Влез

View Full Version : Imame li bydeshe zaedno?

Katq^
02-11-2006, 00:55
[b][b]Predi nqkolko dni v chata se zapoznah s edno momche izkluchitelo umen,zabaven,mnogo interesen chovek..haresva mi ,am az sym edva na 15 ,a toi e na 20!Vse oshte ne sme se vidjdali na jivo,no se pitam ima li smisyl da sa vidjdame izobshto?Imame li bydeshte zaedno?Nqkoi shte kajat,che za lubovta nqma granici az lichno ne smqtam taka ..a razuma?Razumno li e da byda s momche ,koeto e s 5 godini po-golqmo ot men ?????

SweetBunny
02-11-2006, 08:48
Abe mila, ne ti li e qsno, 4e v 4ata 4ovek moje da se pravi na to4no takuv, kufto ne e! Mnogo ot teq deto non sopt 4atqt, vsu6nost sq nqkfi kompleksari, a v mIRC se praqt na mnogo nahakani, na golemite pi4ove =D> :smt028 :smt029 i si izbivat kompleksite, a posle kato gi vidi6 na jivo ...... sa nqkfi utrepki :smt087 Vuv tui virtualno prostranstvo vseki moje da se napravi na zabaven, mil, interesen, NEJEN ! No ina4e da e nqkuf qko zduhan. Puk i e na 20godini i moje da se mu4i da zabie nqkoq ot 4ata, a puk v realniq jivot da ne uspqva da si hvane nqkoq macka i da raz4ita samo na Ineta (ima gi vsqkakvi!!!), a i znae6 20godi6nite muje kfo iskat 8-[ a ako suvsem slu4aino trugnete, ne si misli, 4e nqma da ima sex ....
Taa moq suvet e da po4aka6 o6te izvestno vreme predi da se vidite, pone o6te 1-2meseca 4atete, opitai se da razpita6 koi e i kuf za 4ovek e, za6toto ako nqma6 nikakva informaciq za nego, 6te e dosta opastno da se sre6nete :-# A ako i sled nqkolko meseca toi produljava da se interesuva ot teb, ima6 mu doverie i ima6 nqkakfa info za nego (dobra), to sre6tnete se, a ot tam natatuk USPEH :-D :smt004 :smt005 NO NE BURZAI 8-[

Katq^
02-11-2006, 09:10
Da, tova mi e qsno,che v cahta vsichki sa takiva kakvito
ne mogat da bydat v realniq jivot ..takiva kakvito im se iska da bydat...ne sym naivno momiche..
Vednyj kogato se skarahme i toi mi kaza "prodyljavai taka i nikoga nqma da namerish chovek koito da e s teb zaradi tova koeto si,a ne da gleda na teb kato obekt za sex"... nz vyzmojo e tova da sa prazni prikazi... :( :(

Dr. Kazimbutt
02-11-2006, 09:17
ne mogat da bydat v realniq jivot ..takiva kakvito im se iska da bydat...ne sym naivno momiche..
Vednyj kogato se skarahme i toi mi kaza "prodyljavai taka i nikoga nqma da namerish chovek koito da e s teb zaradi tova koeto si,a ne da gleda na teb kato obekt za sex"... nz vyzmojo e tova da sa prazni prikazi... :( :(
Защо му се връзваш?

flying_girl
02-11-2006, 09:23
ехе ебати разликата ами аз като сам на 16 и гадйето ми е на 31 ко да кажа...срещни се с нго виж дали е наистина това на което се прави и ако не връзка може пък едно добро приятелство да излезе :D

SweetBunny
02-11-2006, 09:24
Spored men ako naistina misle6e taka, nqma6e da ti go kazva, a 6te ti go pokaje...6toto si li4i, 4e ti pravi nameci, puk i samoto izkazvane e mnogo tupo, za6toto vse pak ne se poznavate! Samo se zamisli s kakvi celi ti go kazva, kakvo celi 8-[ Moje da se opitva da te svalq, opitai se da namer6i nqkakva informaciq za nego, kakuv e, 6to za 4ovek e...

Katq^
02-11-2006, 09:47
Em az po princip predi da dopusna do sebe si edin chovek go prouchvam, izchakvam ,za da razbera shto za chovek e ..am toq pyt neshto mi stana .. :( :( ...zashto mu se vyrzvam ..,ako mojeh za sebe si da si otgoovrq..moje bi zashtoto po nachina po koito pishe mi
pravi vpechatlenie na umen chovek..interesen mi e ..nz moje tova da e rolq... :( :(

teenkopele
02-11-2006, 09:52
Защо му се връзваш?

...и аз това искам да попитам. :shock:

02-11-2006, 10:02
Защо му се връзваш?

...и аз това искам да попитам. :shock:

Na tozi vypros sama ne moga da si otgovorq ...zashtoto si mislq che ne trqba da byda pesimist i viniga da gledam ot negativnata strana ..ima vsqkakvi hora i silno se nadqvam toi da e razlichen ot vsichki
neshtastnici,koito "shtykat" iz neta...izglejda mi normalen ,umen i dobyr chovek... :( :( :(

MiLiNkOtO^
02-11-2006, 10:28
Пробвай нищо няма да загубиш :) а може да спечелиш заеби разликата в годините :)