Влез

View Full Version : мислят ме за комплексар ... не мога да го разбера

02-14-2006, 11:37
много хора ме определят като комплексиран , много комплекси съм имал . Аз във никакъв случай не съм тъп , но не мога да разбера това , чел съм значението на думата комплексар и пак не разбирам какво точно имат предвид хората... а за да го поправя трябва да знам какво е....

Dr. Kazimbutt
02-14-2006, 11:48
много хора ме определят като комплексиран , много комплекси съм имал . Аз във никакъв случай не съм тъп , но не мога да разбера това , чел съм значението на думата комплексар и пак не разбирам какво точно имат предвид хората... а за да го поправя трябва да знам какво е....
Може да си го мислят, защото позираш.

02-14-2006, 12:04
да може би от доста време позирам(години)... и вече може би съм толкова свикнал , че съм се превърнал в това което съм позирал т.е. вече не позирам не е ли така??? - може би това е просто което съм а им изглежда като позиране.А това ми е нещо като болна тема , защото когато стане дума за комплекси нещо спичам и започвам много да мисля и не го разбирам някак си... не го разбирам ,но все пак ми става някво такова сдухано защото допускам , че съм комплексар и може би това е много лошо ... незнам наистина хората ми казват , че съм умен но не разбирам какво е това комплекс.. и комплексар.. и избиване на комплекси... вие как го определяте като голям проблем или нещо нормално и често срещано ?

Dr. Kazimbutt
02-14-2006, 12:07
Повечето хора имат комплекси, но има и такива, които нямат. А че комплексите са проблем - проблем са. Няма спор.

02-14-2006, 12:11
какъв проблем точно ???

Dr. Kazimbutt
02-14-2006, 12:16
Например да мислиш, че си грозен хич не е добре... постоянно да ти се струва, че някой те гледа и странно. Тогава постоянно ще ти е напрегнато. Как ще живееш спокойно?

02-14-2006, 12:20
случва ми се да си мисля , че някой ме гледа , но никога не съм мислел , че съм грозен.. и не съм:)

02-14-2006, 13:12
komplex e ne6to kato strah ot twoqta sobstvena slabost
naprimer ako si zle s mackite e mnogo lesno da se kompleksira6 ot jenite koito ti haresvat
v sy6toto vreme ti ne iska6 drugite da zabelejat 4e si zle s jenite i zapo4va6 da se pravi6 napi4, golqm swalq4 i 4esto se slu4va da se izloji6 dori i da ne go syznava6 - tova ve4e e izbivaneto na kompleksi

02-14-2006, 15:12
как се превъзмогва тва принципно...

teenkopele
02-14-2006, 15:42
Повечето хора имат комплекси, но има и такива, които нямат. А че комплексите са проблем - проблем са. Няма спор.

Аз съм на същото мнение! :wink:

:arrow: Това, че някакви си там те мислят за комплексар, не значи,че си :wink: . Замислял ли си се дали самите те нямат такива? :lol:

02-14-2006, 16:08
няма значение те дали имат важно е аз да нямам или поне не до такава степен , че да е проблем... как се превъзмогват ?

Dr. Kazimbutt
02-14-2006, 16:59
Никак. Или ги имаш или ги нямаш. То си е до човека.