PDA

View Full Version : Moderated by W.I.M.: Тя се промени, отдръпна се !

02-16-2006, 17:26
Ходя с едно момиче от около 3 месеца.Първите два месеца бяха абсолютно страхотни - просто не съм преживявал нищо по-хубаво.Обаче тя трудно се доверява (както и аз де),а едно момиче от моята компания ми се натискаше супер яко една вечер като не бях с гаджето си...Аз отрязах въпросната моя приятелка и си имах и куп свидетели даже...Ама гаджето ми още на другия ден нещо се разсърди и се скарахме...Изобщо не ми повярва и ми трябваше доста време да я убедя,че абсолютно нищо не е станало.

А гаджето ми не е някоя ревнивка - просто и двамата сме били наранявани преди и си имаме някви страхове...Та след това уж сичко се опраи,ама тя някак стана по-сдържана в чувствата си - вече не е същото,тя някак се отчуждава все повече.:cry: :cry:

А съм правил невероятни неща за нея.Бил съм до нея винаги,когато е имала нужда,обичал съм я всеки миг от всеки ден,който сме били заедно.Тя също ме обичаше поне докато не се случи това.Опитах да говоря с нея,а тя само ми казва нещо от сорта на "Все още сме заедно,нали?" или,че още ме обича...Ще ми се да й вярвам,обаче как да го правя,когато вече дори не иска да прекарваме повечето си свободно време заедно - ние учим в едно даскало и можем да се размотаваме всеки ден,а напоследък тя все ми казва,че имала да учи или трябвало да се прибира,че щели да и викат...Когато и предложа да се чупим от някой час и да отидем на разходка,тя ми отговаря,че не искала проблеми...а преди тя се натискаше да се чупим от даскало.

Имам чувстото,че вече не иска да е с мен...:cry: Не мога да я разбера - направо е учудващо колко лесно се променят хората...А вложих толкова много в тази връзка,че не ми се иска всичко да свърши просто така.Та в случая дори нямам никаква вина...Как можа да се получи така?!

Аз все още я обичам... :cry:

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§

sexy_macka
02-16-2006, 17:31
milichuk,spored men ot chasti,moje bi iscqlo(no ne vqravmd a e iscqlo) promqnata se dilji na tova koeto sam kaza,che predi tazi vruska i dvamata ste bili naranqvani i sega moje bi pri nai-malkoto neshto tq se strahuva....No vsushnost tozi strah,samo provalq vruskata vi,zatova trqbva da i pomognesh nqkak da go preodolee...
Ako puk vse poveche zapochfash da si mislish che veche neiska da e s teb prosto pogovorete i q pomoli da ti kaje istinata...no ne mi se vqrva,mislq che te obicha i dumiite "nali vse oshte sme zaedno" pokazvat che q e strah... Pomogni i da go preodolee tozi strah,ako puk ne stane,za sujalenie shte e po-dobre da se rasdelite...nqma smisl da ste zaedno kato se strahuvate da ne bi drugiqt da isneveri ili da vi narani....
YcneX i se nadqvam da sm ti pomognala... :wink:

rowzz
02-16-2006, 17:31
сичко на тоз свет е от неска за утре.. се пак живота е лайна нали се сещаш..

WILD__BOY
02-16-2006, 18:20
Много време ще мине преди да почнете да се доверявате един на друг.

RoSsY88
02-16-2006, 18:55
Ами говори с нея...загубила е доверие в тебе ;/ Опитай се някак си да се оправи всичко...Дано се оправите щот както виждам доста си я обичаш

nesravnima
02-16-2006, 19:43
В сегашната ми връзка пълното доверие се появи след 4-5 месец (май). Така че...
И... опитай се да поговориш с нея... да си изясните нещата... предполагам, че всичко ще се оправи. :wink:
:idea: Измисли нещо, което не сте правили до сега (заедно) и... нещо свежо, нещо ново и интересно. Винаги има благоприятен ефект, без значение дали има проблеми или не в една връзка.
Успех! ;)

KOTKATA_17
02-16-2006, 19:49
Ами говори с нея...загубила е доверие в тебе ;/ Опитай се някак си да се оправи всичко...Дано се оправите щот както виждам доста си я обичаш
prava si mila :)