View Full Version : Moderated by W.I.M.: Искам отново да сме заедно!
Луда съм по него!
02-15-2006, 19:32
...Проблеми ми е,преди полувин година едно момче ме заряза,което обичах страно мн ама не знам защотот бях малка или какво не можах да му докажя любовта си към него...СКарахем се гадно и се раделихме,в началото не ми стискаше да отида и да му кажя какво изпитвам към него в очите и само в чата му казвах и чрез смс...все още ме е страх да изляза с него и да говоря с него за нас...Знам,че мина прекалено мн време ама все още го обичам и все още не могад а го забравя...Всащност не искам да го забравям,защото го обичам истински...Той твърди,че ме е забравил,че вече не изпитва нищо км мен...Но се пак от както ме заряза не сме се виждали,защотот сме от различни градове...Питах го 5-6 пъти да излезем на кафе ама той се зает или по-точно се си намира извинение...като започна да говоря за нас спира да ми пише в чата...все още го боли.Не знам какво да направя...не ми казвайте смао да го забравя...Иксма да дам всичко от себе си да съм с него.Мисля ся да спра да си подържам връзка с него 1-2 месеца и после да го помоля да излезем и да се видим...Или да чакам той да ме потърси...познавам го и знам,че ако спра да му отг в чата ще се расарди...аве хора дайте някаф съвет...луда съм по него
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
sexy_macka
02-15-2006, 19:37
milichka i as obichm silno edno momche s koeto se rasdelihme predi 9meseca,no as se otkazah ot nego i makar che oshte go obichm silno,kakto ti tfoeto momche,as se otkazah...i moga samo da ti kaja NE PRAVI TAZI GRESHKA,NE SE OTKAZVAI OT LIUBOVTA SI ! Shtom go obichash tolkova napravi i nevusmojnoto za e s teb...i...ne chaki toi da te potursi,momchetata sa s malko po-golqmo samuchufstfie i nqma da go napravi(predpolagam) deistafi ti....Napravi vsichko vusmojno za da si s nego !!!
As napravih greshkata da se otkaja i seg ai dvamata sme obvurzani i nqma smil da razvalqme shtastieto na polovinkite si zaradi tova,che ne sme mislili kogato mu e bilo vrmeeto,no ne pravi i ti taka...
YcneX i iskreno se nadqvam da uspeesh da si go vurnesh !! :wink:
Аз не мога да разбера що секи пост съдържа думата чат. Ко става ве хора да не живеете в ИРС??? Я се съвземете малко. Дайто го по истински. Отидете на диско напийте се и почнете да барате задници. Се нещо ще ви пусне, мъжко женско няма значение.
sexy_macka
02-15-2006, 19:44
ZLIQ Пуснато на: 16.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз не мога да разбера що секи пост съдържа думата чат. Ко става ве хора да не живеете в ИРС??? Я се съвземете малко. Дайто го по истински. Отидете на диско напийте се и почнете да барате задници. Се нещо ще ви пусне, мъжко женско няма значение.
mn dobur savet i mnooogo umno ! :evil:
Аз не се откавама ам всички ми витак,че той вече не изпитва сащотот към мен а аз съм луда по него...АКо поискам мога така да напрая,че никога да не ме види и чуе пак за мен и да го забравя,но не искам тва.Искам да съм с него.Все още не съм си го сложила за цел,но понякога сякаш изпива нещо към мен...не знам ако ме види как ще реагира ....дали аккто в чата безразлично или пак ще ме поиска,се пак 6 месеца без да сме се виждали не са малко /; знам че искам да съм с него и няма да се предам никога макар да знам,че е невъзможно да ме поиска пак.Той просто казва,че съм минало за него и че не иска никво гадже до себе си /;
sexy_macka
02-15-2006, 19:55
of mila nz kakfo da ti kaja osfen Bori se ! Nqma nishto nevusmojno ! Vupreki vsichko koeto kazva zapasi malko nadejda v sebe si che toi oshte ispitva neshto km teb i davai....kakto veche kazah Napravi i nevuzmojnoto za da si s nego,no v nikakuf sluchai ne biva da mu dosajdash,zashtoto momchetata mns e drasnqt ot tova...moje bi za sega epo-dobre taka kakto mislish da se otkajesh da ste prosto fr i sled okolo mesec otnovo da poiskash da se vidite i da pogovoriet !
YcneX kuklo i se nadqvam pone malko da sm ti pomognala... :wink:
sexy_macka
02-15-2006, 20:01
of ma ti voubshte znaesh li kfo e liubov we...
aide po-dobre zamalchi...
Isglejdash po-umen kato mulchish !
dAnnyb0y
02-15-2006, 21:48
Не е коректно да искаш съвет от юзърите и да ги ограничиш с "не ми казвайте само да го забравя" :) Понякога, избора, който не желаем да правим е правилния за нас. Аз лично бих те посъветвал да се отдръпнеш, да премахнеш всичко около теб, което напомня за него и да се отдадеш на това, което те извисява като личност и те усъвършенства, както и на приятелите и семейството си.