View Full Version : Погнусих се и я зарязах, а тя още тича подир мене!
Затруднен
02-17-2006, 14:17
Докато правихме анален секс, момичето се насра. Аз се погнусих и я зарязах! Тя беше девствена и аз и бях първия! Сега тя ме преследва и не ме оставя намира, а аз все тактично я разкарвам. Ту и казвам:
"Малка си!" ту "Беше лоша!", ама тя не престава. Чудя
се как да и кажа най-тактично на тъпата овца, че е ма е гнус от нея и, че съм отвратен!
Тя горката е от най-малките(на 13) и се страхувам да не я нараня мноо ма вече не се търпи!
Какзвам си: "шит! Край! До тук!!!" Какво да правя последно?
Глупости ходи да играеш тази игра на келеши като теб
Затруднен
02-17-2006, 14:22
Глупости ходи да играеш тази игра на келеши като теб
Девствена овца!
demetra_f
02-17-2006, 14:46
Ami kaji 4e misli6 4e mejdu vas nqma da se polu4i i gotovo v kraen slu4ai i kaji istinata
Ми не и казвай нищо. Просто се появи на другия ден с някое друго момиче(тва ми е любимата гавра) и тя сама ще се сети. :mrgreen:
awe ti na kolko godini si ne mi kazvai 4e si na 18 -20. ti da ne si nqkav lud be s nai - malkite a??? dano dobre da te e izcapala :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
InSOMnIAaa
02-17-2006, 15:57
UAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa #-o #-o
ImaNewbie
02-17-2006, 16:35
не е нужно да я разкарваш,просто влизай под завивките с тоалетна хартия ;)
Abe ti si ebati tapaka chestno!Zashto ne se postavish na neino mqsto.Kak bi se chuvstval ti.Smotanqk,idiot!V sluchaq mislq che vinata e tvoq,pomislisi nad tova!
chuval sym za takiva sluchai .. ama i ti be chowek kak she chukash 13 god lape otzade.. lud li si :-s
Първо се научи на уважение, защото тук не търпим простаци.
т.2, 7.