View Full Version : vazmono li e?
4arovnica
02-09-2006, 22:24
sa6testvuva li priqtelstvo mejdu biv6i gajeta? :-k
da, su6to taka su6testvuva i triglav letq6t oranjev slon..
OPREDELENO DA !!! Tova e naj-dobroto i naj-duklogo vazmojno priatelstvomejdu momche i momiche .. bez da stava vupros za nehshto povece..
n0mak moje i da sashtestvva tkaf slon no priatelstvo mejdu bivshi priateli ima! s po4ti vsi4ki bivshi moi gadjeta sa sme si priateli a s edn ot tqh s me i mnog o dori briateli ve4e 5 godini otkakto se razdelihme i se oshte si podarjame golemi priatelksi vzaimootnosheniq
С момче с което съм правила скс никога не мога да бъда приятелка. Тва се детски истории -> мега зле. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
midnight...
02-10-2006, 07:02
ако някой те е излъгал че съществува такова приятелство ](*,)
ProstoAz
02-10-2006, 09:46
Има! И го виждам навсякъде! Но на мен само веднъж ми се е случвало...Обикновенно ме намразват. :shock: Незнам защо... :roll: Какво да ги правим...мъже... :lol:
pipi`e`golqma
02-10-2006, 10:35
Зависи от характерите, от връската аби от мн. неща, но мисля че съществува. Не винаги, но го има
n0mak moje i da sashtestvva tkaf slon no priatelstvo mejdu bivshi priateli ima! s po4ti vsi4ki bivshi moi gadjeta sa sme si priateli a s edn ot tqh s me i mnog o dori briateli ve4e 5 godini otkakto se razdelihme i se oshte si podarjame golemi priatelksi vzaimootnosheniq
http://www.nhptv.org/rrcont/images/rr11maxtheelephant1.jpg
P.S. btw malko me pla6at tiq slonove.. leko sa.. zli :shock:
MiLiNkOtO^
02-10-2006, 12:41
попринцип да но рядко е нещо по трайно от връзката която са имали преди това :) при мен не [-(
teenkopele
02-10-2006, 13:54
Съществува! Казвам го от личен опит :) .
В момента имам такова. :wink:
He3HauKa
02-10-2006, 14:42
Ami da O:)Obache v povecheto sluchei tova moje da stane sled dalgo vreme shtoto kato skasate i se nqkoi ot dvamata ima nqkfi negativni emocii ... :-k
nqkyde bqh pro4ela tova---priqtelstvoto moje da zavyr6i s lubov,no lubovta s priqtelstvo rqdko!
Да.
martinka_91
02-10-2006, 21:29
ДА!!!Най-добрият ми приятел ми е и бившо гадже...е...не,че връзката ни беше много сериозна...тогава не се познавахме много...но с времето станахме много добри приятели...