PDA

View Full Version : vuzmojno li e ili ?

mi6o4etoo
02-13-2006, 16:03
Zdravei te... predi izvestno vreme vi bqh popitala edin vupros.. blagodarenie na vsi4ki vas stignah do izvoda, 4e onazi kapki( primeseni s malko kruv) sa bili ot men, poradi ne dotolkova dobre razkusanata mi devstvena cipa. Dobre mislq, 4e e taka. No sno6ti dokato pravihme sex s priqtelq mi na 4er6ava vidqh,4e ima kruv ot onazi, koqto imame predi da ni doide.. ili o6te v samoto na4alo... ne tolkova silana i natrap4iva. Vuprosa mi e, dali moje tova ne6to da mi e, za6toto tezi dni trqbva da mi idva ili i az ne znam . Samo da oto4nq, 4e ne bqh me pravili sex ot 4 dni. Moje li predi da ni doide da se slu4i tova, v smisla leko da imame za moment,predizvikano ot poloviq mu 4len... ili ne... sujalqvam ako taka sum se izrazila i ne ste me razbrali..... pls o4akvam da mi helpnete

Sad_eyes_f
02-13-2006, 16:10
Ами... възможно е да ти е дошло, пък и щом казваш че по твои изчисления трябва да ти дойде близките няколко дни, значи най-вероятно е това. Просто невиждам от к'во друго може да е тази кръв :-k ....

mi6lenceto
02-13-2006, 16:13
mi da vuzmojno e sigurno da mi probiva, ina4e trqbva tezi dni da mi doide.. ( do 2 dni ) pone po moite iz4isleniq.. i imam simptomi vsi4ko.....
no mi stana pritesneno ot kakvo e tova ?:(

Sad_eyes_f
02-13-2006, 16:16
mi da vuzmojno e sigurno da mi probiva, ina4e trqbva tezi dni da mi doide.. ( do 2 dni ) pone po moite iz4isleniq.. i imam simptomi vsi4ko.....
no mi stana pritesneno ot kakvo e tova ?:(
Не се притеснявай толкова, почти съм сигурна че ти е дошло... Но, в момента тече ли ти нещо???
Реално погледнато има две възможности според мен... или ти се е доразкъсала девствената ципа( но това е много малко вероятно) или ти е дошло... Не си го обяснявам по друг начин просто
:-k [-( ...

mi6o4etoo
02-13-2006, 16:26
Ne sega ne mi te4e ni6to..

moje i devstvenata cipa da mi se e dorazkusala.. za6toto ne vodq ot mn otdavna polov jivot (6 meseca)i sega tozi mesec sex-a be6e po malko... vuzmojno e i da e tova.. po reski dvijeniq.. po golqm obhvat.... znam li.. :((( mersi mn za mnenieto

be ^happy
02-14-2006, 15:57
аз лично не мисля че е възможно тази кръв да е от девствената ти ципа.Би могла да бъде от нея,ако ти е за първи или втори път,но 6 месеца са доста време...най-вероятно кръвта е била предупреждение че ти идва или ще ти доиде скоро...дано да е това и успех

02-15-2006, 00:33
Я вземи иди на лекар... те миомите така се появяват... както и редица други болести. Няма да е лошо да те погледне гинеколог!

mi6o4etoo
02-15-2006, 15:58
zdraveite... blagodarq vi...
zna4i tova go nabludavah 3 , 4 puti , no v4era pravihme sex s priqtelq mi i nqma6e ni6to..abselutno ni6to...
tova me kara da si mislq, 4e e bilo 1vo ot devstvenata cipa, poneje ot tam izliza glavi4ka na bebence... i mn qsno, 4e kogato ne sum super vlajna i da re4em mu e po golqm ot obiknovennoto... moje da pote4e malko kruv ....za6toto kogato ni se e slu4valo e imalo suvsem malko kato vse edno si se podmokrila i dve kapi kruv... ..
nito posle na belio.... nito puk ne6to drugo... zatova si mislih, 4e e ot tova...4e trieneto e bilo po ve4e i ot tam.
ina4e kakto ve4e kazah sno6ti nqma6e sleda ot ni6to podobno.. vsi4ko si be6e na 6 ! Bqh super vlajna i vsi4ko be6e normalno...

MiLiNkOtO^
02-15-2006, 18:01
спокойно... дори сега понякога като правя секс... дълго време или няколко пъти след това кървя по малко.. ходих на лекар и ми каза да не прекалявам.. :)

Cha0
02-16-2006, 23:53
спокойно... дори сега понякога като правя секс... дълго време или няколко пъти след това кървя по малко.. ходих на лекар и ми каза да не прекалявам.. :)

Е че ти колко често го правиш? :twisted:

favor_91
03-02-2006, 09:11
mom4e sum i sm suglasen s all the rest :p