View Full Version : Tema nomer 1 za momi4eta &mom4eta
Iliminatora
02-11-2006, 18:16
situaciqta e slednata mom4e i momi4e se haresvat ne oto4nqvame kolko se haresvat mom4eto vinagi ili nqkade vatre v sebe si iska sex za momi4eto e neizvesno tuka vie shte kajete momi4eta kak shte vazpriemete ako mom4eto iska sex ili se opitva davi namekne da vi pokaje po sevasmojni na4ini i kak e redno da go napravi /savet/i kak shte reigirate zashtot spored men momi4e i mom4e kato se haresvat taini4ko si mislqt za sex a i dvamata gi isram da si kajat ot srax kak shte reigira drugata strana namekvat si no sqkash vsi4ko minava kato na shega
hahah ok de zashto ne pitash napravo..mn obqsneniq davash.Iskash da nakarash momiche da spi s teb?Ili az ne s1m razbrala pravilno :D
nau4i se da pi6e6 4e ni6to ne ti se razbira sa towa kilometri4no izre4enie
po temata - mom4e sym
ako si mejdu 12 i 14 godini vyob6te ne si pravi truda da zadava6 takiva typi vyprosi - vremeto za sex 6te si doide
ina4e nama ni6to po-typo ot tova da kaje6 na momi4e "nai6 kvo, ma, iskam da te pecam, kvo 6e kaje6, a"
taka 4e prodyljavai s namecite koito minavat za 6egi4ki, i koito mejdu drugoto se nari4at flirtuvane; pokani q da izlezete nqkolko pyti, 6tom te haresva nqma da otkaje
celuvki alabala... i ako v glavata ti se vyrti ne6to drugo osven sex 6e ti pusne (rano ili kysno)
mn vqrno,no imai predvid che ako si mejdu 12 i 14 shte e po skoro k1sno otkolkoto rano :-D
mn vqrno,no imai predvid che ako si mejdu 12 i 14 shte e po skoro k1sno otkolkoto rano :-D
wseki si re6ava za sebe si - az li4no smqtam 4e nqma smisyl da zapo4ne6 polov jivot na vyzrast na koqto onaq ti rabota ti e edva 14 santimetra a pri tova i gadjeto ti ne use6ta po4ti ni6to
Jamalska
02-11-2006, 20:45
Абе що не земете да си поговорите съвсем сериозно какво искате един от друг...Не е чак толко сложно..връзка или просто секс... :lol: :evil: :-s
Офтопик:"ИлЮминатор или Елиминатор" :-k
Absconding
02-11-2006, 22:33
Принципно това, че иска да спи с мен може само да ме ласкае.
НО! Ако тръгне да напира още на първа,втора среща.. и въобще още в самото начало.. ми прави лошо впечатление и искрено се дразня. И нямам предвид да се пробва само.. а да го дава по-настоятелно :smt013
e kato se ose6tat 1 drug po namecite da se prestra6at ve te sa si go kazali ko mu ima o6te ?
ProstoAz
02-12-2006, 13:17
Каниш я във вас и действаш, какво има да му се мисли толкова? Като и двамата го искат би трябвало да стане. Виж вече ако един от двамата не е много навитак може и да не стане.
Иначе няма лошо хората да се привличат, да има химия, да се искат, желаят... :wink:
П.С. За теб никакви ли препинателни знаци не съществуват, за бога?!?
Josefinne
02-12-2006, 13:28
Aве мъжете са бъгнати ве, сега вече жените искаме секс, мъжете се правят на скромни! :lol:
California
02-12-2006, 13:30
Aве мъжете са бъгнати ве, сега вече жените искаме секс, мъжете се правят на скромни! :lol:
Май, май на моменти има нещо вярно :smt016
Май, май на моменти има нещо вярно :smt016ooo da
malchoto_f
02-12-2006, 17:27
hhmm da ti kaja imala sam takav slu4ai: hodih s edno mom4e koeto o6te parvata sedmica mi kaza 4e mn me jelae. toi mn me haresva6e i smqta6e 4e sexat samo 6te zatvardi na6ata vrazka. no az ne bqh gotova i napravo si mu go kazah. kakto toi be6e direkten s men i az postapih po sa6tiq na4in- kazah mu 4e 6te pravim sex kogato se po4uvstvam sigurna v nego i gotova za tova. i ako ne e saglasen da si bie 6uta i da ne mi zvani. oba4e toi prie usloviqta i si me 4aka kolkoto be6e neobhodimo taka 4e daai direktno....
QrOsTnA``
02-12-2006, 17:46
mi i dvamata kato "taini4ko" si mislite za sex, 6to prosto ne go napravite Estastveno akoi dvamata go jelaete de! :-s
situaciqta e slednata mom4e i momi4e se haresvat ne oto4nqvame kolko se haresvat mom4eto vinagi ili nqkade vatre v sebe si iska sex za momi4eto e neizvesno tuka vie shte kajete momi4eta kak shte vazpriemete ako mom4eto iska sex ili se opitva davi namekne da vi pokaje po sevasmojni na4ini i kak e redno da go napravi /savet/i kak shte reigirate zashtot spored men momi4e i mom4e kato se haresvat taini4ko si mislqt za sex a i dvamata gi isram da si kajat ot srax kak shte reigira drugata strana namekvat si no sqkash vsi4ko minava kato na shega
Няма да ти отговоря ! Научи се да пишеш на бълггарски ... Елиминатор не Илиминатор ... помоли даскалицата ти по БеЛ да ти пусне тестче за "точки , запетайки , и всевъзможни препинателни знаци ... " . И нещо друго - нека да пишеме правилно и на кирилица ! \:D/
^Kiss_of_the_Sun^f
02-12-2006, 21:49
Emi az 6te ti dam primer s mene.Bqhme s moq v edna staq(nqma zna4enie kade i koga) i bqh legnala na legloto a toi be6e namalil svetlinite i legna pri men i zpo4na da me gali i celuva po korem4eto(koeto me podludi)az go popitah "Kakvo pravi6?" i toi se usmihna i kaza "Radvam ti se!" i ne sled dulgo mi kaza 4e me jelae i na taka se se6tate...... :-D