Влез

View Full Version : от какво се възбуждате

kristin_
02-09-2006, 12:47
искам предварително да се извиня ако повтарям темата!

всеки 4овек е различен и се възбужда от разли4ни работи(думи действия).Споделете какво наистина ви побърква и кара вси4ко във вас да полети! :?

NeNaSiTnA_TA
02-09-2006, 13:41
nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne :lol: nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas! :smt007

Ice_Queen
02-09-2006, 15:02
nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne :lol: nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas! :smt007

да и при мен е така :oops:

`Death`Whore`
02-09-2006, 16:27
Най-брутално е, когато сме някъде навън с други хора и той пъшка в ухото ми...или аз - в неговото.

kani4ka
02-09-2006, 19:39
celuvki po vratleto i nadalo kum gurdite i suvsem leko da me hape da vkarva studenite si race pod bluzkata mi napravo umiram :smt007 no tva go pravi me samo kogato sme sami za6toto imam zelena svelina za sex =; are da zi zatvarql razvratnata usta =;

KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-09-2006, 19:41
celuvchici po cqloto tqlo mn me kefat i nastryhvam :D :D :D

_Nenormalnataa_
02-10-2006, 12:55
ами аз се възбуждам когато приятелят ми си играе с ушенцетата мии ме цунка по вратлето....

sexy_macka
02-11-2006, 13:22
Ice_Queen Пуснато на: 09.02.9 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

NeNaSiTnA_TA написа:
nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas!

да и при мен е така

mmm i pri men :oops:
qvnu sme Mega Vliubeni :)

02-11-2006, 15:05
celuvchici po cqloto tqlo mn me kefat i nastryhvam :D :D :D
mhm i az O:)

Freak_666
02-11-2006, 18:08
MI vuzbujdamse kogato me hvane za kyra mi-e ot tva se vuzbujdam-ne mitrebvatnekvi celyv4ici i milyv34ici-qze da ne sum devtvenik bre da vi go na 4ukam.

Iliqn4eto
02-11-2006, 18:16
ами когато ме целува нявсякъде по тялото,особено по ръцете,нз ма ми действа много готинКо ,по гръбчето и коремчето .. а и бузките (не уточнявам коии) хех :)и да си пуска езичето по телцето :)

tormozko
02-11-2006, 22:06
Ми.. при мен най-възбуждащо, когато приятелката ми започне да си играе и да облизва ухото ми.. не знам.. просто е невероятно :Р Още по-хубаво е, когато аз й правя това :D

Друго възбуждащо нещо е, ако целуваш момиче, което има пиърсинг (топченце) на езичето... това също много ми харесва :]

---
Поздрави!

Absconding
02-11-2006, 22:28
Определено от действия. Думите или само да гледам.. не ме впечатлява особено. Действията са си класика :-D

Като ме целува по врата и направооооооооо........

HeDa
02-11-2006, 23:01
Mene na posleduk po4ti vsi4ko me vyzbujda... :oops: qvno ne6to sum se razgonila :-# nZz ....Nai - ve4e kato gledam nqkoi film s nqkoq scena .. po taka.. :-D

Uraken
02-12-2006, 01:42
ot Galene mnogo obi4am da me gali

California
02-12-2006, 13:24

--------------------------------------------------------------------------------

NeNaSiTnA_TA написа:
nz kakwo mi stawa no v posledno vreme se vazbujdam ot kakvo li ne nejni celuv4ici po vrata,da plazga ezika si navsqkade po tqloto mi,dori da di6a v uhoto mi i da mi govori vsi4ko svarzano s nas!

да и при мен е така

Това че ти се прави секс не означава, че си влюбена! Много хора бъркат двете неща!

По темата-ами не мога да кажа нещо конкретно, като се замисля май ми харесва гаджето ми да ме хваща за дупето :smt016

malchoto_f
02-12-2006, 17:42
hhhmmmm ot celuvki po vrata i nadolo....., obi4am da mi hape uhoto, da me dokosva navsqkade mn bavno i nejno-garba,gardite,.. :P :smt008 :smt007

I-WanT-OnLy-You
02-12-2006, 19:09
ами деазная ... може би като гледам порнуу :oops:

CpecaH
02-12-2006, 20:55
Повярвайте , като сте пийнали спиртче на 90 % алкохол , преди това сте понатупали фашаги , и след всичко това сте на някое бунище с някоя анархиСТка - лесно :lol: . Ако не си надрусан , с малко мозък и практични действия всичко става ... =P~

Paffi™
02-12-2006, 21:04
Obi4am da mi govori mrusni dumi no po nejen na4in \:D/

nejni`O4i
02-13-2006, 15:23
Mmm nai obi4am kato sedna v skuta mu i kato zapo4nem da se celuvame.Posle bavno o nejno da mi puska race,no mnogo nejno,ne kato nevidql jenska plyt zatvornik :D

Sad_eyes_f
02-13-2006, 16:28
Амии..напоследък забелязах, че се възбуждам повече когато ме галят навсякъде, а не както преди когато ме целуват..Ааа най-обичам когато ми диша в ухото и лекичко го целува и ми говори миличко \:D/ :oops: O:)

LOCO_BEAM
02-14-2006, 12:53
vuzbujdam se ot perverzen poglet ili ot celuvAne po vrata ili vrata :oops:

veselka
02-14-2006, 13:15
Най-много се възбуждам след спор...Харесва ми също да усещам лицето му близо до гърба ми,но не да ме докосва,а да духва леко по кожата...бтв тва приложено в/у него е още по яко...
нещо което забелязах наскоро-показваше ми белезниците си и ме погледна мраснишки,обаче чесно казано аз се възбудих като изкара ножовете си...а когато ме гали с нож...ммммммм господи!!!!!!!!!!

gostenka
02-19-2006, 01:41
po nqkoi put si fantaziram che sum sama s dve momcheta i che te me sablichat i me celuvat i galqt navsqkade po cialoto tqlo i che me karat da se pochustvam kato kralitca a posle zapochvat da me komandvat i im stavam robinq....znam che e pervezno i kurvensko i che nikoga nqma da go napravq no tova me vazbuzda adski mnogo!

Sunny_stz
02-24-2006, 12:29
Най-много се възбуждам след спор...Харесва ми също да усещам лицето му близо до гърба ми,но не да ме докосва,а да духва леко по кожата...бтв тва приложено в/у него е още по яко...
нещо което забелязах наскоро-показваше ми белезниците си и ме погледна мраснишки,обаче чесно казано аз се възбудих като изкара ножовете си...а когато ме гали с нож...ммммммм господи!!!!!!!!!!

Oliii kolko si brutalna!
Ami az se vuzbujdam ot nejni celuvki navsqkade :oops: :oops:

veselka
03-01-2006, 14:22

Oliii kolko si brutalna!

Брутална но искренна :smt016

dumbo_s
03-01-2006, 14:40
Аз се възбуждам когата я целувам нежно по устата и вратлето,леко я сабличам и скачаме в леглото.

nikitooo
03-01-2006, 15:01

Oliii kolko si brutalna!

искрена

KOKOKKK
03-01-2006, 16:21
Lelel kato pipame nekoe malko dupence prevartam ........ Ili kato me hvane za _I_ ma prez dunkite i po4ne da go natiska :D

veselka
03-01-2006, 21:40

Oliii kolko si brutalna!

искрена
Мда благодаря ти :roll: :smt006

shalqlqlqlq
03-01-2006, 22:59

NeNaSiTnA_TA написа:

да и при мен е така

Това че ти се прави секс не означава, че си влюбена! Много хора бъркат двете неща!

По темата-ами не мога да кажа нещо конкретно, като се замисля май ми харесва гаджето ми да ме хваща за дупето :smt016

Тя не знае, пика ли и се ебе ли и се....блах в тоя форум, много малолетни :smt011

Sean Combs
03-02-2006, 00:55
mm.. vyzbujda me da mi govori kak go use6ta v sebe si.. kolko e tvyrd i golqm... i da myrka ot udovolstvie.. vyzbujda me kato se bie s nego po ezi4eto i djuki4kite i go oblizva celia i kato po4ne da go lapa bqsno.. da se tyrka s nego dolu.. da q po6lqpvam leko s nego.. da q use6tam kolko e vlajna.. i topla.. da q 4ekna v nqkvi mazni pozi, neizprobvani drug pyt ot men.. mda.. stiga tolkova.. ima i drugi raboti no ako po4na da razpravqm 6e mi oneme 2-3 dni...

Ilianka_14
03-02-2006, 02:17
Mene puk me vazbuzdat razni perverzni i nestandartni nesta samo kato se govorat ili se zamisla i mi poomekvat krkata i mi se priiskvat razni shturutii... i tova nafsiakade i na selo nai nogo liatoto

х
03-02-2006, 07:06
da se tyrka s nego dolu.. da q po6lqpvam leko s nego.. da q use6tam kolko e vlajna.. i topla.. da q 4ekna v nqkvi mazni pozi, neizprobvani drug pyt ot men.. mda.. stiga tolkova.. ima i drugi raboti no ako po4na da razpravqm 6e mi oneme 2-3 dni... =D>

i mene ei tiq raboti me v1zbujdat. haresvami t1rkaneto i use6taneto, predi samiq sex! vlagata i toplinata na 4lena mu :smt007

crystal_tear
03-02-2006, 20:29
I az sym taka,opredeleno!!!Mnogo me kefi za4estenoto mu dishane!!! :lol:

obi4anoto
03-05-2006, 13:22
mi az se vuzbujdam kogato priqtelqt mi si suble4e fanelkata i prosto.......ne izdurjam

Spell
03-05-2006, 13:28

всеки 4овек е различен и се възбужда от разли4ни работи(думи действия).Споделете какво наистина ви побърква и кара вси4ко във вас да полети! :?
ми жените..

veselka
03-05-2006, 17:49

ми жените..
ми по тая логика-мъжете!ебахму отговора!
мен може да ме възбуди само един мъж!На такива курвари като теб-жив и здрав.... :smt019

MbHu4Ko_KoTe
03-06-2006, 18:03
Ще цитирам известна личност ” За една жена думите са афродизиак. Г-точката се намира в ухото и всеки, който я търси другаде е глупак”.
За части от тялото на мъжа, най-много ме възбуждат косата и прасците (а ако се съчетаят двете, нямам думи - 2 в 1, невероятно добра комбинация :-D ). Дълата коса винаги ми е била фетиш. Възбужда ме следната гледка: мъж в зелен гащеризон, с тениска със запретнати ръкави и вързана дълга коса (ест. и цигара на ушото) :D
Най-много обичам те ме галят и целуват по косата, гърба и вътрешната страна на бедрата (типичен стрелец съм). Туй е от мен :-D

chestra_f
03-07-2006, 12:03

NeNaSiTnA_TA написа:

да и при мен е така

MI NE TI PROSTO SI NIMFOMANKA

lainagovna
03-07-2006, 12:33
жартиери, хубави цици, както и якото дупе...

Klizmata
03-07-2006, 12:41
Mi az li4no se vuzbujdam ot 20 colova truba namazana s vazelin i nabita v guza mi i po neq da te4e topla voda a + dopulnitelnata ekstra da ne pla6ta6 za toplata voda napravo mi se vsiga kato si predstavq ](*,) ](*,) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt007 :smt007 :smt007

03-08-2006, 18:49
vuobshte jenata me vuzbujda
ama nai-mnogo me vuzbujda analniq sex :)) xixi

sheherezada
03-08-2006, 20:05
ами аз се възбуждам когато приятелят ми си играе с ушенцетата мии ме цунка по вратлето....

нещо подобно :smt008 :smt016

asdw
03-09-2006, 06:49
жартиери, хубави цици, както и якото дупе...
и аз тка. Нз ко ми стаа но полудявам когато видя моми4е с жартиери някак си ми действа супер възбуждащо и веднага ми идват разни мисли в тиквата :smt004

rowzz
03-09-2006, 08:31
на мен ми стига и една перфектна целувка с моята мишена някоя яка кака и направо откачам..

anichkaaa
03-09-2006, 12:08
Emi i az kakto vsi4ki ostanali momi4eta mnogo se vazbujdam ot celuvane po vratleto,grub4eto,plazgane na ezik po tqloto mi :oops:

Зелена
03-09-2006, 12:18
Обичам когато усещам как диша в ухото ми,когато ме целува по врата,когато плъзга ръцете си по тялото ми и особено на едно място...тогава полудявам.