View Full Version : ЗА ПРОБВАЛИТЕ ТРЕВА
teenkopele
01-21-2007, 05:31
не е важно кога,важното е обичаш ли.
...но повечето хора пушат, за да се правят на гъзари, а не защото им харесва. :shock: :wink:
Ми аз на 15 съм пробвала неколко пъти,все не ми действаше и си казах,докато усетя кво е ще пуша и след като пуших още два три пъти станах мн зле,халюцинации получих и от тогава дори не съм мирисала трева пак и нямам намерение
МАрихуан
01-21-2007, 22:25
Ми аз на 15 съм пробвала неколко пъти,все не ми действаше и си казах,докато усетя кво е ще пуша и след като пуших още два три пъти станах мн зле,халюцинации получих и от тогава дори не съм мирисала трева пак и нямам намерение
Ти направо си се насрала бе.
Стига с тея халюцинаций 2 години подред съм пушил и не ми се е случвало вече съм чист от 2 месеца.
Започнах в 9 клас щото исках да видя пушех си за мене а не за другите (демек не за газарията )
pathetic
01-22-2007, 18:12
p4elata_brumze
повечето хора да си го настанят удобно отзад.
ami bqh na 13,parviq pat mi be6e interesno i za tva probvah,ama ne me hvana,haresa mi,posle vtoriq pat mn qko se zapih i sq si pu6a ot vremena vreme
HardcorE_AFA
01-24-2007, 20:20
bqh 5 klas za6toto brat mi be7e 7-mi i toi tamun se zaribqva6e i taka propu6ih i az
slatkoto
01-25-2007, 17:22
ne sum pu6ila treva,no mn iskam koito moje da mi dade da se svurje s men.[/b]
awe vie ste ebasi narkoman4etata, ei tva e dne6noto pokolenie. i ne si mislete 4e sum niakva lelka det e trugnala da vi se kara, na 15 sum( a sia niakoi 6te kajat 4e ne sum dorasla vuzrastta si). ne moa da poviarvam 4e ster padnali tolkova dolu. KATO V MI6A DUPKA STE I 6TE ZATUVATE VSE PO NADOLU I PO NADOLU I NIAMA KOI DA VI IZDURPA, ARE SLED 10 GOD 6TE VI PITAM(VE4E ZBRU4KOSALI SE, CELITE MURLIAVI I NEMOJE6TI DA RAZSUJDAVAT)S KUV AKUL STE PO4NALI !!!!! AMA NA VI NA TUPITE BEZMOZU4NI GLAVI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAVETE KVOTO ISKATE!!!!!!!!!! EI TVA E MOITO MNENIE I NE MI GOVORETE SLED MEN KOLKOI SUM ZLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK??????????
awe vie ste ebasi narkoman4etata, ei tva e dne6noto pokolenie. i ne si mislete 4e sum niakva lelka det e trugnala da vi se kara, na 15 sum( a sia niakoi 6te kajat 4e ne sum dorasla vuzrastta si). ne moa da poviarvam 4e ster padnali tolkova dolu. KATO V MI6A DUPKA STE I 6TE ZATUVATE VSE PO NADOLU I PO NADOLU I NIAMA KOI DA VI IZDURPA, ARE SLED 10 GOD 6TE VI PITAM(VE4E ZBRU4KOSALI SE, CELITE MURLIAVI I NEMOJE6TI DA RAZSUJDAVAT)S KUV AKUL STE PO4NALI !!!!! AMA NA VI NA TUPITE BEZMOZU4NI GLAVI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!! PRAVETE KVOTO ISKATE!!!!!!!!!! EI TVA E MOITO MNENIE I NE MI GOVORETE SLED MEN KOLKOI SUM ZLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OK??????????
da,che daje sa i gordi che sa probvali...
smeshiii
01-26-2007, 00:42
на 14
имах прекалено глупости на главата
и реших,че моа ги реша тка и помогна
хахахха :-D
от там на сетне е проблема,че и до ся продължавам и то не само с тфа
ама боли ма фара поне не ми треа сън вече ахахха \:D/
Kote6koooo
01-28-2007, 17:20
миии на 14-за пръв път!хахах! пробвах щото така си пожелах! беше много готино! хубавото е че хем ти е смешно хем почваш да развиваш някви теории за нещата от живота ии т.н.
az si drapnah za parvi pat nqkade v 2-3 klas bez bazik,ot togava(sq sam 8 klas ) kogato moga si palvam (kogato ima de..).togava mnoo ne znaeh kakvo e i re6ih da probvam .zapo4nah naprao ot joint , a ne ot cigari kakto pove4eto mi frendove .ako bex po4nal ot cigari ,nema6e da mi xaresa jointa(cigari suxXx)
sladi4kata_lady
02-14-2007, 21:23
Na 15.Zashtoto iskah da vidq kakvo tolkova hubavo ima i ne ostanah ocharovana dori naprotiv obratnoto ;)
на 8 годнинки :(( напушиха ме едвам не умрях :smt012 снимка: tuk (http://www.flirt4i.com)
Баси тва ганджата луда работа... за първи път пробвах в 8-ми клас сега сам на 19 години и продължавам да си пуша масурите брат.... пуша щот ми харесва даже си отглеждам тревичка... :!:
az si drapnah za parvi pat nqkade v 2-3 klas bez bazik,ot togava(sq sam 8 klas ) kogato moga si palvam (kogato ima de..).togava mnoo ne znaeh kakvo e i re6ih da probvam .zapo4nah naprao ot joint , a ne ot cigari kakto pove4eto mi frendove .ako bex po4nal ot cigari ,nema6e da mi xaresa jointa(cigari suxXx)xax i az taka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тез' глупости се менте. Аз съм олдфешънд и вярвам само на алкохола! :lol: Begai we alkoholik , ti puk ako si misli6 4e alkohola e po bezvreden ot trevata moga da ti kaja 4e si se oburkal seriozno mnogo seriozno , vredata e su6tata kakvo si misli6 samo 4e kafeto alkohola i cigarite sa legaliziranite narkotici na takiva hora kato teb samo im se 4udia :smt017 em ne znaqt em govorqt :smt014 q podobre ne govori ili si hodi si ](*,) Student sum u4a zastrahovane i osigurqvane rabotq super qkata rabota i tova ne mi pre4i kato ne prekalqvam taka 4e po dobre :-#
олдфешън бил бегай бе изгърмел алкохолик ти да знаеш алкохола не вреди looser [-X
helen4ee
03-18-2007, 13:14
ni6to interesno
dameger92
03-19-2007, 17:16
Az na 14 i pove4e nqmam namerenie da probvam 6oto ot tri drupki se nakozih kato .....
mi az nesum probval ama iskam da probvam da vidq kvoe ama neznam ot kade da namerq
Еми всички мои приятели от компанията са се напушвали и то не един път,но аз така и не съм пушила все още :smt059 .Някак си не ме влече :smt017 .предпочитам да си пафя обикновените цигарки :smt033 ...Е поне за сега :-D :-D :mrgreen:
michka20083
03-22-2007, 12:00
ем на 15
просто братовчед ми изкара и така ..и двамата се напофихме
:shock:
e pone kajete ot kade q vzimate :twisted: :smt033
Пуша си трева отвреме-навреме, харесва ми, но мога и без нея.
Тез' глупости се менте. Аз съм олдфешънд и вярвам само на алкохола! :lol: Begai we alkoholik , ti puk ako si misli6 4e alkohola e po bezvreden ot trevata moga da ti kaja 4e si se oburkal seriozno mnogo seriozno , vredata e su6tata kakvo si misli6 samo 4e kafeto alkohola i cigarite sa legaliziranite narkotici na takiva hora kato teb samo im se 4udia :smt017 em ne znaqt em govorqt :smt014 q podobre ne govori ili si hodi si ](*,) Student sum u4a zastrahovane i osigurqvane rabotq super qkata rabota i tova ne mi pre4i kato ne prekalqvam taka 4e po dobre :-#
да бе брат! И с херцата е така,да знайш. А да не би да мислиш ,че коката е по-вредна от кафето?! омг
пс: отивай се прегледаш брат,на зле отива работата,щом говориш такива работи. Нищо против тревата,аз също си пафвам,ма да ми плещиш,че кафето и алкохолът,и козът били еднакво вредни... тичай към лудницата бро
theEXPLOITED
03-26-2007, 13:33
8) BQH NA 13 OT TOGAVA TREVICATA STANA MOQTA NAI-GOLQMA LIUBOV K'VOTO I DA DRUSAM VINAGI SE VRA6TAM KAM KOZA.A ZA6TO NEMOGA DA TI OTGOVORQ DORI I DA SAM ZNAELA NQKOGA VE4E SAM ZABRAVILA.....NALI ZNAE6 ZABRAVQ6 ZA6TO NO NE ZABRAVQ6 KAK! 8)
pe6ehodeca
03-26-2007, 14:11
Moje i da vi se stori stranno no az propu6ih koz4e na 18 godini nared s nego i cigarite.No sled vreme otkazah cigarite no koz4eto vse o6te ot vreme na vreme obi4am da mi 4upi glavata
;-)
am nzkoga za prav pat probvah ... hmm moje bi e bilo 7-8 kl . vaobshte ne pomnq koga sam pushil za prav pat ne samo godinata no i sluchkata. pomnq samo che ne bqh pushil mn vreme , shtot ne me beshe fanalo . sled tfa pak bqh pushil pak ne mef ashtashe . obshto moje bi kam 6-7 pati . za po 15 min - 20 bqh zamaqn i posle se opravqh . No veche si pysha vsqka sedmica . imah period ot 1 mesec v koito non-stop na daskalo i navsqkade bqh drop . Sled kat sprqh obache mi beshe nqkvo , vse edno gubq neshtu . skuchno mi beshe v daskalo . bqh umoren i sled pochivka si pusha chadel na sedmica po 2 pati sredno . moje bi shtot jiveq na mqsto bez mn mn snabditeli i za tfa
shemetaa
03-29-2007, 07:47
7-8 klas be6e,qko se napafkah i mi be6e nekfo super qko...ot vreme na vreme si pu6a za po-dobro nastroenie i kupon... :smt006
:lol: :lol: EEMI OT KOLKO TAZI GODINA MI E 4ETVURTA 4ADENE SISTEMNO VSEKI DEN I MOGA DA KAJA 4E VLIQ IZKLU4ITELNO DOBRE DAVA MI POWER I ME PAZI OT BOLESTI OTKAK 4ADA AKO 6TETE VQRVAITE AKOI 6TETE NE AMA BOLEST NASTINKA GRIP PROSTUDA NE ME E FANALA TVA SE DULJI NA REDOVNOTO PRO4ISTVANE KOET SI PRAVA S LUBIMIQ NA VSI4KI TETRAHIDROKANABINOL ZA NEZNAE6TITE OSNOVNATA SUSTAVKA V OBI4LIVIQ MASUR ;] :smt005 :smt005
B_o_n_B_o_n_4_e_T_0
03-29-2007, 09:48
еми да пушила съм трева и ти стааа яко и въпреки че съм против си продължавам сми не мн редовно но... поне тогаваа не ме ебе за никфи проблеми :р
за пръв път пробвах трева на 12 год и от тогаз не сам спирал да пафкам !!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
matkabitoooo
04-07-2007, 12:59
ami na 14 i az kato bul6instvoto!hahaha ama prekaleno mnogo mi haresa i taka do dnes silno vseki den po 3 pati!ponqkoga si vikam,abe prekalqvam,ama tezi misli mi minavat za okolo 15 min,dokato doide nqkoi kaje"haide da se naderem" i az vednaga ska4am!nqkak si tova preosmisli vsi4ko,celiq mi jivot stana mnogo po-zabaven i lesen!zabravq6 pove4eto tapotiii deto ma4at tineidjarite,kakto i momi4etata-kliuki,zavist,zloba,tui-onui!mnogo e qko,az ne sajalqvam za izbora si!
typalyfff
04-08-2007, 20:40
бях в 8 клас. в кенефите на даскалото се нацепихме с един приятел. тогава имаше печати по цигарките. пушихме Джони Уокър и мн се кефихме. Пушил съм бонг, от шише, кофа съм правил. само консерва не съм. сега пуша рядко и за кеф, не за закуска обед и вечеря. Защо? - защото исках да опитам какво е. Е опитах, пуша понякога (скоро не съм) и се отпускам. това е. мога да говоря мн на темата, обаче ме мързи да пиша.
на 14 за 1ви път бяхме на диско и си зех и беше мно весело,днеска пак пуших и мн се радвам хах ебати яката пратка беше =D> =D>
Za purvi put se moxnah na 13 sega sum na 20 pusha mnogo minimum edna zverska traba sam.sushto taka sam heroino zavisim ot 5 godini.
[m!s$_k@pr!$]
04-13-2007, 17:59
13 :-D
за първи път пробвах да пуша трева когато бях на 13 ,защото се бях събрала в такава ковпания
maika_vi_da_eba
04-15-2007, 13:58
Maika vi da eba , deca skapani. Kak moje da pushite tolkova malki. Da vi go nachukam v devstvenite tineidjurski putki.
Na edin kupon za purvi put,ama bqh tolkova piqna che daje ne razbrah che sum pushila treva...mislih che e bilo cigara... :oops: Ama sq si pusha redovno :smt033
един ден след като се напих за първи път,пахаха
забих си допълнителен клин,щото толкова ми беше акъла
mini_rulo
04-19-2007, 11:46
Ми .. миналата година беше май.. що пробвах.. ми интересно ми беше :)
za pruv pat probvah na 11 i sega sam na 18 i pu6a vseki den za6toto mi haresva ospokoqva me i tn........
Май беше 13 .. ама вече я отказах :D
za pyrvi pyt na 15 ... probvah shtoto iskah da vidq kakvo e ...
Висях с едни, хмм, хора е силно казано, и едни свиха... Поисках - дадоха ми... Ама не дръпнах кат хората и никак не хвана. После ме накараха да обещая, че повече нищо няма да пуша и аз - ща не ща, съгласих се. Все пак момата беше хубава :-D Ма за managua-та не се сети, тъй че нищо не съм изтървал.
А защо - ми за простотията... Да видя какво е... Не смятам да бъда някъв тревоман...
bqh na 12 na edna eksurziq vuv Franciq s edna ezikova gimnaziq :lol:
Пробвал съм само 1 път през живота си трева и бях на 17 и аз незнам защо..
na 18 veche 2 godini si pusha ne redovno ma s-ca 1-2q, super e, relaksira i tfa 4e sled trevata 6e posledva ne6to po tvardo tfa sa palni gluposti...
На колко години за пръв път сте пробвали трева?
Защо?
:smt033
Преди 4 години значи на 14. Опънах една слимара беше ми за пръв път и ме хвана, мноу яко си набих филма.Последния път като изпалих една 120-ска, холандска реколта и са чудих що плакатите ма гледат така странно, даже се карах с изображението ми в огледалото, щото ми се смееше. :-D :-D :-D :-D беше мноу яко.
MaRiNkA_16
04-26-2007, 13:19
ami kat bqh na 12.bqh se sabrala s batkovcite i se mukneh s tqh .te bqha nqkade na 17-18 i vikat iska6 li i az da se napraq na te6karka vikam iskam......ama vqrno purviq i vtoriq put ne me fana nz zako tui.ama az ottogava ne sprqh da pafkam i zatva vze da me hva6ta i do den dne6en nqmam propusk da ne me fane.a za6to mi prosto da se napravq na 12 godi6na te6karka ama tva samo za purviq put.vtoriq ot lubopitstvo 6to ne mi deistva a sled 3 ve4e 6toto mnooooo mi haresa i iskah pak i pak i pak i taka.........
West Side
04-26-2007, 13:53
za purvi put mi be6e na 13 i sega ot vr na vr \:D/
hip Hop Mace
04-27-2007, 08:49
da,che daje sa i gordi che sa probvali...
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 no comments :smt005 :smt005 :smt005 xAxAxAxAxA....oshte mi e smeshno :smt005
АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!
anonimenm
04-28-2007, 10:30
Laina ne opitvam
rootsniky
04-29-2007, 11:30
pij si piknqta togava
16 kato purvite 2-3 puti ni6to... ama posle pu6ih nqkuf druslqk i kato me fana... neznaeh sanuvam li ili e istina si4ko :D
АБЕ ХОРА ВИЖДАМ ЧЕ РАЗБИРАТЕ МН. ТАКА ЧЕ СЕ НАДЯВАМ ДА МОЖЕТЕ ДА МИ ОТГОЖОРИТЕ НА 1 ВЪПРОС:
БЛИЗО КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА СЛЕДИТЕ В ОРГАНИЗМА ИЗЧЕЗЖАТ
ПО-ТОЧНО ПИТАМ ДАЛИ 1 МЕСЕЦ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА МАРИХУАНА В КРЪВТА ОСТАВАТ СЛЕДИ??????????
ХОРА HELP МН. Е ВАЖНО!!!!
в кръвта-не.
остават в сланините... така 4е зависи колко си дебел.
кльощавите и след 1 седмица ве4е сме "4исти" за пред теста, а кюфтетата и след 2 месеца могатда дадат "розово"
а на теб сигурен ли си 4е то4но тест на кръвта ще ти правят?
А слу4айно да знаеш, 4е
1- не могат да ти правят тест без твое съгласие, и 4е
2-употребата назабранени за разпространение вещества НЕ е забранена от закона
???
мммм за първи път... беше в края на 7 клас, което значи, че вече съм имала направени 14 години. А защо... Просто защото тогава бях в такава среда и в такава компания. Е разбира се имаше и голяма доза любопитство от моя страна.
на 14, точно дни след редето. ми що, шото се чадеше. и така вече пет лета усърдно свиване :roll:
JuJuJuJUJu
05-21-2007, 12:03
Abe hora vie normalni li ste...lelee prosto ne moga da poqvrvam..kfo i az sum pu6ila treva ne edin ili dva puti da re4em f interval ot 3 godini da sum pu6ila 3 puti(na 17 sum)...i ne moga da kaja 4e e ne6to "strahotno" i "Neveroqtno" ni6to podobno...normalno na kupon nasam natam da si drupne6 po malko,4ove6ko e ..liubopitstfo! No sum napulno naqsno s posledicite.Kak moje nqkfi kele64eta na po 11(lo6oto e 4e ima i golemi koito tvurdqt su6tite prostotii-veroqtno ve4e sa zatupeli ot trevata) da mi govorqt kolko bila polezna trevata i 4e ne bila po-vredna ot obiknovenite cigari...1 cigara marihuana se ravnqva na okolo 50 obiknoveni 4e da ne e i pove4e! Za teqzi koito pu6at po 3 marihuani na den...NAPRAVETE SI SMETKATA!Pro4etete malko literatura po vaprosa!No e vqrno 4e kum marihuanata e po-trudno da se pristrasti6 ot kolkoto kum cigarite...i vse pak tfa ne trqbva da vi e uspokoenie i kato pu6ite po 3 na den da si mislite 4e ne ste prostrasteni..NAPRAVO STE SI!Marihuanata vliqe seriozno na mozaka...moje edna cigara da si izpu6il no ve6testvoto (ne si spomnqm to4noto mu ime) ostava v mozaka ti do kraq na jivota ti i go uvrejda!Dori ot edna cigara sled 10 godini moje da ti pri4ini 6izofreneniq!Vazmojno e nqkude da ste 4eli 4e trevata e polezna,izpolzvat q za hora koito sa bolni ot rak,predpolaga se 4e trevata uni6tojava rakovite kletki,no zaedno s tqh uni6tojava i drugi jizneno vajni...No da mi govorite 4e bila polezna ... :evil: Znaete li na kakvo 6te prili4a mozaka vi sled nqkoq druga godinka ako pu6ite po 3 i po ne znam kolko marihuani na den...Prosto nqmam dumi...vzemete se f ruce i prestanete s teq gluposti...Namerete si nqkfko hobi nqkfa cel ..ne6to..ne si popilqvaite jivota taka... Sprete dokato vse o6te imate beli drobove...nadqvam se da me razberete ako vse o6te imate dostata4no mozak za takava slojna deinost! :smt011
Преди един месец някъде на екскурзията.Ся съм 8 клас.Ма не мога да кажа че беше някакво незабравимо преживяване.То сигурно щото първия път не те хващало. :roll: Ние бяхме 10-тина човека и за 2 дни едва изпушихме 6 масета и една пура.
na 15 sas edin fr.predi da opitam mi be6e interesno kfo ti pravi na mozyka.edin den sled kato doide vaprosniq fr pred vratata mi s ebahti 4ibuka v raka si kazah e kfo pa sa nali sam gangster 6e se napu6a.ni6tu ne mi stana.bqh mn razo4arovan.sled nekfi dni drug fr donese ebahti 4uka i se razcepih da se hilq posle seki den se hilehi nakraq prosto sprqh da se smeq a da otpuskam i da mi e veselo.sega sam na 16 i 4at pat pavkam.kogato ima vajnoto e da q legalizirat i si4ko 6e e ok!!! 4akaite 4e se otplesnah tva e druga tema :roll:
Abe hora vie normalni li ste...lelee prosto ne moga da poqvrvam..kfo i az sum pu6ila treva ne edin ili dva puti da re4em f interval ot 3 godini da sum pu6ila 3 puti(na 17 sum)...i ne moga da kaja 4e e ne6to "strahotno" i "Neveroqtno" ni6to podobno...normalno na kupon nasam natam da si drupne6 po malko,4ove6ko e ..liubopitstfo! No sum napulno naqsno s posledicite.Kak moje nqkfi kele64eta na po 11(lo6oto e 4e ima i golemi koito tvurdqt su6tite prostotii-veroqtno ve4e sa zatupeli ot trevata) da mi govorqt kolko bila polezna trevata i 4e ne bila po-vredna ot obiknovenite cigari...1 cigara marihuana se ravnqva na okolo 50 obiknoveni 4e da ne e i pove4e! Za teqzi koito pu6at po 3 marihuani na den...NAPRAVETE SI SMETKATA!Pro4etete malko literatura po vaprosa!No e vqrno 4e kum marihuanata e po-trudno da se pristrasti6 ot kolkoto kum cigarite...i vse pak tfa ne trqbva da vi e uspokoenie i kato pu6ite po 3 na den da si mislite 4e ne ste prostrasteni..NAPRAVO STE SI!Marihuanata vliqe seriozno na mozaka...moje edna cigara da si izpu6il no ve6testvoto (ne si spomnqm to4noto mu ime) ostava v mozaka ti do kraq na jivota ti i go uvrejda!Dori ot edna cigara sled 10 godini moje da ti pri4ini 6izofreneniq!Vazmojno e nqkude da ste 4eli 4e trevata e polezna,izpolzvat q za hora koito sa bolni ot rak,predpolaga se 4e trevata uni6tojava rakovite kletki,no zaedno s tqh uni6tojava i drugi jizneno vajni...No da mi govorite 4e bila polezna ... :evil: Znaete li na kakvo 6te prili4a mozaka vi sled nqkoq druga godinka ako pu6ite po 3 i po ne znam kolko marihuani na den...Prosto nqmam dumi...vzemete se f ruce i prestanete s teq gluposti...Namerete si nqkfko hobi nqkfa cel ..ne6to..ne si popilqvaite jivota taka... Sprete dokato vse o6te imate beli drobove...nadqvam se da me razberete ako vse o6te imate dostata4no mozak za takava slojna deinost! :smt011
Първо по темата - за първи път пробвах, когато бях на 15.. Сега съм на 17 и си пуша честичко. :)
А сега за отговор на цитата :
1) Погрешно предполагаш че след като пуша, не съм чел литература за марихуаната. Дори най-вероятно повече от теб :) Веществото, отговорно най-много за ефекта от тревата се нарича делта-9-тетрахидроканабинолът (THC) (хехе, уроците по химия да ми влязат в полза накрая :lol: ), също така, една цигара трева се равнява по канцерогенно съдържание на 17-25 цигари тютюн. А да изпуша сам една цигара,не се случва много често...
2) Тревата НЕ може да те доведе след 10 (дори след една или след 30) години до шизофрения. Единствената шизофрения, която може да предизвика е моментна - докато все още усещаш ефекта й.
3) А за намиране на хобита - това, че си бофя, изобщо не ми пречи да си излизам и да си имам хобита. В момента тренирам активно плуване и езда (да, звучи малко п*далско,знам :D ), чета книги редовно, уча си, в момента почвам подготовки за кандидатстудентски...
4) За вредата на белите дробове съм съгласен...но абсолютно същата вреда нанася и тютюна. O:)
Така че ситуацията далеч не е толкова ужасна и мрачна, колкото си мислиш/колкото я изкарваш, мила.
Съжалявам ако с post-a си съм те обидил или нещо такова. Мир. O:) \\//
на 13-14 някаде ииииииии досега пуша често има дни пуша и по 3-4 пъти :twisted:
Обичам повече да черпя приятелите си с трева отколкото сам да си пофя. Вижте, няма смисъл да се прекалява с трева, обикновено в тази възраст на всеки му се вижда готино и си мисли, че става център на евтино внимание от страна на връсниците, което обикновено си е така. Обаче е разумно именно сега когато всеки расте, т.е. подрастващия човек е хубаво да е с чисто съзнание и наистина бели дробове. Пък и се пазете от куките, това вече е най-опасното от всичко. Явно защото тревата е забранена и именно в това се крие самата тръпка...
DirtyDogg
05-30-2007, 20:33
15-16
бях 6 ти клас братлета когато се натрещях от тогава сам пробвал анфета и шприцове дори сега сам наджанкан и гледам как се прави хашиш ето да гледате бъдещти отрепки като мен ето но като сам гост не ми позволява да пускам линкове затова си го заврете модераторите
Преди един месец някъде на екскурзията.Ся съм 8 клас.Ма не мога да кажа че беше някакво незабравимо преживяване.То сигурно щото първия път не те хващало. :roll: Ние бяхме 10-тина човека и за 2 дни едва изпушихме 6 масета и една пура. страшно много материал съе испушели :smt042 наркомани
mrachen_piskyn
09-08-2007, 13:00
снощи пуших пак...и ми беше супер яко,но не се смеех както повечето казват
иначе преди 1 година за 1-и път,преди рождения ден на 3 годишната ми сестра
защото едни пушиха пред мен,а тогава бях много навита да пробвам,обаче не познавах никой който пуши...и им се натресох на ония и стана тя :smt004
lilit_666
09-08-2007, 15:47
На колко години за пръв път сте пробвали трева?
Защо?
:smt033
На 14 за да спасяедин приятел и успях \:D/
kameliqbaby
09-08-2007, 21:52
Na 14 ot interes kakvo e.
Като гледам колко много хора пишат, че пафкат редовно, почвам да си обяснявам защо нацията е толкова тъпа [-X [-X [-X
Surrpass
09-09-2007, 10:00
Като гледам колко много хора пишат, че пафкат редовно, почвам да си обяснявам защо нацията е толкова тъпа [-X [-X [-X
:smt005 :smt005 :smt005
по темата от 13 годишен ... видях една група зад училището да пушат и аз отидох пробвам... после до края на училище се смеех на сичко казано сеедно сам идиот .. :smt005
П.С. не че сам много умен 8)
на 14 г0д за 1ви път... не искаше да ме хваша, а вс останали се бяха разбили кат кучета ( от тогава по-хубав материал не е имало!!!) Аз се изнрвих и изпучих сам 1 цигара и половина... след 20 мин ми се е*а майката!!! държа ме 7 часа- бяха пълни филми помня само 2-3 сцени- как вървя по 1 мост, как 1 0т аверчетата ме пита как съм и к0гато бях в даскало си мерих пулса - 160 за 1 мин, щях да к0лабирам... т0гава си казах, че повече няма да бохам... да, ама не , на др ден пак строшихме няколко масура с компанията :) И та .. така се почва- малко мара, след тва малко амфети... после няк0й др бонбон.... бам ектасито- там е истината... кофтито е , че вече с екс-а се затваряш в 1 собствен свят и вярваш, че живееш в него :) т0лкова 0т мен
Еми в 8 клас за 1 път зад дакслото но от тогава съм пушил трева и съм се дурал макс 10 пъти.... Не ми доставя голямо удоволствие
teenkopele
09-12-2007, 03:18
...защото, който не пуши трева трябва да яде халва, а от халвата се затъпява. Ти не пафкаш, значи... :lol: :lol: :lol:
®|#@|\||\|@
09-12-2007, 08:46
Аз пробвах на 14 (малко преди това бях започнала да пуша цигари) и един ден се събрахме компания (много от които дори цигара не бяха пробвали), но си намерихме трева и изпушихме доста :oops: , до вечерта ми стана много весело и, честно казано, не помня колко целувки съм "раздала" :smt007 . Не съжалявам, че опитах и бих повторила и потретила (според мен е по-добре да пробваш и да не ти хареса, отколкото да гледаш другите около теб да пробват, ти да си мислиш, че това е велико и да си налагаш да ти хареса като ти падне [-X [-X [-X ).
_crazy_baby_
09-12-2007, 09:01
ne sym pu6ila treva nikoga a i nqmam namerenie
8 mi klas be6e mi interesno
Пафкам Си за КеФ
09-14-2007, 15:00
6 клас по начин, по който повечето са опитвали ... един приятел изкара показа ми как да си опъна, обаче мен ме фана ... само яд, че не се напуших да вида кфо е. После на другия ден им казах и пак ми изкараха и така няколко пъти, на 3-тия 4-тия път ме фана, после пуших още 2-3 пъти докато не ми изкараха мазния холандец, от който главата ми щеше да падне, минах през почивката 1-2 седмици, после зех от време на време който изкара да си пуша, 8 клас ново даскало 10-15 маняка си въртяхме ся съм 11 клас и си пуша за кеф и настроение.
Колкото до "Глобалното затъпяване", всички погрешно си мислят, че се дължи на манджата, а никой не осъзнава к'ъф е проблема ...
ПиЙс :---)
fuckface
09-27-2007, 18:57
Ми за 1ви път некъде 14-15. Такъв смех не е имало преди тва никога :-D
8ми клас,тоест тази година, 2 пъти ... нито веднъж не ме хвана, а и нямам намерение да пуша повече ... гаден вкус, а смърдиш яко ! :(
Mmm.. na 15 bqh. Bqh s edin moi poznat punk i bqhme reshili da se razbiem zdravo edna vecher... vzehme si edna butilka vodka i izpushihme po edin joint... beshe ubiistveno, hahaha. Malko se bqh stresnala az zashtoto vsichko izglejdashe adski nerealno. Pyk i nie bqhme navyn... i posle minavahme prez nqkakvi ulici, krystovishta...hora... Dyrja me Ujasno dylgo vreme, cqla nosht, posle edva spah, i posle na sutrinta oshte ne mi beshe osobeno chisto syznanieto... dori, vyobshte ne znam kak sym se pribrala u nas bez da padna v metroto, primerno...
Vsyshtnost beshe qko :) No ne sym probvala otnovo... i nqmam osobeno namerenie. No sym si kazala, che drug pyt ako se sluchi, shte gledam da sym nqkyde na zakrito, kydeto samo da si sedq i da se naslajdavam...
na 6 a mama tate i dedo beha zeli stra6nata posta ot mladost ! :razz: :razz: :razz: :razz:
favor_91
04-27-2008, 20:57
На 15..ама тва е пълна смрад..заклевам се повече няма да сложа тая простотия в устата си :grin:
18,заради проблеми,депресия и обмисляне на самоубийство :)
добави и липса на пари,човек на когото да се опреш,мечти на прах и още мн мн неща.Бе яка си е тревата ;)
Mirelchetoo14
04-28-2008, 10:06
Ммм на 13,на едни масички в гората,на които им викахме Бар шишарка :D
бях на 14 и оттогава почти не съм спирала...защо ли..ами сички пушеха от компанията и ми беше любопитно..;) не съжалявам,че съм пробвала и не съжалявам ,че продължавам да пафкам от време на време :)
на 15 или 16 не съм много сигурна ...и от тогава не пия вече ..няма да обяснявам защо .... ае супер яко ...понякога съм изпадала в жистоките филми ...но всичко си има своята дура страна ... мно ме кефи ..и не мисля да спирам ... !
darkmaster100
08-31-2009, 22:36
az bqh na 13 ebin bratov4et doide napushen v nas s joint v ruka i mi podade az kazah 4e ne iska a toi mi vika "are pushi pushi 4e nikoi druk nema da ti dade taka bezplatno" i posle igrahme shah napusheni
за пръв път на 15. от тогава вече две години минаха , но още се събирам със същата компания всяка седмица да палим :D
SuMmEr_KiSS
08-31-2009, 23:40
на 13 ,заради приятеля ми,,и не съжелявам :)
InnchetO
08-31-2009, 23:51
И беше абсолютно задължително да се вдигне тема на 3 години? :-o
AzEbaTeletabisi
09-01-2009, 00:37
тая тема колко е олдскуул http://ibox.bg/forum/img/grinning-smiley-021.gif
а автора и "пчелата" дори вече не влиза във форОма след като на една форОм среща беше доволно облят от отровната бригада с разни течности http://ibox.bg/forum/img/grinning-smiley-021.gif
http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif
zagada4no
10-30-2009, 16:09
Treva... :D Za pruv put i az probvah na 14 na edna ekskurziq... ni6to ne mi stana oba4e ;) Sea pafkam ot vreme na vreme kato se saberem kompaniq, ama ni6to osobeno... amfetkite po bivat ;)
:wink: ... :wink: ... :wink: :-o
KasheAmfe
10-30-2009, 17:05
Golqm film beshe ... 7mi klaaas demek na 13 beshe purviq put v koito sama durjah treva v rucete si i edin ot purvite puti v koito shtqx da pusha .. Golemi pemejdiq bqhme preturpeli dokato stignem do dilar4eto v stoli4niq kvartal Mladost 1 .. oshte ne moga da zabravq nachina mi na svivane :lol: Slagah nqkakvi filtri ot cigari a list4eto izobshto ne beshe zalepeno , kogato zapalih cqlata "cigara" izgorq do filtura zashtoto ne bqh slojila liga ;D Edva sum smognala 1 drupka da napravq , koqto ne mojah da zadurja oba4e sled tova okolo 15-20 minuti se nadqvah da me hvane izvednuj :D :D Momi4eto s mene razpravqshe "Ee , dano amo da ne me hvane v avtibusa kum nas" hahah .. Ina4e purvoto mi istensko napushvane beshe oshte po film .. imah 4uvstvoto 4e krakata i rucete mi se dvijat sami i pravq nqkvi dvijeniq vse edno imam tikove ;D haha .. pushix e taka da vidq kvo e , imah super mnogo poznati koito si pafkaxa redovno i sled purviq put se prisuedinih kum cqlata partiq i ot togava ne sum spirala da si pafkam .. oba4e , e na , sega doide momenta v koito ako ne spra to pone shte namalq , zashtoto se poqvi nujdata ot tova v ikonomi4eski ii socialen plan . Too v jivota na vseki trevopusha4 idva moment v koito ograni4ava ili spira ot samosebe si ... Razbira , 4e e doshlo vremeto edin vid . E tova estestveno ne zna4i , 4e nqma hora na stabilna vuzrast koito ne sa spirali nikoga da pushat . Kato se zamislish posle kakvo to4no ti e dala trevata i kakvo ti e vzela .. se seshtash za mnogo neshta koito opredeleno ti e dala .. opredeleno sqkash tova rastenie te kara da se zamislqsh za neshta koito mnogo drugi hora ne vijdat i ne se zamislqt i ne im puka dori .. daje me napravi po-dobur i osuznat 4ovek hahaha osuznat .. verno si e 4e ne e dumata koqto e to4noto opredelenie za men . Zabelejitelnoto e 4e znam kakvo trqbva da se napravi i kak i to prekrasno go znam , shita e 4e ne go pravq .. i tova e za trevata ;]
Sintetikite kato jama oba4e sa neshtoto koeto sushto promenqt 4oveka mnogo .. promenqt go opredeleno .. i e shit . Vupreki tova vseki koito e preturpql tova i go e osuznal spored men moje da kaje 4e ne sujalqva za vsi4kite prodrusani dni i nai-ve4e noshti .. filma e da osuznaesh do kolkoto tova te e promenilo , a taq promqna e otiricatelna spord men .. za tva sintetikata e shit .. ama da se mine prez vsi4ko xax ;]
Следващият път пиши на кирилица! хоти
KasheAmfe
10-30-2009, 17:22
A WE BUDESHTETO E V IGRALA , SHA ZNAETE , UTREP4ICI ! HAHA
guinessgirl
10-31-2009, 06:45
на 13.... княжевската поста 8-)
kuklichka_bg
10-31-2009, 09:26
На 16 съм още не съм пробвала, но смятам да го направя в идните седмици.Интересно ми е. :-D
cataclysm
10-31-2009, 09:27
не си давам парите за глупости
PinkFloydSound
10-31-2009, 09:44
Golqm film beshe ... 7mi klaaas demek na 13 beshe purviq put v koito sama durjah treva v rucete si i edin ot purvite puti v koito shtqx da pusha .. Golemi pemejdiq bqhme preturpeli dokato stignem do dilar4eto v stoli4niq kvartal Mladost 1 .. oshte ne moga da zabravq nachina mi na svivane :lol: Slagah nqkakvi filtri ot cigari a list4eto izobshto ne beshe zalepeno , kogato zapalih cqlata "cigara" izgorq do filtura zashtoto ne bqh slojila liga ;D Edva sum smognala 1 drupka da napravq , koqto ne mojah da zadurja oba4e sled tova okolo 15-20 minuti se nadqvah da me hvane izvednuj :D :D Momi4eto s mene razpravqshe "Ee , dano amo da ne me hvane v avtibusa kum nas" hahah .. Ina4e purvoto mi istensko napushvane beshe oshte po film .. imah 4uvstvoto 4e krakata i rucete mi se dvijat sami i pravq nqkvi dvijeniq vse edno imam tikove ;D haha .. pushix e taka da vidq kvo e , imah super mnogo poznati koito si pafkaxa redovno i sled purviq put se prisuedinih kum cqlata partiq i ot togava ne sum spirala da si pafkam .. oba4e , e na , sega doide momenta v koito ako ne spra to pone shte namalq , zashtoto se poqvi nujdata ot tova v ikonomi4eski ii socialen plan . Too v jivota na vseki trevopusha4 idva moment v koito ograni4ava ili spira ot samosebe si ... Razbira , 4e e doshlo vremeto edin vid . E tova estestveno ne zna4i , 4e nqma hora na stabilna vuzrast koito ne sa spirali nikoga da pushat . Kato se zamislish posle kakvo to4no ti e dala trevata i kakvo ti e vzela .. se seshtash za mnogo neshta koito opredeleno ti e dala .. opredeleno sqkash tova rastenie te kara da se zamislqsh za neshta koito mnogo drugi hora ne vijdat i ne se zamislqt i ne im puka dori .. daje me napravi po-dobur i osuznat 4ovek hahaha osuznat .. verno si e 4e ne e dumata koqto e to4noto opredelenie za men . Zabelejitelnoto e 4e znam kakvo trqbva da se napravi i kak i to prekrasno go znam , shita e 4e ne go pravq .. i tova e za trevata ;]
Sintetikite kato jama oba4e sa neshtoto koeto sushto promenqt 4oveka mnogo .. promenqt go opredeleno .. i e shit . Vupreki tova vseki koito e preturpql tova i go e osuznal spored men moje da kaje 4e ne sujalqva za vsi4kite prodrusani dni i nai-ve4e noshti .. filma e da osuznaesh do kolkoto tova te e promenilo , a taq promqna e otiricatelna spord men .. za tva sintetikata e shit .. ama da se mine prez vsi4ko xax ;]
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
За първи път май пробвах на 13, но като цяло не ми харесва. Самата миризма ме отвращава.
DarkKisss
10-31-2009, 11:02
Не съм опитвала да пуша трева и нямам намерение [-(
Snickers
10-31-2009, 11:10
Не съм пробвала, за сега нямам и такова намерение. :)
За първи път май пробвах на 13, но като цяло не ми харесва. Самата миризма ме отвращава.
Самата миризма пък точно мен ме кефи...мога да я надуша от километри :lol: Мирише страхотно хубавата тревица http://www.pic4ever.com/images/loveshower.gif !
За първи пъ пуших...когато бях на 13 (ако не се лъжа). В една дискотека. С моята приятелка бяхме намерили няква мн скапана трева (даже не помня от къде я бяхме изкопали) ии пушихме 5 човека от тва...точно пред дискотеката. След това си мислехме, че сме напушени, а то се оказа, че просто сме се напили от солидното количество бири, което бяхме погълнали преди и по време на пушенето. Помня, че в разгара на разговора след като бяхме пушили някой ми каза да погледна нагоре (бяхме седнали на земята) и като погледнах нагоре видях баща ми :razz: :razz: :razz: Който ме разпитваше дали съм пушила коз...Аз му казах, че съм пушила малко цигари и една две бири (винаги толкова казвам) ии така :)
Първото ми истинско и голямо напушване беше пак с моята приятелка... Бяхме си взели 2 цигарки от сигурен човек. Но от къде да знаем ние, че може и двете да се напушим от едната :razz: Таа всяка изпуши по една...и се омазахме яко :razz: :razz: :razz: :razz:
От тогава си пуша и ми е кеф :)
BomberStomper
10-31-2009, 11:39
Кур за тревата боклуци, които пуши значи е боклук!
cherinka
10-31-2009, 12:25
що бе
има с мирис на капинки,малинки,боровинки, анилийки :lol:
има и със свеж полъх на свежестта :lol: божествена свежест :lol:
ама верно ли миризмата те отвращава? :shock:
че на какво толкова мирише???
TrustNobody
10-31-2009, 12:34
мен не ми мирише гадно..
има мирис на некви билки и сгазени праскови 8-)
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Pass out at the shows
I don't even think about speed
That's something I just don't need
I've got the straight edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and smoke dope
'Cause I know I can cope
Laugh at the thought of eating ludes
Laugh at the thought of sniffing glue
Always gonna keep in touch
Never want to use a crutch
I've got the straight edge :o
straight edge style
сртрейт едж сила включва ли секс,изневяри и тем подобни низости :D
Treva... :D Za pruv put i az probvah na 14 na edna ekskurziq... ni6to ne mi stana oba4e ;) Sea pafkam ot vreme na vreme kato se saberem kompaniq, ama ni6to osobeno... amfetkite po bivat ;)
На мен пък амфетите не ми харесват а и плюс това са по силни наркотици.Трева пробвах на 15 миналата година в едно село което е малко далечко от бс и там се запознахме с едни симпатични диларчета от Ямбол които имаха кокаин и малко коз но към кокаина тогава не посегнах.Симпатяги бяха но коката сигурно ги е съсипала вече 8-) Абе от вс наркотици аз най-признавам марихуаната а и миризмата мн ме привлича мене :P
Не съм пробвал трева и нямам намерение да я пробвам :shock:
тая треваа .. алелел съчетана с люти дъвки :lol: е нещо страшно :lol:
мен не ми мирише гадно..
има мирис на некви билки и сгазени праскови 8-)ДЖО-ДЖЕН още първия път едно време ми мирешеше на тва и още продължава :lol:
balon4eeeee
11-23-2009, 16:58
smoking smoking weed
guinessgirl
11-23-2009, 18:32
аре легай,а пък утре пак 8-)
пуших у нас и заспах... не ме радва кой знае колко
пуших у нас и заспах... не ме радва кой знае колко щото си пушил сам човек :razz: :razz: :razz: Аз последния път като пуших бяхме 5 човека на някво домашно купонче. И като се напушихме гледахме "Надрусаните мишки" ииии се сцепихме от смях. Накрая ни изгониха :razz: :razz:
http://vbox7.com/play:c2dedb95
http://vbox7.com/play:56b92642
http://vbox7.com/play:66ef2e7e
ТЕЯ КВИ филми си набиват...не е истина просто :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Да пушиш сам не е оферта. Да пушиш и след тва да си легнеш...също
FlammeNoir
11-26-2009, 19:54
На 12 май пуших за първи път, защото ми беше много скучно и реших да си намеря нещо малко по интересно за правене :)
danielchety
11-27-2009, 19:14
мм на 17 пробвах за първи път от чисто любопитство как ще се чувствам :D всички ми се чудиха защо ми са насълзени очите и за какво ще плача .. а на мен въобще не ми беше до рев 8-) 8-)
На 12 май пуших за първи път, защото ми беше много скучно и реших да си намеря нещо малко по интересно за правене :)
:lol:
:lol:
А аз пуших на 9 :):):)
cherinka
11-28-2009, 09:21
На мен пък амфетите не ми харесват а и плюс това са по силни наркотици.Трева пробвах на 15 миналата година в едно село което е малко далечко от бс и там се запознахме с едни симпатични диларчета от Ямбол които имаха кокаин и малко коз но към кокаина тогава не посегнах.Симпатяги бяха но коката сигурно ги е съсипала вече 8-) Абе от вс наркотици аз най-признавам марихуаната а и миризмата мн ме привлича мене :P
Ямбол :smt033
LaffyTaffy
11-28-2009, 09:51
Ми за първи път пуших трева когато бях на 14.С една фр. мн искахме да пробваме и навихме едни фр. да ни земат,и те така 8-)
DebelaManekenka
11-28-2009, 10:01
Ямбол :smt033
Хахах почти съм сигурен кои са 8-)
тъй ли :lol:
На 17 :)
http://i50.tinypic.com/50r19g.jpg
UnABooMBeR
12-01-2009, 20:33
На 15 от любопитство и повече не съм и пробвал ,не ме кефи.
balon4eeeee
12-01-2009, 21:05
Да пушиш сам си е мноого оферта . Аз повече пуша сама от колкото с хора в последно време и е идеално . Потъваш си в лично твоите мисли и филми без никой да ти набива неговите .
С други хора е готино когато ти се забавлява с някой и тн.
сено пробвали ли сте
а лИцерна?
Аз да ви кажа честно няма да пробвам
:? :? :?
Jamalska
12-02-2009, 14:27
Аз да ви кажа честно няма да пробвам
:? :? :?
Ми недей.
За първи път пробвах трева като бях 8 клас...хах нищо не ми стана после пробвах още няколко пъти и чак преди няколко месеца осъзнах,че не мога да я пуша като хората.От както пропуших цигари,се научих да пуша и трева(тряя да се гълта)ако се чудите що нищо не ви става...а и си зависи от тревицата...пробвах щот както всеки друг и на мен ми беше любопитно и после следва якото...попринцип съм против редовното пушене на трева,но в месеца по 1 път на некое яко парти си е разбивачка и ти става весело...