View Full Version : Разкрих малката й тайна
Имам една съученичка, която постоянно ни лъже за какво ли не. Понеже обаче този път се оля, съм решила публично да го оповестя на целия клас, защото ми писна да ни прави на идиоти! :evil:
Каза, че учила в езикова гимназия паралелно с нашето училище. Само дето разбрах, че мнооооого яко ни лъже.
По една случайност директорката на гимназията ми е позната и ми каза, че такова нещо НЯМА.
Още по узадъчителното е, че в часовете ни по английски е страшно зле. Не може две думи, да каже, ама учила в езиковата гимназия.
Какво се опитва да постигне с плитките си лъжи и, не й ли е ясно, че след като вече знам каква е цялата истина още утре цялото даскало може да гръмне?! :twisted:
Ми с извинение ама вие пък прости ли сте ?! :-s
Да ви каже, че учи в две гимназии паралелно .. леле .. не мога да повярвам, че тая тема излиза от пръстите на гимназистка ](*,)
teenkopele
02-15-2006, 20:13
Може би лъже,за да се прави на интересна :o . Но като се замисля, аз познавам няколко човека, които лъжат като разпрани и то без никаква причина...не се правят на важни, гъзари или нещо такова. Просто са такива.
Може би аверката ти е като тях- лъже,без да знае за какво!? :lol:
PooR^CReaTuRe
02-15-2006, 20:14
Може би ако внимаваш в часовете по психология и логика , може да се сетиш ;) А ако още не учиш такива работи... Ще ти кажа че това е "автоматична посъзнателна защита от загуба на самоуважение" . Това момиче не лъже никой друг освен себе си , тъйче по-добре я остави да си живее в илюзии :) Ако те издразни супер много , по-добре го кажи на нея в лицето й , отколкото на всички ;)
midnight...
02-15-2006, 20:20
не че се заяждам, но понякога трябва хората да проявавяват толерантност един към друг а не да носят клюката
в този случай няма смисъл защото само помисли колко ги вълнува юзърите твоя клас :wink: просто споровете се решават с разговори
Няма да и хареса, но ако искаш и го върни!
strange__
02-17-2006, 16:57
Имам една съученичка, която постоянно ни лъже за какво ли не. Понеже обаче този път се оля, съм решила публично да го оповестя на целия клас, защото ми писна да ни прави на идиоти! :evil:
Каза, че учила в езикова гимназия паралелно с нашето училище. Само дето разбрах, че мнооооого яко ни лъже.
По една случайност директорката на гимназията ми е позната и ми каза, че такова нещо НЯМА.
Още по узадъчителното е, че в часовете ни по английски е страшно зле. Не може две думи, да каже, ама учила в езиковата гимназия.
Какво се опитва да постигне с плитките си лъжи и, не й ли е ясно, че след като вече знам каква е цялата истина още утре цялото даскало може да гръмне?! :twisted:
Просто има някакви проблеми!Не всеки е харесван,напротив има много хора,които са отблъсквани от връстниците си.Това е мн често срещано "явление" в гимназията и бъди сигурна,че на тези които биват тъпкани от всеки със сигурност не им е много приятно...тоест тя е изградила някакъв нереален,но идеален за нея образ,лошото е,че го е направила чрез лъжи,можела е просто да се опита да достигне до него като се промени,но... :o А,да го обявиш пред всички :shock:Миии говори с нея бе,кво е тва като в трети клас...аз чух че Петранка еди кво си и арее сички да знаят :shock:
Като цяло не разбирам къв е бил смисъла от тая тема?!Ако може да ми обясниш...толко ли не можеш сама да се сетиш,че в повечето случаи лъжата е защитна реакция и че трябва да говориш с въпросното момиче?! ](*,)
Shadow_Walker
02-17-2006, 18:06
Да ви каже, че учи в две гимназии паралелно .. леле .. не мога да повярвам, че тая тема излиза от пръстите на гимназистка ](*,)Що бе, аз съм чувал, че има хора от мойта гимназия ходели на някакви допълнителни часове във езикова и така.
Сега по темата-какво те бърка какво прави тая?Я да не ти пука :wink: Но ако наистина те дразни...нз ти си решаваш.
Тя не си е изградила образ на Многострадална Геновева.
Напротив, дори е едно от най-популярните момичета в училище, само дето не е успяла да влезе в желаното училище и сега лъже като лъжливото овчарче и навсякъде парадира с това, че "била завършила езикова гимназия". След като уж е завършила гимназия, защо тогава понятие си няма от английски език, а? ](*,)Като толкова много е искала да влезе в езиковата гимназия, защо не е влязла? Защото просто не е имала бала за тази цел. Прави се на нещо повече от нас, въпреки, че изобщо не е. Самочувствието й е без покритие и парадира с това, без да има основание, което определено дразни.
prosto skandalno!!! az sum VUZMUTEN!!!! utre 4akam publikaciq v 24 4asa!! :shock: :shock: :shock:
Да ви каже, че учи в две гимназии паралелно .. леле .. не мога да повярвам, че тая тема излиза от пръстите на гимназистка ](*,)
Аз учих в ПГИ, и паралелно ходих да си приравнявам в I EГ Варна. Проблем!? И далеч не съм единствен.
fulldelight
02-18-2006, 13:13
Оу, мале - каквъ велик проблем! Хванали неква пикла да лъже...Вие да не сте 4ти или 5ти клас??????Баси бебетата.... =D> =D> :smt015
MiLiNkOtO^
02-18-2006, 13:23
samo ne razbrah kakvo te interesuva kakvo luje tq... za nqkoi hora tova e na4in da izpuknat.. ne i pre4i nqkoi den sama shte se oplete i shte se razobli4i a ako ti go napravish shte si ve4nata klukarka v o4ite na dr :)
samo ne razbrah kakvo te interesuva kakvo luje tq... za nqkoi hora tova e na4in da izpuknat.. ne i pre4i nqkoi den sama shte se oplete i shte se razobli4i a ako ti go napravish shte si ve4nata klukarka v o4ite na dr :) И аз съм на същото мнение.."другите" едва ли са по-глупави от теб, така че и те знаят, че въпросното момиче лъже..няма нужда да се превръщаш в доносничката на даскалото...:)
strange__
02-18-2006, 16:00
prosto skandalno!!! az sum VUZMUTEN!!!! utre 4akam publikaciq v 24 4asa!! :shock: :shock: :shock:
xaxaaxAXXAxA :lol: и аз съм адски притеснена за бъдещето на това момиче :shock: Аре стегни се бе!Както вече казах ебатиии темата,ако тва са проблемите ви...еми цял живот такива да са! :wink:
Какво се опитва да постигне с плитките си лъжи и, не й ли е ясно, че след като вече знам каква е цялата истина още утре цялото даскало може да гръмне?! :twisted:ne badi tolkova jestoka s neq to istinata sama 6te izleze naqve
sexy_macka
02-18-2006, 18:06
O Boje,kakfo te interesuva,che luje,ne budi kliukarka,tova e nai-gadnuto neshto koeot mojesh da budesh...gimnazistka...kliukarka...neshto ne si pasvat,ne padai tolkova nisko ! Ostavi q,rano ili kusno i drugite shte rasberat bes tfoqta pomosht !
=D> =D> =D> =D> =D>
Nali???
white_chik
02-19-2006, 08:36
ami momi4eto e kompleksarka.Znae 4e ne predstavlqva ni6to v realnostta i za tva si izmislq nekuv nein svqt kudeto ima si4ko koeto iska.tebe kvo ti puka kvo govori-nali ne i vqrvate.smeite i se otstrani puk tq da luje kolko iska