View Full Version : Живота е тежък
jivota e tolkova tejyk :cry: :cry: na 16 sam mom4e sam i ne sam si imal gadje sram me e do nqkyde :cry: :cry: i vsi4ko zaradi edna prosta viso4ina e ne sym vinoven az po dqvolite 4e sam nisyk
midnight...
02-17-2006, 19:15
не трябва сам да се подценяваш защото и другите ще започнат да го правят
радвай се на това което имаш докато не го изгубиш
sexy_macka
02-17-2006, 19:16
ooo milichuk,tova da ti e nai-malkiqt problem...visochinata i vusnshniqt vid za mn momicheta nqma znachenie...nqkoi(makar i malko) ocenqvat i vutreshnata krasota...spokoino,jivotaz a teb tepurva pochfa :) shet se nameri nqkoe sfestno momiche,koeto shte ocnei vutreshnata ti krasota,nqma da gleda kolko si visok ;)
btw...as za moite godini trqbva da sm 159-161sm,no sm 153-4 a moga da ti kaja che mn momcheta me haresfat,qvnu ne gledat rusta mi ;)
YcneX i ne s eotchaivai ! Da ne ti puka ! :wink:
piFka_LP
02-17-2006, 19:17
kolko si visok....spored men moje bi ne e samo zaradi viso4inata cql jivot sig si se komleksiral ot svoqta viso4ina i sig si bil zatvoren 4ovek i dr nema kaka da te opoznaqt ne misli za svoqta viso4ina tova ne e vajno..
naprotiv vyobshte ne se kopleksiram ot viso4inata si ne moga kaja 4e sam zatvoren no sam sramejliv :(
Оооо пич ни са триужи...се някога ше имаш....мани височината тя да ти е най малкия проб :? лем....по лошо е когато си глупав!!!(като мене)
naprotiv vyobshte ne se kopleksiram ot viso4inata si ne moga kaja 4e sam zatvoren no sam sramejliv :(
ееее да тва е проблем.... :? нишо ве харесваш мацка и отиваш и и казваш в окото така и така харесвам те нали и няма да те е срам тва е лошо!със срам няма да стигнеш до никъде!!!!А тя ако те отреже не се сдухвай...се пак си на 16 сега ти е времето да си с различни момичета и да ги опознаваш :) щото после на 30 като станеш няма кога
si4ki momi4eta koito poznavam me vyzpriemat kat nekva pliushena igra4ka sladka malka igra4ka
Човечето
02-17-2006, 19:56
За всеки влак си има пътници! Проблема ти е че взимаш това твърде навътре! Карай го по леко! Като не се притесняваш от това, че не си имал гадже и ще видиш, че и за теб ще се намери (е няма да падне от небето, и ти ще трябва да направиш нещо и това нещо не е да си стоиш пред компа и да се самосъжеляваш, ами да излезеш някъде, да се забавляваш)! Да не ти пука!
УСПЕХ!
si4ki momi4eta koito poznavam me vyzpriemat kat nekva pliushena igra4ka sladka malka igra4ka
тва значи че си сладак!Ама не позволявай да те унижават така!Смисал ако тва те унижава де щото може да ти е приятно....и се пак секи си има достойнство покажи им свойто и го защити!Покажи им че не си такъв за къвто те мислят!!!!
Абе.. да ви имам проблемите на половината, пишещи в този раздел #-o
Хората умират от неизлечеими болести, гладуват, нямат пари за образование на децата си, ти си тръгнал да се коркаш, че нямаш гадже.
Момче, стегни се. На 16 си, не си на 26. Като станеш на толкова, заповядай, пусни тема. Но сега е абсурдно.
И не забравяйте, че вие не търсите любовта. Тя ви намира! :idea:
midnight...
02-17-2006, 20:06
аз не виждам нищо лошо в това
имах един познат който също си е нисичък и пухкав и всички много му се радваме
ако не искаш момичетата да се ти радват е др въпрос :mrgreen:
но все пак нямам нищо против плюшените играчки
Ice_Queen
02-17-2006, 20:09
Абе.. да ви имам проблемите на половината, пишещи в този раздел #-o
Хората умират от неизлечеими болести, гладуват, нямат пари за образование на децата си, ти си тръгнал да се коркаш, че нямаш гадже.
Момче, стегни се. На 16 си, не си на 26. Като станеш на толкова, заповядай, пусни тема. Но сега е абсурдно.
И не забравяйте, че вие не търсите любовта. Тя ви намира! :idea:
много хубаво казано ! =D>
и все пак..всеки със своите проблеми.на различните възрасти и проблемите са различни,с различна степен на важност .+ тва ще видиш че като станеш-както Мachoka каза -на 26 примерно ще се смееш на този пробелм сега ! :smt008
търпението е всичко ;)
Ами да.. живота бил тежък.
Надявай се да не разбереш колко си прав и наистина да не го изпиташ на гърба си! :evil:
прав си модераторе ама се пак това за него си е проблем....той иска да го сподели!Мисли че е голям и така го въсприема!
He3HauKa
02-17-2006, 20:51
Jivotyt e takyv kakyvto si go napravish :idea: Samochuvstvieto igrae mn vajna rolq i ako go nqmame neprekasnato se tormozim dali drugite ni haresvat :smt012 No ti si takav kakavto si i nemojesh da promenish neshtata za tova prosto se otpusni zashtoto pridavash na problema mn po golqmo znachenie ot kolkoto vsashnost ima :smt016
Jivotyt e takyv kakyvto si go napravish
Зависи от кой ъгъл го погледнеш :idea:
Съжалявам за примера, но един човек инвалид може да иска да си направи живота еди какъв си, но няма да успее. Давам го, само като пример на това, че не винаги всичко зависи от нас, не само във физически аспект.
Съжалявам за примера, но един човек инвалид може да иска да си направи живота еди какъв си, но няма да успее. Давам го, само като пример на това, че не винаги всичко зависи от нас, не само във физически аспект.
ама да ти кажа е точен твоя пример зашото аз мога да дам друг!Например един човек с импотирана ръка или крак може да иска да има отново здрава!Това е така защото го иска ама няма да стане и за това не е мн вярно че е така както си го направиш!Може би това въжи за финансово положение че ще си богат толкова колкото или по точно за колкото си се трудил и от теб зависи ! :-k
Pick-up Artist
02-17-2006, 22:01
Авторе,
Виж, приятелю, ти си щастлив че си се родил момче. Ако беше момиче и беше грозна и физически неприятена девойка, нямаше да имаш шанс, освен с някой пропаднал безхарактерен тип.
Но ние, мъжете, единственото, което трябва да променим е характера си ;) а това всеки го може.
И аз на 16 нямах гадже.
Сега имам три сексуални партньорки и едната ми е "сериозна" връзка. 5 дни в седмицата отделях по поне 2-3 часа за да се променя и науча.
Жените са прекрасни същества, обичай ги! И ти също, така че обичай себе си първо.
Успех!
teenkopele
02-17-2006, 22:08
Радвай се на това, което имаш и да не ти пука колко си висок. Колкото толкова.:)
И помни, любовта сама ще те намери. :)
sexy_macka
02-17-2006, 23:13
p4elata_brumze Пуснато на: 18.02.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Радвай се на това, което имаш и да не ти пука колко си висок. Колкото толкова.
И помни, любовта сама ще те намери.
eee bravo :lol: =D> =D> =D>
Jivotyt e takyv kakyvto si go napravish :idea: Samochuvstvieto igrae mn vajna rolq i ako go nqmame neprekasnato se tormozim dali drugite ni haresvat :smt012 No ti si takav kakavto si i nemojesh da promenish neshtata za tova prosto se otpusni zashtoto pridavash na problema mn po golqmo znachenie ot kolkoto vsashnost ima :smt016
opitvam se da ne predavam golqmo zna4enie ama :(
opitvam se da ne predavam golqmo zna4enie ama :(
няма ама!!!!ти си момче научи се да се изправяш срещу проблемите си !КОлкото и неизбжежно да е ще го преодолееш
Абе кво му говорите разни изтъркани тъпи лафчета на момчето бе. "любовта ше те намери,"радвай се на това,което имаш". Ебати детските истории! Човека ви обяснява,че иска да си намери гадже,ама е нисък и се притеснява. Кви простотии му пишете?
Пич,значи гледай да не ти пука много. Забивай се с по-нисички момичета. Хем са и по-готини обикновено,отколкото разни двуметрови кобили. Пък и тва че си по-нисък и сладък както казваш, можеш да го използваш и като плюс. Някои момичета предпочитат по-сладки момчета,а не по-мъжествени. Но разбира се,гледай да се държиш по-сериозно за да не те възприемат като някакво дете. По-отракано се дръж,със самочувствие и да не ти пука. И аз не съм много висок,но съм луд за трима. И си падам малко хулиган. Това е по-важното :mrgreen: Ръста няма кой знае какво значение. А и по-добре нисък,отколкото дебел или некъв 2 метра да си удряш главата в тавана,нали? :lol:
Така че по-спокойно...и действай,братле! :D
edin put da sum suglasen s teb napulnohttp://torrents.linkos.bg/pic/smilies/excl.gif
jivota e gadna rabota no spored men o6te si malak tui 4e ima o6te da raste6 ... btw kolko si visok i na kolko si godini za6to ne se zapi6e6 na basket znam 4e pone malko 6te drupne6 ot tova
Не се коркай аз съм на 20 и пак съм самичък така че ти трябва да вдигнеш глава и да продължиш напред. Живота наистена е пред теб и неправи грешката да се отчайваш това е най погрешната стъпка която можеш да направиш. Надявам се поне ти да успееш в живота.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-25-2006, 20:51
jivota e tolkova tejyk :cry: :cry: na 16 sam mom4e sam i ne sam si imal gadje sram me e do nqkyde :cry: :cry: i vsi4ko zaradi edna prosta viso4ina e ne sym vinoven az po dqvolite 4e sam nisyk
ne mislq 4e e zaradui rasta si prosto si zagubil vqra v sebe si
PRECIOUS^f
02-25-2006, 21:59
E,spokoino be 4ovek :!: Ima hora s mnogo po-tryden jivot t.n.!Pak i ima sly4ai,koito izvednaj izrastvat na viso4ina po-nisi4kite :arrow: Ne se ot4aivai,molq te,vsi4ko s vremeto si :!:
teenkopele
02-25-2006, 22:35
--------------------------------------------------------------------------------
eee bravo :lol: =D> =D> =D>
Много благодаря! :)
white_chik
02-26-2006, 08:15
ami kato si tolko nisuk hvani si nekva macka koqto e po-malka ot teb.Primerno 14 :-k
Shellman
02-26-2006, 11:00
Колко си висок ? Ако не е неудобно разбирасе.
sexy_macka
02-26-2006, 11:07
p4elata_brumze Пуснато на: 26.02.4 Заглавие:
sexy_macka написа:
Цитат:
eee bravo
Много благодаря!
:smt007 ;) :P
Wild Girl
02-26-2006, 15:47
Проблема със сигурност не е височината ти. Проблема е, че ти самият се комплексираш от това, че си по-нисък от повечето момчетата и по този начин губиш самочувствието си, а повечето момичета харесват уверени в себе си момчета. Просто трябва да забравиш този фактор и да изваждаш на показ другите ти качества, каквито със сигурност имаш.
Успех! :D