Влез

View Full Version : iztriite temata

sspitfire
02-08-2006, 17:05
triite temata pls

Slun4o
02-08-2006, 17:13
Ами незнам мисля че може да е нещо като криза в която си попаднал и от която ще излезеш или поне така си мисля и аз съм имал такива моменти отдай се на спорт развлечения и тн!А колото до момичето и разговорите ами споко не се притеснявай те са като момчетата можеш да си говориш с тях за всичко :Природа ,картини ,спорт,изкуство,любими моменти от миналото(но само с приатели не с бифши гаджета и тн)нещо от сорта говори и за себеси къде учищ любим предмет учител и така може да помогне поне при мен помага и могада водя разговор без проблем защото и аз бях така преди няколко месеца неможех един разговор дапроведа но сега е друго!УСПЕХ праителю! \:D/

А и умната в краен случай русата! :mrgreen: :mrgreen:

02-08-2006, 17:24
Относно разговора - според опознавателните реплики.
Не очаквай от човек, който слуша "Гъци-гъци" да ходи по картинни изложби. Не очаквай и от метълистка да ходи с теб в О'Азис, макар, че не са малко и тези.
Според обстановката. Като ти каже в кое даскало учи, кой клас е трябва малко да поизлъжеш. Малко хора ще имат вкусове като твоите, затова като чуеш, че обича фантастика казваш : Аз обичам Карел Чапек, също Айзък Азимов - или пък простия пример - Кое ти харесва повече - книгата или филма Властелинът на пръстените?

Като слуша Савич Гардън питаш за Дарън Хейз (вокала), дали и харесва сега или преди, кажи и че смяташ, че мяза на гей с дългата коса и така... трябва малко да се нагаждаш в началото, че да имате общи теми...