View Full Version : Toi mai e gey
stelllllli
02-16-2006, 21:11
naskoro spah s edno mom4e no na nego mn trudno mu stana p1k i kato 4e li ne izpitva6e takova golqmo udovolstvie ... i si mislq 4e moje da e s drugi naklonnosti strah me e prosto za6toto mn go obi4am :{ pomognete ! (moje da govorite s nego anonimno i da razberete ... pi6e se LoVeR4o{}{} )
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: ... moje da ne e pedal prosto Bi ... :twisted:
kristian
02-16-2006, 21:18
mi toi toq e v moq klas .. edin p1t kato bqhme v toaletnata da piq voda se opita da me celune ... sorry :{
DrSmurph
02-16-2006, 21:19
А може просто да не те харесва достатъчно!
дъра бъра СПАМ
02-16-2006, 21:44
И да е би, какво от това?!
Защо трябва да е педал като не му станало? Първо защо всички момичета си мислите, че на момчето винаги му се прави секс? Може просто да не му е било до това сега, да е мислел за други работи, ако е пил е обяснимо също защо не му станал....
Има си много причини ама недеите така щот не му е станал 1 път и вече е гей и такива работи ......
ImaNewbie
02-17-2006, 16:26
Защо трябва да е педал като не му станало? Първо защо всички момичета си мислите, че на момчето винаги му се прави секс? Може просто да не му е било до това сега, да е мислел за други работи, ако е пил е обяснимо също защо не му станал....
Има си много причини ама недеите така щот не му е станал 1 път и вече е гей и такива работи ......
за други работи - ъпсурт,за други момичета по може :)
по темата : ако е гей,начи нищо не заслужава заебавай го(не буквално)
mi toi toq e v moq klas .. edin p1t kato bqhme v toaletnata da piq voda se opita da me celune ... sorry :{
:shock: :shock: :shock:
e 6tom go e napravi s teb zna4i ne e gei , ma znae6 li ako e iskal da ne se izdava i go e bilo strah 4e 6te go razkrie6 , ama tova zvu4i malko kato na kino taka 4e adali
sexy_macka
02-17-2006, 20:35
ooo Boje #-o
sapali ste puk si mislish che e gei..
Ne milichka,ne e .... taka mislq,no ako beshe,nqmashe da bude s teb.,...
abe az ne moga da proumeq kak moje da mu pi6e6 nicka vav foruma, 4e i da kara6 horata da zanimavat gadjeto ti s gluposti ?!?!?!? #-o oshte pove4e ne moje6 ot edin sex koito ne ti se e storil qk da si pravi6 takiva izvodi ...
sexy_macka
02-17-2006, 23:16
pAfiL Пуснато на: 18.02.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
abe az ne moga da proumeq kak moje da mu pi6e6 nicka vav foruma, 4e i da kara6 horata da zanimavat gadjeto ti s gluposti ?!?!?!? oshte pove4e ne moje6 ot edin sex koito ne ti se e storil qk da si pravi6 takiva izvodi ...
m/u drugoto ti usta nqmash li si da goovrish s nas ami karash nie da se zanimavame s vashte GLUPSOTI,ako besh eneshto vajno,seriosno mn ot nas shtqha da otkliknat na molbata ti no tfa sa pulni GLUPOSTI(pone spored men) !!!