View Full Version : На сухо или не на 14.02 ?
Е при мене беше скромно подобаващо. Чашка ром с кола,свирка в колата и после диво чукане, но си останах малко разочарован все си мислих, че ще е нещо по-така и аз да се почувствам човек, а не просто секс машина! А при вас?
anastasiya
02-15-2006, 07:23
ami pri vsi4ki e taka
:}
spoko
](*,)
аз си бях на сухо.....жената беше в цикъл;(
emi az malko poprekalih s trifon4o, i bqh zlence, rano se pribrah(k1m 2 ), ama moeto bebe, dano e nameril ne6to mlado da ebne, 6tot mi e s1vestno... :|
Моя ме ядоса и го оставих на сухо да се научи на респект...мноо яко а.. точно на 14-и егати прецаквацията.. :roll: :roll:
az li4no ostanah mn mn dovolna ot moeto momche ;)) darja se super i si izkarahme mn mn qkoo.. i romanti4no :)) za men beshe nai-qkia sv.valentin dosega ;)) mersi milooo!!! :smt008
ха да и за мен бе6е наи якия ...напих се мно :) кво по хуаво от тва :)
InSOMnIAaa
02-15-2006, 08:44
mm dam i n mene taka naii qkia sv valentin :)) :smt007
hamilcar
02-15-2006, 10:51
Нито гуши нито муши ... и ми не се оплаквам.
nesravnima
02-15-2006, 11:56
Бяхме в едни приятели и... само прегръдки и целувки, но не мисля, че е задължително на свети Валентин да има секс. Важно е да се обичате!!! ;)
LoRinSeR
02-15-2006, 13:59
През деня отидохме в ресторант и празнувахме Трифон Зарезан, а през нощта Св. Валентин. Беше чудесно :)
"На сухо или не на 14.02 ?" ..Xaxa Zashto puk tochno na 14.02. Ako ste vliubeni s polovinkata si moje postoqno da si pravite sex , nqkoi moje da predpo4itat da ne pravqt to4no dnes sex makar4e si imat priqtel/ka :-#
Моя ме ядоса и го оставих на сухо да се научи на респект...мноо яко а.. точно на 14-и егати прецаквацията.. :roll: :roll:
И аз така напраих, гадини курвенски. :-D
Беше си като по принцип ... То колкото повече очакваш нещо толкова повече не става така както го искаш.Когато не сме го замисляли сме си го правили много по-яко :evil:
favor_91
03-02-2006, 09:05
vie ste izvrateni :P ne e zad. to4no puk na 14.02 da praite sex...moje koga li ne...i kude li ne \:D/ :-D