PDA

View Full Version : Правих секс с гаджето ми и о6те не и е дошло!

дфгд
02-10-2006, 18:19
Тя бе6е девствена правихме го два пъти през един ден!На 8-иа ден и купих тест и беше отрицателен!Вече 13 ден не и идва!Има ли възможност не6то да е станало пл ми помогнете че много се притеснявам!!!

Freaky_Angel
02-10-2006, 19:04
Еми ако сте използвали презерватив и всичко е минало без "произшествия" (скъсан презерватив и прочие), а и щом теста е бил отрицателен мисля че няма място за притеснение. Понякога се случва това да и закаснее с повече от 15 дена или пък да и дойде два пъти в месеца - това са нормални неща докато цикъла и си влезе в ритъм.И така... Изтрии потта от челото и мисли позитивно!Айде :wink: :D

Aaluran
02-10-2006, 19:06
Първо, без презерватив ли го правихте? Много глупаво от ваша страна, ако е така. Второ изчакай малко. Цикъла може да закъснее, ако е притеснена от нещо (например, че може да е бременна). Не бързай със заключенията.

MiLiNkOtO^
02-10-2006, 19:10
попринцип се доверявам на презервативите,но най-добре лекар :smt017

Zanaku
02-10-2006, 19:26
споко човече - има само две възможности

1. да си се спекъл яко

2. да се ебаваш напразно

ти си избери едната :)

~*~Chanel~*~
02-11-2006, 01:50
За всеки случай нека приятелката ти си направи още един тест и "квото сабя покаже", ако е положителен веднага при доктора...

midnight...
02-11-2006, 08:19
1.с презерватив ли го правихте?
2.може да и закъснява порати десетки причини
3.ако много се притеснявате да отиде на лкар за да види от какво е :wink:

belluci
02-12-2006, 05:39
Purvoo uto4ni kakto ti kazaha,s prezervativ ili bez?
Vuzmojnostite sa mnogo.Ima informaciq za pri4inite vuv vsi4ko za jenata,tuk vuv foruma!

6matkata
02-12-2006, 12:20
wij cikala na edno momi4e ne zawisi smao o towa dali e bremenno ili ne.Poprincip golqmo wliqnie okazwa i na4ina i na jiwot(zdrawoslowen li e pritesnena li e i t.n) malko me samnqwa da wodi perfekten jiwot taka 4e spoko.a mejdodr na li ne ste go prawil bez prezerwatiw i ako e bezto pone ne si swar6il w neq nali? za po golqmo spokoistwie...neka si naprawi o6te edin test
uspeh!!!

Absconding
02-12-2006, 13:32
wij cikala na edno momi4e ne zawisi smao o towa dali e bremenno ili ne.Poprincip golqmo wliqnie okazwa i na4ina i na jiwot(zdrawoslowen li e pritesnena li e i t.n) malko me samnqwa da wodi perfekten jiwot taka 4e spoko.a mejdodr na li ne ste go prawil bez prezerwatiw i ako e bezto pone ne si swar6il w neq nali? za po golqmo spokoistwie...neka si naprawi o6te edin test
uspeh!!!

Именно..