PDA

View Full Version : Нещо повече за любовната игра?

Mandriva
02-12-2006, 21:30
Кажете нещо повече за "любовната игра"? Знам, че е супер глупава тема, но все пак. Какво би я възбудила и как да разбера, че тя е възбудена?!?!? Целувки, целувки по вратлето, на долу?!? Галене по интемните части?!? Питам, защото не искам да излиза, че пресилвам нещата, защото е глупаво ...... 10х предварително!

the_green_man
02-12-2006, 21:46
Amiiiiiiii nz kvo da ti kaja,no az li4no dnes kato se vidqx s priqtelkata mi,si govorixme nai-ve4e za tva koi ot kakvo se vazbujda,dali az sum q vuzbujdal i dali tq men e vuzbujdala!!! Za6to prosto ne si pogovorite,az li4no nqmam problem s tova da si govorq s priqtelkata mi za sex. Probvai ne e ni6to STRA6NO ne se umira ot tva da si pogovori6 s priqtelkata ti bilo to i za sex.

Mandriva
02-12-2006, 22:04
Проблема не е да си говорим, защото с нея може да си говорим за всичко, но просто не искам да пребързвам нещата. Не искам да изглежда, че бързам или нещо подобно, как да подходя с приказките по-дискретно та да не прозвучи като подкана ?!? То, че не страшно не е ..... мн ясно :)

Nadelina
02-13-2006, 10:08
ako iskash mnogo da znaesh moje da ima lubovna igra i bez da ima sex sled tova....koeto shte reche che nqma nikakav problem da q pitash kakvo q vazbujda..kakvo i haresva...kade i e slaboto mqsto...ne mislq che tova e nqkakvo podkanvane "Aide da pravim sex" .. spokoino :))) neshto normalno si e..

malchoto_f
02-13-2006, 12:50
hmmm nai lesno da poznae6 4e e vazbudena e 4e zapo4va da di6a po-u4esteno i ... abe to si li4i i to mn qsno kogato se e vazbudila!! :) celuvki po vratleto, nadolo,po-nadolo,o6te po-nadolo- nali se se6ta6:), gardite...... pri vseki e razli4no taka 4e prosto deistvai.

Azlan
02-13-2006, 13:27
hmmm nai lesno da poznae6 4e e vazbudena e 4e zapo4va da di6a po-u4esteno i ... abe to si li4i i to mn qsno kogato se e vazbudila!! :) celuvki po vratleto, nadolo,po-nadolo,o6te po-nadolo- nali se se6ta6:), gardite...... pri vseki e razli4no taka 4e prosto deistvai. здрасти линукс фене :) мисля ,че от този отговор по точен няма да получиш..