PDA

View Full Version : Първия ми път

G_boy
02-14-2006, 10:11
Ами пиша не за да се похваля,а за да споделя.Значи малко преди да навърша 17 ми се отвори парашута и на мен най-накрая.Бях се напил,на купоче у приятел.Имаше едно момиче,което той беше довел.Тя беше от "леките".Докато се усетим с моя човек тя вече се беше съблякла и тримата бяхме в стаята.Другите бяха из другите стаи на апартамента.Бях много пиян,не го бях правил преди,не ми харесваше и момичето особено,но си казах айде бе правя го за спорта...Взех презервативите,първия си го сложих наобратно ,в смисъл толкова бързах че тръгнах да го развивам от външната страна и го изцапах с няква течност,незнали дали е сперма.Махнах го,взех друг.Него пък го скъсах.Взех трети,него го закрепих и се вкарах в играта.След това дойде и тоя мой приятел и иска да я ебе и той.И така я ебахме двамата.Като че ли съм до известна степен разочарован,но от друга страна се радвам ,защото натрупах опит,но ме е яд че това ми беше първия път.За напред си казах ще правя секс с някоя или ако много ме привлича и имам чувства към нея.
А кажете ми,може ли да забременее момичето ако бях продължил с първия презерватив така както тръгнах да го слагам на обратно и го изцапах.Тъп въпрос,но не съм наясно и питам.

GIFTED
02-14-2006, 11:11
ne tova e te4nost koqto se otdelq pri vazbujdane. no ako predi tova si si napravil edna 4ekiq moje po kanal4eto da e ostanal nqkoi pargav spermatozoid i kogato se poqvi tazi te4nost da go povle4e na gore i moje, kazvam moje, da stane belqta. ina4e zapo4va6 dobre napravo s troika bravo

02-14-2006, 13:07
Възможно би било! Иначе каккъвто бил бил! Втроия път ще ти е по-приятно яко предполагам!

G_boy
02-14-2006, 15:35
Възможно би било! Иначе каккъвто бил бил! Втроия път ще ти е по-приятно яко предполагам!

Надявам се!

teenkopele
02-14-2006, 15:38
Възможно би било! ...

1ят път....вече е станало. Каквото било, било! :mrgreen:

malchoto_f
02-14-2006, 15:56
bravo!!!! pohvalno!!!samo edno vapros4e kupona nova godina li be6e,,,,

sladYR
02-14-2006, 16:28
brao pich na 17 , a veche troikaaaaa

Oyamoto
02-14-2006, 16:34
Да бе тройка на разсъмнаве, добро начало пука ти че е грозна. Първия път е по необходимост втория е по любов.

G_boy
02-14-2006, 19:51
Kupona ne be6e na nova godina,a na6e subirane poslu4ai moeto "opari4vane" i na toq priqtel.Toi be6e viknal momi4etata.Grozna ne e,nikoga ne bih prasnal grozna.Prosto ne mi haresva6e mn,no kato se sublekat vsi4ki sa ednakvi kaji re4i.Abe gord sum kak se spravih.Biva6e me,po edno vreme tq cqlata zapo4na da treperi i da pu6ka leko,qvno i e haresalo.Nau4ih se 4e ne trqbva i da piq,predi sex,osobeno kakto az pih,mnogoooooo vodka i menta.
Tva ne e troika to4no,6tot s moq priqtel ne e imalo nikvi pederastii.V smisum dvamata ne sme se dokosvali,az dori ne sum go i gledal.

mai4eto
02-14-2006, 20:08
nikoga ne kazvai na momi4e 4e e leko 6toto ako ne ti se e izkefila ili napila nqmalo e da q 4uka6 no moje da se kaje 4e i takiva gi i ma deto putkite im gorqt za sex4e taka4e tova za sa ot mene;)

QrOsTnA``
02-18-2006, 21:53
mi bravo... koito k1det go svari.. teb qvno na kupona..nz kak sa se razvili ne6tata, ama ne si e mn za hvalene pi4.. zvu4i6 ot tipa "6te iz4ukam nqkoq, za da mi mine meraka".. ob6to vzeto bez 4uvstva i tem podobni.. dano si si vzel pone malko pouka
P1k za kondoma, sv1r6ila rabota! Kot stanalo , stanalo.. i da se tiuhka6 i vaika6- nqma vr16tane...

gboy
02-18-2006, 22:08
ami da napylno vyzmojno e

btw - dano nqkoi da ne ni obyrka s toq pi4 :mrgreen: 4e 6te ima da obqsnqvam

G_boy
02-20-2006, 10:07
ami da napylno vyzmojno e

btw - dano nqkoi da ne ni obyrka s toq pi4 :mrgreen: 4e 6te ima da obqsnqvam

Единствения начин да не стават грешки е да направиш същото като мен :-D Сега съм влюбен в 2 други момичета и може малко практика с тях да направа :) И кво лошо има че момичето си е поискало секс и аз съм услужил :P Та сериозно и аз съм разочаран малко щото това да е сефтето някак си...Но пък ме радва това,че ще избегна некои малки гафчета за други ситуации,когато наистина обичам момичето и нямам право на грешки :) И мисля че първия път се брои когато обичаш,защото си мисля че всичко ще е различно,поправете ме ако греша :wink:

Paffi™
02-20-2006, 10:23
prav si brat. no vajnoto za tebe sega e 4e si topnal 4u6kata puk za drugoto ima vreme... ;) puk kolkoto do tova kak si go napravi... brao we! Keep on the same way ;)