PDA

View Full Version : Chuvstvam se izgubena...

kAdrOkoSkA
02-09-2006, 14:18
Sluchvalo li vi se e da vi izdignat na puhkavo oblache visoko v nebesata, a posle da vi drapnat oblacheto izpod krakata...? Tova mi se sluchi na men predi sedmica i neshto na rojdenniq den na nai-dobriq mi priqtel.Ne sam si pravila planove i ne sam ochakvali nishto osobeno da se sluchi vapreki che znaeh che shte prisastva momcheto kam koeto imah izvesni simpatii,koito po-kusno prerasnaha v neshto poveche.Noshtta beshe velikolepna!Mnogo tanci, mnogo smqh, mnogo valneniq i specialni izpalneniq :wink: . V diskotekata posle napravih parvata krachka s vaprosnoto momche i ostavih drugoto na nego i sqkash vsichko beshe idealno... praveshe tochno tova koeto iskam i koeto mi haresva... i vsichko v nqkakvi granici.Celuvahme se, kato toi beshe iniciatora... i t.n. Na drugata vecher se vidqhme s negovata i moqta kompaniq i toi po mnogo vnimatelen i dostoen nachin mi kaza che bil "vluben" v nqkakvo momiche no mojelo nishto da ne stane i vse pak ... neq slaga na parvo mqsto :cry: .Onazi vecher ne e bilo savsem nishto,zashtoto mi namekna che pak iska no ne bilo pravilno i ne bilo chesno ... chuvstva se vinoven.Ne sam go vijdala ot togava, a iskam :cry: Nz dali e lubov ili si vaobrazqvam neshto... i nz kakvo da pravq... Mnogo mi e machno... Daite mi savet... podobno neshto nikoga ne mi se e sluchvalo :cry: :cry: :cry:

Barbaronka
02-09-2006, 14:55
Milichka ne se otchaivai nai-veche! Shtom ti e priznal che obicha drugo momiche znachi e dobro momche! Stani mu priqtelka..,kaji che go razbirash..i shte go podkrepish vuv vsqko negovo reshenie,zashtoto darjish na nego...
Sushto taka mu kaji che vecherta ne e bila greshka,zashtoto za miga idvamata ste go iskali..i da ne se chuvstva vinoven i dlujen za neshto kum teb..
A i shtom e bil s teb znachi ne si mu bezrazlichna..
Ta..iskam da ti kaja..da mu stanesh priqtelka,da go podkrepqsh..i daje ako mojesh kaji mu che shte mu pomognesh s tova momiche koeto si go e haresal,zashtoto znaesh kakvo e..
Uverqvam te...sled tova toi shte te pogledne s drugi ochi!!
Uspeh ti jelaq .. i nedei da se pritesnqvash ! ;) :P :P :P :P :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

MiLiNkOtO^
02-10-2006, 19:00
spored men trqbva prosto da se distancirash ot nego puk udeto e teklo pak shte te4e

martinka_91
02-10-2006, 21:57
Milichka ne se otchaivai nai-veche! Shtom ti e priznal che obicha drugo momiche znachi e dobro momche! Stani mu priqtelka..,kaji che go razbirash..i shte go podkrepish vuv vsqko negovo reshenie,zashtoto darjish na nego...
Sushto taka mu kaji che vecherta ne e bila greshka,zashtoto za miga idvamata ste go iskali..i da ne se chuvstva vinoven i dlujen za neshto kum teb..
A i shtom e bil s teb znachi ne si mu bezrazlichna..
Ta..iskam da ti kaja..da mu stanesh priqtelka,da go podkrepqsh..i daje ako mojesh kaji mu che shte mu pomognesh s tova momiche koeto si go e haresal,zashtoto znaesh kakvo e..
Uverqvam te...sled tova toi shte te pogledne s drugi ochi!!
Uspeh ti jelaq .. i nedei da se pritesnqvash ! ;) :P :P :P :P :smt006 :smt006 :smt006 :smt006

А БАШ! =D>

air_soul
02-10-2006, 22:49
Не знам...много зависи от теб дали си готова да поемеш риска!ЗАщото ако се сближиш с него...никой неможе да ти гарантира, че ще разпалиш чувста в него, но аз ти гарантирам, че сегашното ти вълнение, ще бледнее на фона на огъня, който ще се разгори в теб!Но все пак можеш да се бориш...нали в живота трябва да се рискува!Сама си прецени, за да не стане така,че един ден да съжаляваш, че си допуснала чужда грешка, а не си решила сама. Можеш да избегнеш болката, но тогава ще избегнеш и шанса да се влюбиш до полуда, пък било то и несподелено!

teenkopele
02-10-2006, 23:17
Според мен се отдръпни от него.
Споко, ще намериш някой друг.:)
Успех. :wink:

Sunny_stz
02-10-2006, 23:21
Mmmmai trqbva da si pogovorite pove4ko i da izqsnite otno6eniqta,hem da ne se mu4i6 tolkova dali 6te stane ne6to!Po dumite ti smqtam ,4e ne si struva!No lubovta e slqpa,vlagai malko razum!!!!!!

kAdrOkoSkA
02-11-2006, 15:44
Naistina ste pravi... hubavo e da si pogovorim i ot tam shte razbera kakvo shte sledva i dali si struva da opitam.Ustanovila sam che kogato ne ti puka za neshto tolkova mnogo,i deistvash spontanno i spokoino... v povecheto sluchei neshtata se narejdat :roll: A i edin jivot jiveem :wink: Koito ne riskuva, ne pecheli, a i opredeleno e po-dobre da sajalqvash za neshto koeto si naptavil, otkolkoto za neshto koeto ne si!

egipetska_princesa
02-12-2006, 20:59
donqkyde sym syglasna s Barbaronka,no postypi taka samo ako misli6 4e si v systoianie da byde6 estestvena i nepodpravena.Oba4e q si predstavi 4e drugia pyt go vidi6 s momi4eto,koeto za momenta haresva.Dali i pred neq bi mogla da byde6 v rolqta na priqtelka edinstveno.Ot tazi gledna to4ka 6te se po4uvsta6 po kovti.Opitvaiki se da byde6 BLIZO DO DU6ATA MU vse pove4e 6te use6ta6 kolko si DALE4 OT 4UVSTVATA MU.Spored men pyrvona4alno stoi po dale4 ot nego i vij kak 6te se razviqt ne6tata-vij dali si struva da probva6.No za6to ne se posyvetva6 i s nai-dobrata si priqtelka(ako ve4e ne si go napravila ve4e).Vse pak tq moje da te okuraji i da ti dade dobro napytstvie

peperud4icata
02-12-2006, 21:07
trqbva mn da se radva6 4e e bil iskren s teb i se e otnesal dobre.haresva druga,kakvo da se pravi-fakt e.pone se radvai 4e ti go e kazal i to po 4ove6ki na4in, a ne se e otnesal kam teb gadno, kakto biha posypili mnogo mom4eta.
ostani s nego priqtelka,ako moje6 razbira se, a pak to ako ima da stava ne6to 6te stane.uspeh :wink: :wink: :wink: