View Full Version : bez prezervativ?!
mi zna4i sno6ti napravihme sefteto s gadjeto oba4e bez prezervativ oba4e toi ne svarshi taka 4e moje li da ima veroqtnost da sam zabremenqla?! i iskam da popitam kolko dni sled tova e normalno da mi te4e krav pri samiq akt be6e mn malko i sega e malko no iskam da znam.mersi
Master_88
02-15-2006, 09:57
Винаги има опастност щом е без презерватив. Макар и минимална понякога, я има
mda no toi ne e svarshil v men i izobshto ne e svarshval de trqbva li da piq hap4eta?!
LoRinSeR
02-15-2006, 10:39
mda no toi ne e svarshil v men i izobshto ne e svarshval de trqbva li da piq hap4eta?!
Не според мен не е нужно да пиеш хапчета. Но от следващия път с презарватив. Успех !
Момчето често пъти изхвърля семенна течност без да се осъзнае, по време на самия акт. Само дето не съм сигурен тя беше ли 'читава' и можеше ли да се забременее от нея. :-k
Но при всички положения рискът е налице. Или пий таблетки преди актовете, или да ползва презерватив. :)
malchoto_f
02-15-2006, 12:14
hhmmm vnimavai!!!! vinagi ima risk. ot kazanoto ot teb mislq 4e po4ti e nevazmojno, no ot tuk nasetne SAS PREZERVATIV. :) 8) :wink: a za kravta- 6te ti te4e 1-2 dni i 6te spre. tova da ne te pritesnqva. normalno e! :lol:
InSOMnIAaa
02-15-2006, 12:39
e she ti tehce sama superr malkoooo ! a za tfa dali e vuzmojno da e stanal fal nikoi ne moje da ti kaje po dobre nekvo tesche ala bala :)
opasnost ima vinagi no v tvoq slu4ai nqma za kakvo da se pritesnqva6 :) :) :) :) :)
Да ти кажа, мила, много малка е вероятността да си забременяла. Спокич. Ама все пак кой ден ти е? Ако ти е към 14-тия ден, тогава трябва да се притесняваш. А за това дали ще ти тече кръв при следващите контакти - еми малко вероятно е, ама може мъничко да ти потече. Спокич. 8-[
MiLiNkOtO^
02-15-2006, 18:05
иди на лекар.. :)
nesravnima
02-15-2006, 18:19
При секс момчето изхвърля една много малка част сперма, дори и да не е свършил. Това обаче не трябва да те притеснява. :wink:
Ако се тревожиш е добре за в бъдеще да използвате презервативи, но не ти препоръчвам хапчета!!! [-X
И... обръщам се към всички момичета:
=; Престанете да се паникьосвае!!! Това, че 1 път сте спали с някого без предпазни мерки, не означава, че сте бременни. Аз никога не съм ползвала, но не съм имала проблеми.
Добре е да има малка доза притеснение, но не и да се паникьосвате!!!
`Death`Whore`
02-15-2006, 18:26
Аз никога не съм ползвала[/b]предпазни мерки
Браво! Хвала на таквизи българки!
nesravnima
02-15-2006, 18:36
Аз никога не съм ползвала[/b]предпазни мерки
Браво! Хвала на таквизи българки!
Въобще не е Браво! :oops:
Просто в моята връзка нещата са по-различни, от тези на моите връстници и...
:arrow: Момичета, ползвайте презервативи! :!:
`Death`Whore`
02-15-2006, 18:44
Нека да позная - гаджето ти не иска да си слага презерватив.
nesravnima
02-15-2006, 18:48
Нека да позная - гаджето ти не иска да си слага презерватив.
Не, няма нищо общо с това. Просто...
Ако толкова те вълнува може да ми драснеш едно лс.
Момичета, за предпочитане са презервативите пред хапчетата! #-o
`Death`Whore`
02-15-2006, 18:51
За голямо предпочитане са противозачатъчните пред никакво предпазване!
nesravnima
02-15-2006, 18:57
За голямо предпочитане са противозачатъчните пред никакво предпазване!
Да, така е, но при по-големички.
При едно момиче, което все още се развива не се препоръчва да приема противозачатъчни хапчета, защото може да има доста неблагоприятни последствия. [-X
`Death`Whore`
02-15-2006, 18:59
...и не трябнва да прави секс! Сексът не е за деца!
mersi vi mn macki mnogo mi pomognahte naistina iskam da pitam a sega koga 6te mi doide togava kogato si trqbva poprincip li?!?! a kogato go pravihme be6e 20 dni sled kato mi be6e idvalo za posledno za tova naistina mai nqma za6to da se pritesnqvam :wink: no na lekar 6te hodq zadaljitelno prosto profiilakti4no :lol:
sexy_macka
02-16-2006, 17:56
shte ti doide,kogato mu dodie vremeto,ti prosto ne se pritesnqvai,nqma ot kakfo :lol:
LoRinSeR
02-16-2006, 18:03
...и не трябнва да прави секс! Сексът не е за деца!
Хихи, значи и за теб не е :wink:
`Death`Whore`
02-16-2006, 20:25
...и не трябва да прави секс! Сексът не е за деца!
По закон съм възрастен човек!
LoRinSeR
02-16-2006, 20:31
...и не трябва да прави секс! Сексът не е за деца!
По закон съм възрастен човек!
Еми какво сигурно си на 19-20, но не означава, че си наясно с нещата повече отколкото 17 годишните например !
`Death`Whore`
02-16-2006, 20:35
Под "деца" не визирам седемнадесетгодишни. =;
LoRinSeR
02-16-2006, 20:49
Под "деца" не визирам седемнадесетгодишни. =;
А какво визираш ? В днешно време повечето 13 годишни се оправят. Според мен ще става и по-лошо. Аз го направих за първи път на 15,и то стана по случайност.
`Death`Whore`
02-16-2006, 20:53
Визирах момичета и момчета под 16. Хормони, любов, окей, но къде отива...мисленето? Разговорите с родителите на колко години е нормално да се прави секс? Детството?
LoRinSeR
02-16-2006, 21:00
Визирах момичета и момчета под 16. Хормони, любов, окей, но къде отива...мисленето? Разговорите с родителите на колко години е нормално да се прави секс? Детството?
Обърнахме го на чат. Да, аз на 13 си играех с войничета. И знаех само 1-2 нецензурни думи. Просто някои години от човешкия живот не могат да се върнат и не трябва да се изхвърлят. :?
Истината е че всяко момиченце което прави секс без презерватив си мисли че е бременно. Всичко това се дължи че нямат никакви познания за това което правят или ако имат не са им достатъчни обаче са чули че туй секса хубаво нещо и давай да видим какво ще стане. Проучете си работите предварително, за да не се изненадвате после и да сте поставени пред нерешима ситуация. ](*,) ](*,) ](*,)
mii malko ili mnogo znam kakvo pravq i pri polojenie 4e ima 4uvstva ne mislq 4e sam postapila greshno pak i sam na 15 i se 4uvstvam gotova....
p.c 3-ti den ve4e mi te4e nz ko dapravq?!