всеки от вас би го направил това, ако найстина попадне в подобна ситуация! Не казвам, че това е хубаво нещо, но поне не се изхвърлям, че няма да го направя! Никога не казвай никога! Нямам представа с какво мога да се сбълкам и да ми се случи, така че... Пък и ние не знаем ситуацията за която става въпрос! Пък и автора(авторката) е написал(а), че може да има шанс с момчето(момичето) ако това момче(момиче) нямаше гадже! Значи има нещо повече отколкото завист, егоизъм и т.н. Може би има някакъв проблем, неразбиретелство или недоразбиране между двамата и за това в системата се е появил трети човек(гаджето, от което трябва да се отървем)...
Така че моя отговор е: Да, бих в определени ситуации и ако найстина съм сигурен, че може да има полза от тва!
I az v momenta sym v takova polojenie. No momcheto hodi s gadjeto si ot godina i 4 mesetza. Vqrno, che mnogo se oplakva ot neq, no ako te skysat, az ne iskam v nikakyv sluchai, da sym prichina zatova. Te trqbva da si go reshta tova. Bi bilo mnogo dolno ot moq strana da se mesq. Posle nqma da moga da se poberq v kojata si ot qd i sram.
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-09-2006, 18:18
ne obi4am da se mesham v 4ujdi raboti shte si namerq dr da obi4am :) .
mnogomili4kata-sf
02-09-2006, 18:26
Не,не бих!Това е подло...и кво като ги разделя...все едно тоя,в когото съм се влюбила ше хукне да дойде при мен,след като примерно обича другото момиче...не си струва да си толкова жалък и егоистичен [-X
xOtkiSsSs
02-09-2006, 19:16
ne obi4am da se mesham v 4ujdi raboti shte si namerq dr da obi4am :) .
i az mislq taka momcheta kolkoto shtesh se she si namerq nqkoi dr :)
4arovnica
02-09-2006, 21:47
ne biva da razvalq6 4ujdoto 6tastie,za6toto moje i na teb da ti se slu4i sa6toto i 6te vidi6 kakvo e bolka.kazvam go ot li4en opit taka mi otkradnaha gajeto
Sunny_stz
02-11-2006, 18:40
Ami v takuv slu4ai ne si struva naistina da im razvalqm vruzkata,za6toto tova naistina e podlo! Posle moga da osuznaq 4e ne si e struvalo!Bih zabravila tova mom4e i da potursq drug.
seksi_kote_f
02-11-2006, 19:19
ne moga da razbera vuprosa
NIKOGA!Iskam ako nqkoi e s men,to da e za6toto go iska,a ne 6toto sam kroila tapi planove za tova kak da go razdelq s gadjeto mu i 6toto sam desitvala podlo.
Lubovta i 4estnostta sa nad vsi4ko,ne bih iskala da napravq mrasno na nqkogo,nito da razru6a ne4iq lubov,nai-malkoto ,za6toto bih se 4uvstvala ujasno ako na men mi go napravqt tova!
kAdrOkoSkA
02-11-2006, 23:28
Podlo e naistina da zastavash mejdu dvama vlubeni! No ako te hodqt samo za samoto hodene... tova si e gubene na vreme i zashto ti da ne si tozi koito shte opolzotvori vremeto :roll: No tova e samo v sluchei che vrazkata e formalna. Az lichno obache ne bih !
Аре стига бе! 100 % съм сигурен, че всеки от вас би го направил това, ако найстина попадне в подобна ситуация! Не казвам, че това е хубаво нещо, но поне не се изхвърлям, че няма да го направя! Никога не казвай никога! Нямам представа с какво мога да се сбълкам и да ми се случи, така че... Пък и ние не знаем ситуацията за която става въпрос! Пък и автора(авторката) е написал(а), че може да има шанс с момчето(момичето) ако това момче(момиче) нямаше гадже! Значи има нещо повече отколкото завист, егоизъм и т.н. Може би има някакъв проблем, неразбиретелство или недоразбиране между двамата и за това в системата се е появил трети човек(гаджето, от което трябва да се отървем)...
С това мнение съм съгласен.Но попринцип аз съм такъв човек,че страдам повече от нещастието на другите отколкото от мойто,защото аз съм опитал много от него.А както се казва "Това,което не те убива те прави по силен".Имено за това не съм съгласен с тази част от мнението ти.
Така че моя отговор е: Да, бих в определени ситуации и ако найстина съм сигурен, че може да има полза от тва!
.....но както каза по-горе "Никога не казвай никога".
Worthless
02-12-2006, 09:10
не, не бих
това ще е супер долна постъпка. да разрушавам чуждото щастие заради моето собствено... не, благодаря! ако съм с един човек предпочитам да знам, че не съм разрушила любовта му, а той сам е избрал мен.
а и аз самата не бих се почувствала добре ако ми направят този номер... така де, тези, които разделят гаджета за да може да тръгнат със момчето/момичето защо не се позамислят те как биха се чувствали ако някой ги раздели по съшият начин с гаджето им?
а и ако наистина обичам някого ще искам той да е щастлив... а щом е щастлив с нея - ОК! така да е...
е, може би все пак бих се борила за него... но едно е да се бориш, друго е да разделяш съвсем умишлено...
а един гост беше казал, че повечето (да не кажа всеки) би го направил ако попадне в подобна ситуация... ами всъщност много скоро аз самата бях така... и да съм ги разделила? (нееее)
miloto_girl_4e
02-12-2006, 10:44
хъх... едно момче така раздели мен и бившето ми гадже с което ходехме супер сериозно..
макар,че познаваше гаджето ми имаше наглостта да почне да ме сваля,а аз глупачката му се поддадох и скъсах с моя .. но после осъзнах,че не съм щастлива с това момче и го скъсах,просто,защото не си заслужава да се занимавам с такъв човек,а и при положение,че не го харесвам ..
и от цялата шибана история аз страдам най-много,точно,защото това момче беше нагло и нахално .. и като,че ли от цялата ситуация то страда най-малко... колко тъпо...
хора,просто не крадете чужди гаджета,не преебавайте връзки.. сега ще преебете някоя връзка,ще сте щастливи.. но нали знаете,че всичко се връща.. после някой на вас ще ви разбие прекрасната връзка и ще видите какво е да сте от другата страна на нещата.. да сте на мястото на този,който страда... :roll:
bad_baby_girl
02-12-2006, 11:01
[quote="Човечето"]Аре стига бе! 100 % съм сигурен, че всеки от вас би го направил това, ако найстина попадне в подобна ситуация! Не казвам, че това е хубаво нещо, но поне не се изхвърлям, че няма да го направя! Никога не казвай никога! Нямам представа с какво мога да се сбълкам и да ми се случи, така че... Пък и ние не знаем ситуацията за която става въпрос! Пък и автора(авторката) е написал(а), че може да има шанс с момчето(момичето) ако това момче(момиче) нямаше гадже! Значи има нещо повече отколкото завист, егоизъм и т.н. Може би има някакъв проблем, неразбиретелство или недоразбиране между двамата и за това в системата се е появил трети човек(гаджето, от което трябва да се отървем)...
do tuka sum suglasna,no ne bih kazala 4e pri vseki e taka za6toto li4no pri men ne e taka!Izpadala sum v takiva situacii i znam kvo e da vidi6 lubimiq s druga,no pak da znae6 4e e 6tastliv s neq :cry:
Po4ti vsi4ki mneniq sa 4e ne biha go napravili,oba4e az mislq 4e pove4eto ot tezi hora tuk ili ne sa iskrenni ili prosto ne znaqt na kakvo e sposobna lubovta.Taka 4e kakto kazaha Nikoga ne Kazvai Nikoga!
I mislq 4e predi da napravim ne6to gadno trq si pomislim kvo 6e e za otsre6niq 4ovek,nqkoi den i nie moje da sme na negovo mqsto! :?
О, хайде, моля ви се. Съвсем не вярвам, че няма да го направите или че не сте го правили. Съвсем естествено е човек да преследва интереса си. Ако смятате, че можете да сте щастливи с даден човек, няма да ви интересува много-много дали е обвързан.
Това си е в природата на човека - да мисли първо за себе си. Не ми се правете на света вода ненапита. Всички знаем, че говорите пълни глупости.
Awe...purvo..ne mi e qsno kak to4no se razvalq vruzka. Ako edna vruzka e zdrava, koito kvoto 6te da govori tova ne bi trqbvalo da popre4i (pone ne dotam, 4e tq da se razpadne). Ako prosto prisustvieto na treti 4ovek zastra6ava vruzkata...zna4i na taq vruzka tui ili ina4e i se vijda kraq. Bila sum v podobni situacii...i verno..kofti e, ne moje6 da se mesi6 ymi6leno m/y dvama du6i, no ne e nujno i da se distancira6 do krai...ne6tata trqbva da sledvat estestveniq si hod...
He3HauKa
02-12-2006, 20:02
Ne.Ne bih se opitvala da napravq kakvoto i da e zashoto ako toi me haresvashe nqmashe da ima znachenie dali si ima priqtelka ili ne [-X Az sam na mnenieto che Kakvoto e pisano shte stane ! :smt016
egipetska_princesa
02-12-2006, 21:35
gajeta?ta vryzkite v тийн-въэраст 4esto sa kratkotraini.taka 4e 6tom kazva6 4e ima6 6ans iz4akai gi da se razdelqt i togava deistvai.Kolkoto do lyjata-NA LYJATA KRAKATA SA KYSI-za men tova e nizka postypka.A v slu4ai 4e v kraina smetka napravi6 tova,koeto si re6ila i nikoi ne razbere na tvoe mqsto nqma da se gordeq s tova koeto sym storila.Za da ti e 4ista syvestta, ne vyr6i bezumiq.NЕКА СЪРЦЕТО И РАЗУМЪТ ВЪРВЯТ РЪКА ЭА РЪКА
Ani_girl
02-13-2006, 15:38
spored men ako iskatinski obi4ash tova momi4e/mom4e ne bi go razdelila s 4pvako koito e do sebesi bi bila stastliva ot tova samo 4e toi e 6tashtliv a ako toi/tq te haresva sam 6te preceni kakvo da pravi da q kukusa/da go skusa spored men e adski tupo da razdelish edna vlubena dvoika !
D_A_Q_N_A
02-13-2006, 16:21
ako mn obi4am mom4eto bih gi razdelila
Disorder
02-13-2006, 16:53
хахах, то бива лицемерие ама чак пък толкова. :) Мога да се обзаложа, че поне половината, които казаха че не биха постъпили така не са попадали в подобна ситуация, а другата половина дори не са обичали истински. Напълно нормално е да се бориш за човека когото обичаш. Ако този човек наистина държи на гаджето си никой, ама никой не би могъл да ги раздели. Щом даден човек е готов да зареже връзката си заради трети, то тогава тази връзка е била просто формалност. Ако пък наистина обича половинката си, тогава можеш единствено да го подкрепиш и да се радваш за него, но в случая разбирам, че не е така. И за това не мога да ви разбера защо толкова яростно твърдите, че не бихте? Кое по-точно ви се стори долно? Че госта иска да се бори за любимия човек? Проумейте, че бъдещето на една връзка зависи единствено от тях двамата и ако единият иска нещо друго, тогава никой не би могъл да ги задържи заедно. И последно я си представете, че този човек с когото искате да бъде също изпитва любов към вас? Тогава дали е било долно и безсмислено да се борите за него? Първо се замислете и после отговаряйте неискрено и лицемерно.
Човечето
02-13-2006, 21:52
хахах, то бива лицемерие ама чак пък толкова. :) Мога да се обзаложа, че поне половината, които казаха че не биха постъпили така не са попадали в подобна ситуация, а другата половина дори не са обичали истински. Напълно нормално е да се бориш за човека когото обичаш. Ако този човек наистина държи на гаджето си никой, ама никой не би могъл да ги раздели. Щом даден човек е готов да зареже връзката си заради трети, то тогава тази връзка е била просто формалност. Ако пък наистина обича половинката си, тогава можеш единствено да го подкрепиш и да се радваш за него, но в случая разбирам, че не е така. И за това не мога да ви разбера защо толкова яростно твърдите, че не бихте? Кое по-точно ви се стори долно? Че госта иска да се бори за любимия човек? Проумейте, че бъдещето на една връзка зависи единствено от тях двамата и ако единият иска нещо друго, тогава никой не би могъл да ги задържи заедно. И последно я си представете, че този човек с когото искате да бъде също изпитва любов към вас? Тогава дали е било долно и безсмислено да се борите за него? Първо се замислете и после отговаряйте неискрено и лицемерно.
Евала! Много точно го каза! Самата истина!
teenkopele
02-14-2006, 15:32
Аз лично не бих преебал чуждото щастие. :wink:
strange__
02-14-2006, 17:10
Of kvo se praite be :shock: Are da lovime bas,4e nqkoi ot kompetentno izkazalite se po-gore dori neznaqt kakvo e da obi4a6 nqkoi tolkova silno,4e da ne se interesuva6 ot nikoi i ni6to! I kakvo kato si ima gadje be?! Si4ki mi paradirte s tva 4ujdo 6testie,koeto nqma da razvalite...bla bla...emi ako tva 6tastie e fakt i ako te tooooooooolkova mnogo se obi4at zna4i nqma da se razdelqt!Of i kato si4kite ste takiva moralisti i kato si4kite mi tvurdite 4e ne bihte se borili za lubimiq 4ovek,mi na4i ne go obi4ate be :!: Adski mn me iznervqte taka...i 100% sum sigurna 4e polovinata ot vas sa na to4no obratnoto mnenie,ama ne 6oto nqkoi predi mene e napisal,4e tva e podlo nqma da se izlagam i da pi6a obratnoto :shock: Kakto nqkoi predi mene kaza:ebati licemerite!!!
Az bih se borila za mom4eto koeto obi4am! I ne mislq,4e e zaduljitelno da kroq ne6to podlo i dolno,prosto bih mu kazala kakvo 4uvstvam i ako toi izpitva su6toto...a ako ne pone nqkoi den kogato se vurna nazad nqma da si zadam vuprosa:"A,ako bqh opitala kakvo 6te6e da stane?!" 6te sum spokoina i 6te znam 4e ne sum si propusnala 6ansa da buda s mom4e,koeto sum obi4ala :!: A otnosno...emi da nqma da mi e priqtno,ako sum s nqkoe mom4e drugo momi4e da mu kaje 4e ima 4uvstva kum nego,no ako toi durji na mene i me obi4a edva li 6e me zareje samo 6oto nqkoq si mu se e obqsnila...a ako me ostavi zaradi neq 6te se 4uvstvam adski kofti,no posle 6te osuznaq,4e taka e bilo po-dobre i 4e o4evidno ne me e obi4al :arrow: nqmalo e smisul da sme zaedno!!!
Are tva e za sega i prestanete da licemerni4ite molq vi!!!
Inloved_girl
02-14-2006, 17:30
Това би било много глупаво... [-( Все пак,ако наистина обичаш този човек,няма да искаш да му причиняваш болка... :roll:
KOTKATA_17
02-14-2006, 18:05
Mii... edin moi priqtel e egati idiota haresva me i iska da me razdeli s gadjeto mi :smt010 az li4no ne bih go napravila nikakva ne sam za da delq hora koito se obi4at
sexy_macka
02-14-2006, 18:10
s edna duma Ne ! tfa shte e super glupavo ot tfoq strana,da rasbiesh chujdoto shtastie...(pone spored men)
неуравновесен
02-14-2006, 21:08
честно - да
Pick-up Artist
02-14-2006, 21:26
Прочетох само последните мнения, може би заради вроденият мързел на мъвът везна. Затова ще кажа няколко думи за последните.
sexy_macka
има разлика между това да си с някого, и това да обичаш някого. Срещал съм десетки момичета през живота си като "играч", и много от тях нямат пълноценен живот или безпроблемна връзка. Ако аз отида при нея, покажа й колко приятно и интересно й е с мен, нерядко тя е избирала мен, и е била щастлива... макар и за малко, хе.
KOTKATA_17
ароматът на ягодата не е ароматът на всички плодове. Нямаш право от един случай да заключаваш за всички други.
Мой дълг е като мъж да разбера от какво има нужда тя, и да й го предложа. Оттам нататък е нейн избор. И ако тя не желае да продължи с мен, просто продължавам.
Inloved_girl
Ако аз мога да я направя по-щастлива отколкото той, защо да я оставям да се мъчи с него? Мисля че ако бях на мястото на автора на темата, бих причинил на момичето повече болка ако не я опозная и не й дам шанс да е с мен, вместо с него.
Усети ли разликата?
Авторе,
бъди мъж. Реши какво искаш и го направи. Другото е без значение за теб...
Tedka-Medka
02-14-2006, 21:26
Ми не бих разбира чуждото щастие,за да може аз да съм доволна.Ако тва момче изпитва некви чувства към мен,той просто щеше да се раздели с приятелката си,а иначе щом са си заедно и си се обичат аз кво да се бутам там където не ми е мястото.Да са си щастливи заедно и всичко най-най...Ако пък нещата между тях не вървят просто ще изчакам да се раздекят,да мине малко време и да се поотложи болката и тогава ще действам.Не мога да градя щастието си на чуждото нещастие
=D>
Draconis
02-16-2006, 02:26
Прочетох само последните мнения, може би заради вроденият мързел на мъвът везна. Затова ще кажа няколко думи за последните.
sexy_macka
има разлика между това да си с някого, и това да обичаш някого. Срещал съм десетки момичета през живота си като "играч", и много от тях нямат пълноценен живот или безпроблемна връзка. Ако аз отида при нея, покажа й колко приятно и интересно й е с мен, нерядко тя е избирала мен, и е била щастлива... макар и за малко, хе.
KOTKATA_17
ароматът на ягодата не е ароматът на всички плодове. Нямаш право от един случай да заключаваш за всички други.
Мой дълг е като мъж да разбера от какво има нужда тя, и да й го предложа. Оттам нататък е нейн избор. И ако тя не желае да продължи с мен, просто продължавам.
Inloved_girl
Ако аз мога да я направя по-щастлива отколкото той, защо да я оставям да се мъчи с него? Мисля че ако бях на мястото на автора на темата, бих причинил на момичето повече болка ако не я опозная и не й дам шанс да е с мен, вместо с него.
Усети ли разликата?
Авторе,
Евала батка, каза ли им го :) Много се радвам, че в тая тема има хора, които си казват честно и откровено всичко вместо да да моралистничат и да се правят на светата вода ненапита, както казах и в предния ми пост, няма човек, който при определени обстоятелства не би го направил това, явно тези, които пишат, че никога не биха го направили още не им е идвало до главата това иначе друго щяха да говорят, а и какво е лошото да разделиш двама души, когато виждаш, че между тях не вървят нещата и ти просто споделиш чувствата си, не виждам нищо лошо в това, ако ти отвърнат после на чувствата идеално, какво по-добре от това, ако ли не продължаваш нататък. Аз го направих преди време, година, седем месеца и 4 дни ако трябва да сме точни, тогава бях с един приятел, който беше кандидат-студент той отиваше на изпита, а аз използвах това пътуване, за да се видя с едни приятели, та от момента, в който се видяхме до вечерта те почти не преставаха да се карат, момичето ми сподели, че напоследък доста често се карат, аз я харесвах, но не исках да им развалям връзката, приятели са все пак, но след като ми каза какви са отношенията им и аз реших да опитам, да видим какво ще стане, защо пък не, и ето, тя беше само 2 месеца с момчето преди мен, а с мен е вече година и 7 месеца, все още сме си щастливи и както каза Pick-up Artist мисля, че вместо да и направя нещо лошо съм и сторил доста добро нещо, докато онова момче си намери доста други след това, за тази година и 7 месеца той смени поне 4 момичета. Явно в определени случаи може да сторите повече добро, ако разделите дадена двойка, отколкото ако не направите нищо и някой друг реши да действа и го направи, а вие после да се чудите защо не сте събрали смелост да си изкажете чувствата, когато е трябвало.
:)
Човечето
02-17-2006, 19:43
sexy_macka
KOTKATA_17
Inloved_girl
Усети ли разликата?
Авторе,
Евала батка, каза ли им го :) Много се радвам, че в тая тема има хора, които си казват честно и откровено всичко вместо да да моралистничат и да се правят на светата вода ненапита, както казах и в предния ми пост, няма човек, който при определени обстоятелства не би го направил това, явно тези, които пишат, че никога не биха го направили още не им е идвало до главата това иначе друго щяха да говорят, а и какво е лошото да разделиш двама души, когато виждаш, че между тях не вървят нещата и ти просто споделиш чувствата си, не виждам нищо лошо в това, ако ти отвърнат после на чувствата идеално, какво по-добре от това, ако ли не продължаваш нататък. Аз го направих преди време, година, седем месеца и 4 дни ако трябва да сме точни, тогава бях с един приятел, който беше кандидат-студент той отиваше на изпита, а аз използвах това пътуване, за да се видя с едни приятели, та от момента, в който се видяхме до вечерта те почти не преставаха да се карат, момичето ми сподели, че напоследък доста често се карат, аз я харесвах, но не исках да им развалям връзката, приятели са все пак, но след като ми каза какви са отношенията им и аз реших да опитам, да видим какво ще стане, защо пък не, и ето, тя беше само 2 месеца с момчето преди мен, а с мен е вече година и 7 месеца, все още сме си щастливи и както каза Pick-up Artist мисля, че вместо да и направя нещо лошо съм и сторил доста добро нещо, докато онова момче си намери доста други след това, за тази година и 7 месеца той смени поне 4 момичета. Явно в определени случаи може да сторите повече добро, ако разделите дадена двойка, отколкото ако не направите нищо и някой друг реши да действа и го направи, а вие после да се чудите защо не сте събрали смелост да си изкажете чувствата, когато е трябвало.
:)
Много се радвам, че има чесни хора тука... Хора, които знаят как да се борят за собственото си щастие... А не да се прикриват зад някакъв фалшив морал и да пазят чуждото щастие! То самата дума го казва - чуждо - демек не е моето! Защо трябва друг да е щастлив за моя сметка???!
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-20-2006, 19:15
ei misla 4e tva e mn gadnu az sam na principa kato obi4a6 nqkoi go ostavi da e 6tastliv pa bilo to i ne s tebe po dobre az da sam ne6tastnata otkolkoto 4oveka koito obi4kam
MaRiA^^^
02-20-2006, 23:00
Ако момичето не ми е приятелка(понеже на приятелите си много държа) бих го направила , естествено. Аз съм си егоистка ..така или иначе :wink:
tva mislq go pravqt samo malkite lapetiihttp://torrents.linkos.bg/pic/smilies/thumbsdown.gif
ne bih postupil 4ak tolkova unizitelno kum sebe si po dobre da si zamul4a 6te http://torrents.linkos.bg/pic/smilies/beer.gifi 6te se ospokoqhttp://torrents.linkos.bg/pic/smilies/fun.gif
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-21-2006, 11:28
lele kak moje da ste takiva q ostavete horata da sa 6tastlivi i vie 6te namerite 6tastieto si nekade