PDA

View Full Version : kak da mu pokaja 4e go iskam.....?

kani4ka
02-15-2006, 17:20
emi iskam da mu pokaja 4e izkam da pravq sex s nego bez da me pomisli za mn lesna........ve4e 3 meseca hodim a do taq tema ne sme stigali kak da napravq purvata kra4ka :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Кур в газа си имам аз...
02-15-2006, 17:27
emi iskam da mu pokaja 4e izkam da pravq sex s nego bez da me pomisli za mn lesna........ve4e 3 meseca hodim a do taq tema ne sme stigali kak da napravq purvata kra4ka :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Фани го за хуя \:D/

sashi_88
02-15-2006, 17:36
ami spored men parvo trqa da pogovorite na tazi tema sex i chak sled tva da deistvash, zashtoto moje taka naistina da te pomisli za lesna:( moje pak i momcheto da se pritesnqva moje da misli che ti ne si gotova za tva, a sushto taka i da smqta che e oshte rano da pravite sex:) za tova spored men parvo pogovore po tazi tema i sled tva :) pak i taka shte r4azberesh negovata gledna tochka:) i shte razberesh moje bi kakvo haresva, kakvo go vazbujda i t.n. :) ako ne toi podhvane tazi tema ti go napravi :) nqma nishto losho v tova ti parva da zaapochnesh da govorish za sex-a:) daje nqkoi momcheta tova gi vazbujda:)
uspeh :)

GIFTED
02-15-2006, 17:38
ami kato ostanete na same zapo4nete da se celuvate razgore6ti se malko no ne prekaleno za da ne izglejda 4e ti pravi6 parvata kra4ka. toi ako e istinski maj nqma da ti prosti. az ako sam na negovo mqsto bih predpriel ne6to :) :) :) :)

MiLiNkOtO^
02-15-2006, 17:53
и моя едно време го беше шубе нормално е... просто го хвани на тясно възбуди го няма къде да избяга...

Ice_Queen
02-15-2006, 18:42
и моя едно време го беше шубе нормално е... просто го хвани на тясно възбуди го няма къде да избяга...
ахаха да колко познато :twisted:
еми да миличка,като го възбудиш няма да има какво мн мн да прави ииииии ще му дойде музата ;)

nesravnima
02-15-2006, 18:45
...ve4e 3 meseca hodim...

Е тогава какъв ти е проблема?
Да не те помисли за много лесна?!? Та нали ходите бе? Все пак са три месеца, а не 3 дни.
Може да поговорите, но може и направо да действаш, но разбира се по-дискретно. Няма мъж, който да не иска секс!!!
Успех! :wink:

Sunny_stz
02-15-2006, 20:45
Ami to stava ot samo sebe si!Prosto deistvai impulsivno,puk i toi edva li ne go iska........

the_green_man
02-15-2006, 20:52
ami spored men parvo trqa da pogovorite na tazi tema sex i chak sled tva da deistvash, zashtoto moje taka naistina da te pomisli za lesna:( moje pak i momcheto da se pritesnqva moje da misli che ti ne si gotova za tva, a sushto taka i da smqta che e oshte rano da pravite sex:) za tova spored men parvo pogovore po tazi tema i sled tva :) pak i taka shte r4azberesh negovata gledna tochka:) i shte razberesh moje bi kakvo haresva, kakvo go vazbujda i t.n. :) ako ne toi podhvane tazi tema ti go napravi :) nqma nishto losho v tova ti parva da zaapochnesh da govorish za sex-a:) daje nqkoi momcheta tova gi vazbujda:)

3 MESESCA i o6te dori ne ste si govorili za sex??? S moita priqtelka o6te na vtorata ili tretata sedmica ve4e si govorexme za sex bez absoliutno nikvi problemi (e ima6e malko prolemi ama tva e 6ot prosto tq e malko po-sramejliva). Ot kakvo se pritesnqva6 da si pogovorite li????

HeDa
02-15-2006, 21:00
Tri meseca ste hodili :!: Kak shte te pomisli za lesna :?: Pff tva sa gluposti...Ako iskash sex , a toi nemoje da ti go dade i oshte se oslushva nai - dobre shte e da idesh pri nqkoi batko da ti razkaje igrata i shte si mnogo shtastliva :P
Napravo mu kaji "Shte pravim li sex ili ne :!: " i tva e ..da se prikliuchi po vuprosa :-#

Eyes-green-as-ocean
02-16-2006, 14:15
Vij sega - za mnogo lesna niama da te pomisli, zashtoto 3 meseca sa mnogo mnogo vreme. nali znaesh che sex-a sblijava i dobavia na vruzkata, onova, koeto lipsva, a sushto taka zaglajda i niakoi protivorechia i nedostatuci...

Ako vse pak imash pritesnenia i ne si sigurna v nego i ne smeesh da govorish direktno, napravi neshto drugo - kato izleznete na niakude, otideto v niakoe tumnichko i hubavo zavedeniice, kachete se sami na Vitosha da kajem, otidete na niakoi kupon, izobshto tursi povodi da ste zaedno, i zapochni da go gledash predizvikatelno, da go galish, da go celuvash i t.n. 2-3 puti kato se vuzbudi i kato te pojelae, no ne moje da te ima zashtoto obstoiatelstvata ne go pozvoliavat, sam shte potursi nachin da te vkara v legloto. BTW tova e edin mnogo dobur nachin da go nakarash da si misli za tebe prez edna goliama chast ot vremeto kogato ne ste zaedno...

kakvoto i da pravish pomni - Mujete sa takiva che si davat smetka kakvo sa imali kato go zagubiat, razbirat kakvo iskat, kogato ne go poluchavat, i kolkoto po-slojno im go napravish, tolkova poveche shte te iskat...

Budi kato edna porodista kokoshka - tichkai napred, ama vinagi se obrushtai da vidish dali te goniat. Uspeh

FERO
02-16-2006, 14:29
тоя щом три месеца не си е поискал начи му има нещо
виж провери дали не е ГЕЙ
щом не са сеща фани си некой друг да та опрая пак тоя го дръж само да та разкарва по кафетата

deidiy
02-16-2006, 14:55
prava si

malchoto_f
02-16-2006, 16:35
:) mila, moje bi i toi go iska no go e strah da ne te stresne kato ti go zaqvi taka. nai-prostiq na4in e da go celune6 2-3 pati po-strasno taka 4e da mu pokaje6 namereniqta si. sled 1-2 sre6ti zapo4ni ragovora za sex i ako toi go iska sam 6te si kaje, za6toto ti fakti4eski ve4e si mu go kazala, ostava samo toi da deistva.
uspeh

sexy_macka
02-16-2006, 17:47
prosto e.... Ne mu go pokazvai,a mu go kaji ;)

дъра бъра СПАМ
02-16-2006, 20:26
Сваляш гащи за проверка пред него.

Cha0
02-16-2006, 23:37
Останете на саме някаде, целувай го както никога до сега обарвай го, ако той не те обарва сложи ръката му на дупето си или като решиш на тялото си .... и да се надяваме че ще му стане ясно на къде отиват нещата
УСПЕХ

02-17-2006, 23:36
Kani4ke,slu6ai sega kvo 6e ti kaja.....Poneje te poznavam iskam da ti kaja 4e ti si qko mace i moje6 da napravi6 mnogo ne6ta s tova mom4e..Za tova deistvai ne se pritesnqvai,ako ne6to se ob1rka i toi ako e pi4 nqma da ima problem,no vse pak ako stane ne6to moje6 da mi se obadi6 ;)

02-18-2006, 16:26
Останете на саме някаде, целувай го както никога до сега обарвай го, ако той не те обарва сложи ръката му на дупето си или като решиш на тялото си .... и да се надяваме че ще му стане ясно на къде отиват нещата
УСПЕХ

ако се стигне чак го там да че да слагаш ръката му между краката си тоя твоя не е добре :lol:

_ice_cream*WITH CHERRY*_
02-19-2006, 18:41
Tva e mn stranno,4e ne ste govorili za taq tema o6te....mi nqma da te pomisli za lesna ne se pritesnqvai!prosto 4akai udobniq moment..gledai go mn nastoqtelno pluzgai rukata si na razni mesta ...to ot samosebe si 6te stane,ne se pritesnqvai!nakara go da te iska!sqko momi4e si ima trikove!! :!:

Waterhand
02-19-2006, 19:20
кажи му че ти липсва секс във връзката и така няма да те помисли за лесна а че вече си готова да му имаш доверие ... нещо такова му обясни :-)

geri777
03-21-2006, 17:28
emi trebva da go predrazpoloji6 kym tva na momenta.otivate vyv vas ili u tqh i po4va6 da go celuva6 strastno po cqloto tqlo.6e postigne6 golqm uspeh. 8)

favor_91
03-21-2006, 18:52
ami kaji si mu go i goto :)

somebody
03-21-2006, 19:19
Ще ти кажа как стоят нещата от гледна точнка на нас момчетата. Пича просто го е страх да ти каже, няма да те помисли за лесна, него това не го интересува въобще. Копнее за секс, повярвай ми, просто ти не си му показала че и ти компееш за секс ;). Заведи го някъде на тъмно, барни го по оная работа, целуни го малко по страстно и готово, лично ако ми го направиш това на мен, няма да ти откажа..

Зелена
03-21-2006, 19:56
И на мен ми е странно,че не говорите за секс.Не говорите ли за желанията си (нямам предвид само сексуални),защото това също е желание,независимо от какво естество.След като ходите 3 месеца...доста ми е странно,че не сте засегнали тази тема още :-k И от какво толкова се притесняваш?За 3 месеца (не че е много време),но той вече трябва да има някаква представа за теб и какво представляваш като човек :smt017

mis_marry_jane_13
03-21-2006, 21:49
po4nete da se natiskate i si4ko drugo 6te doide ot samosebe si.

pOny
03-25-2006, 08:47
Ами на някое купонче започнете да се натискате , вкарай го в кенефа или случайно в някоя стая , разгорещете се свали си горнището да останеш само по сутиен, ако той не се усети, сложи му ръката на твоя женски полов орган, а твоята ръка да масажира неговия и после всичко вече е в твойте ръце мила ;)

akademika
03-25-2006, 17:14
kakvoto i da pravish pomni - Mujete sa takiva che si davat smetka kakvo sa imali kato go zagubiat, razbirat kakvo iskat, kogato ne go poluchavat

то и вие момичетата не сте много по-различни

akademika
03-25-2006, 17:17
Ще ти кажа как стоят нещата от гледна точнка на нас момчетата. Пича просто го е страх да ти каже, няма да те помисли за лесна, него това не го интересува въобще. Копнее за секс, повярвай ми, просто ти не си му показала че и ти компееш за секс ;). Заведи го някъде на тъмно, барни го по оная работа, целуни го малко по страстно и готово, лично ако ми го направиш това на мен, няма да ти откажа..
Мене лично ми е много трудно да заговоря момиче на такава тема, и все още не съм го правил защото не знам да ли тя е готова.
ПС: лесна трудна няма значение - не вярвам да му пука

pOny
03-26-2006, 08:49
тоя щом три месеца не си е поискал начи му има нещо
виж провери дали не е ГЕЙ
щом не са сеща фани си некой друг да та опрая пак тоя го дръж само да та разкарва по кафетата

Ей този пост цепи отвсякъде !!!!!!!!!!! И има доста истина в него , поне за жените ;)

sherry
03-26-2006, 09:13
Абе много сте ми интересни... :-s
Когато някой си поиска веднага секс,казвате,че е курвар и ви иска само заради секса,а когато момчето е по-внимателно,не ви дава зор,тогава сте недоволни пак и казвате,че може да е гей... :-s
Момичето може да направи нещо,което сигурно ще подейства.Просто останете някъде сами,започни да го целуваш по-страстно,абе просто го възбуди достатъчно,ще се сети накъде отиват нещата ;-)

^KaSiDi^
03-26-2006, 10:49
sherry,super go kaza =D> tochno taka e,ne vijdam nikakav smisal da trygvate da napadate momcheto,che bil gei i t.n.,tva sa mega gluposti!!! :!: tva,che ne q e hvanal za gyza oshte na pyrviq den,oznacahva prosto,che moje bi chaka tq sama da go poiska,a ne toi da q nasilva [-X malko se zamislete v/u tva :-k
milichka otnosno tvoito pitane:spored men tr pyrvo da pogovorish s nego za sexa,kakvo misli toi za sexa i t.n.,za negovi predishni vryzki,awe nakydeto otvee vqtyra,no da e v taq nasoka,sled kato vidi,che imash jelanie vqrvam,che shte ostane dosta dovolen i shte e vypros na vreme da te sbara nqkyde na same i da te opravi O:) aide :wink: