Влез

View Full Version : Moje li niakakvi saveti ...

02-16-2006, 19:31
Utre smiatam da go napravia s priatelkata mi.Tia mi kaza 4e e gotova.I az mislia 4e sam gotov.
6te vi pomolia za niakakvi saveti-kakvo triabva da pravia i kakvo ne.Az imam niakakva predstava no vse pak 6te sam vi blagodaren.Imam i edno pritesnenie.4e 6te svar6a barzo-nali vse pak mi e za parvi pat i nz....
:-k :-k No moje da go napravim niakolko pati nali taka \:D/

expl0de
02-16-2006, 19:34
Ми ако тя е девствена не очаквай качествен секс(щом и ти си)Нещата си стават сами.Няма какво да искаш съвети.Няма какво да се каже.Във секса всичко е позволено,стига да доставя удоволствие,а всеки се кефи на различни неща.

MiLiNkOtO^
02-16-2006, 19:39
Кво го плануваш .... квото стане не очаквай кой знае какво... физически няма да е нищо особенно но психически няма да го забравиш просто се остави на емоцията и не мисли от сега... и наи-важното ... подбери обстановката... приятно отваряне на портите на рая \:D/

Taharavaftut
02-16-2006, 19:48
takaaa...razbiram te!zna4i dokolkoto razbiram i dvamata ne ste go parvili dosega!!!nai vajnoto e da bade6 vnimatelen i postoqnno q pitai dali q boli za6toto povqrvi mi parviq pat e adski nepriqtno v edin moment!ne barzai da zapo4va6 sa6tinskata 4ast dokato ne si uveren 4e e vazbudena za6toto puk na suho o6te pove4e 6te q boli:(!!!trqbva da si uveren 4e naistina go iska i 4e i dvamata ste vazbudeni!ako ne se pretesnqva6-nqma ni6to stra6no!!!:)no ne o4akvai 4e 6te i e hubavo i sled tova 6te umira ot kef!!!!!!!kaji go i na neq!!!prosto nqma na4in!parviq pat e gadno kakvoto i da si govorim!!!!.......i ako naistina se obi4ate-gledai q v o4ite prez cqloto vreme!povqrvai mi strahotno e!!!!:)))) O:) :) :lol: i s 2 dumi ti nqma ot kakvo da se pretesnqva6!!!neq 6te q boli kolkoto i naglo da zvu4i!...a puk i nqma s koi da te sravnqva 6to dosega s nikoi ne e spala taka 4e....nqma6 problemi... :D :) :? :wink:

MuTkoTo
02-16-2006, 21:12
abe pii 2 mastiki i si bezsmarten :), naprao kat shotlandski boec .. trqa ti otrejat glavata da svarshish :mrgreen:

Cha0
02-16-2006, 23:21
abe pii 2 mastiki i si bezsmarten :), naprao kat shotlandski boec .. trqa ti otrejat glavata da svarshish :mrgreen:

Брав0 перфектния съвет. =D> =D>

Ти как може да правиш секс като незнаш какво трябва да правиш. Туй да не ти е няква игра като умреш няколко пъти на едно и също място и ще разбереш как да го минеш тука ако сгафиш има много малко начини да се оправят нещата.Мислете ве хора.

expl0de
02-17-2006, 17:43
Еиде бе пич,кво стана,праихте ли го?

favor_91
03-02-2006, 08:56
ako ti e za 1vi put da no s vremeto ne6tata 6e se opravat :)