View Full Version : pomognete mi :{ molq vi se :{ SOS ! HELP MEEEE
zdraveite ! :) az sam edno ne golqmo momi4e koeto ima problem ! celyvala sam se samo 1 i sega 6te imam gadje a neznam kak da se celyvam s nego s ezik ! i toi mi izglejda na neopiten no vse pak ne iskam da se izlagam :P moje li da mi pomognete ? molq vi se kajete mi kak to4no se celyva s ezik [-o<
AmoelidaviprusnamozukaA
02-09-2006, 14:43
Като дойде момента ще видиш... а и в това ли се изразява любовта... да се целуваш с език... малеее ебати жалките типове виждам напоследък :evil: !
Айде късмет :wink: !
Btw има абсолютно същата тема по- долу :evil: !
Mi mn lesnu vkarva6 si ezika v negovata usta i po4va6 da go myrda6..Xaxa Nz po kakyv drug na4in moga da ti kaja :-# Dano da sum pomognala v koeto se sumnqvam
SEXAPILNA
02-09-2006, 15:04
Ами когато дойде момента то просто ти идва отвътре. Не се притеснявай ще се справиш!!!
КЪСМЕТ
emi, milichka .. nali veche si se celuvala .. trqbva da imash begla predstava za kakvo stava duma .. nedei da se pritesnqvash - po-dobre se otpusni i si izjivei miga palnocenno .. stiskam palci O:)
MErsi za savetite :) mnogo mnogo sam vi blagodarna :} mnogo mersi za stiskaneto na palci :) {} mn mn mersi {} :oops: :wink: :D
sladki6ka
02-09-2006, 20:00
ami mili4ka moga da ti kaja samo edno :zatravqte si i dvamata o4ite i 6te se potopite v celuvkata ot tam to vsi4ko si idva samo paha6 si ezika v negovata ustai si go varti6 okolo nego kolkoto po-bavno tolkova e po-efektno no ne da mi po4e6e6 4ak slivicite tova e ot men .dano da sam ti pomognala pak ako ima ne6to mi pi6i s kakvoto moga 6te ti pomogna.4ao sladurano 6te 4akam da mi pi6e6:P
uspeh!!! \:D/ :arrow: :P
blagodarq ti "sladki6ka" :) mn mn sam ti zadaljena :) ti si mnogo dobri4ka :) mn ti blagodarq :) dano da se poly4i {}