View Full Version : fuck or not??
az sum na 15 god i sum o6te devstvaena.ima mnogo mom4eta koito mi predlagat da pravim sex ,no az mislq 4e ako 6te e purvi put trqbva da ima 4uvstva,a az ne si padam po nikoi.kakvo da pravq?
Moderated by Tiffany
по точка 1 от правилника.
rusalkata_
02-10-2006, 12:51
ами...първо не мисля,че темата ти е за раздела "Музика и ТВ"... :lol: и второ за да прайш секс с някой според мен трябва да има чувства,а не да е първият срещнат... :x изчакай за да срещнеш подходящия... :wink:
teenkopele
02-10-2006, 14:30
ами...първо не мисля,че темата ти е за раздела "Музика и ТВ"... :lol: и второ за да прайш секс с някой според мен трябва да има чувства,а не да е първият срещнат... :x изчакай за да срещнеш подходящия... :wink:
Аз съм на същото мнение. :)
the_green_man
02-10-2006, 19:11
Opredeleno e po-dobre da e s nqkoi na koito ima6 doverie i kum koito ima6 4uvstva!!!
MiLiNkOtO^
02-10-2006, 19:13
какво да правиш ли? хммм нека помисля ми най-добре иди и си прасни една злобарка.. и сстига с тия децки истории за къде бързаш ще ти омръзне на хуя от секс стой си сега на дупето... по-добре
MiLiNkOtO^
02-10-2006, 19:21
оле оле колко мъка има по тоя свят..
the_green_man
02-10-2006, 19:34
оле оле колко мъка има по тоя свят..
Ne6to ne mojax da zacepq kvo to4no ima6 predvid s tova??????
malkoto_kurve
02-10-2006, 19:34
следващата ебливка ...
следващата ебливка ...И с право, мен ако питаш. Но не ме питаш, така че няма да кажа повече.
Колкото до авторката, ти вече знаеш какво да правиш - "az mislq 4e ako 6te e purvi put trqbva da ima 4uvstva,a az ne si padam po nikoi."
Я да видим правилно ли съм разбрал:
"Да стана ли ку*** или да не стана?"
Дано успееш да си отговориш сама, защото иначе язък за живота ти.
spored men ne trqbva da izburzva6. nai dobre e da sre6tne6 pravilniq 4ovek. tova e moqt suvet. no tova e edno udovolstvie i ako na teb ti se iska moje da deistva6 :wink:
az sum na 15 god i sum o6te devstvaena.ima mnogo mom4eta koito mi predlagat da pravim sex ,no az mislq 4e ako 6te e purvi put trqbva da ima 4uvstva,a az ne si padam po nikoi.kakvo da pravq?
Правилно мислиш !Поздравления! =D> Не им пускай на тия.. нека им е гадно, ще дойде и твоя човек не е задължително да се ебеш на 15:P
Sunny_stz
02-10-2006, 22:36
spored men ne trqbva da izburzva6. nai dobre e da sre6tne6 pravilniq 4ovek. tova e moqt suvet. no tova e edno udovolstvie i ako na teb ti se iska moje da deistva6 :wink:
Suglasna sum :) Ne izburzvai!Sre6ti tozi,kum kogoto ima6 4uvstva i toi kum teb estestveno!
Uspeh!!
sh3_1s_7h3_0n3
02-10-2006, 23:15
za kyde si se razbyrzala? iz4akai dokato se poqvi 4oveka s kogoto nqma da e prosto 'sex'. pyk i ne go pravi samo za da 'ne si devstvena' shtoto tva e typo. :smt018 [-X
mdam, mnoo mersi na vsi4ki za otgovorite