PDA

View Full Version : sms-4e :}}

vlubena
02-17-2006, 21:10
pls kajete mi nqkoi gotini sms-i za6toto haresvam 1 mom4e i iskam da mu napi6a sms ama da e nqkoi po-taka :}}} pls kajete mi nqkoi! a i mom4etata da kajat kakyv sms bi gi vpe4atlil;]

lainagovna
02-17-2006, 21:11
в никакъв случай не се обяснявай с смс-и. право в очите, ако не ти стиска не се занимавай

@@future prophecies-dark matter

ziky
02-17-2006, 21:13
Абе глупаво е с СМС ама ако си решила http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27608&highlight=sms те!

sexy_macka
02-17-2006, 21:13
off taf e super glupavo..SMSi,chat,priqtelkata ti da mu kaje..i t.n. otivash i mu go kazvash v ochite i kakto kaza дрЕБОсъчко "Ako ne ti stiska,ne se zanimavai"

ziky
02-17-2006, 21:36
off taf e super glupavo..SMSi,chat,priqtelkata ti da mu kaje..i t.n. otivash i mu go kazvash v ochite i kakto kaza дрЕБОсъчко "Ako ne ti stiska,ne se zanimavai"

Правилно!!!Срама или мързела или просто не желанието да муу го кажеш в очите е само една лоша предпоставка за отношението ти към него!сичко в окото!СМС зима пари и е неофицялния начин да кажеш нещо на някой което не е за по телефона!докато това да му го кажеш в очите е по добре не зима пари а пък и му доказва че можеш д анаправиш сичко директно ;)

sexy_macka
02-17-2006, 21:37
=D>

lainagovna
02-17-2006, 21:40

Правилно!!!Срама или мързела или просто не желанието да муу го кажеш в очите е само една лоша предпоставка за отношението ти към него!сичко в окото!СМС зима пари и е неофицялния начин да кажеш нещо на някой което не е за по телефона!докато това да му го кажеш в очите е по добре не зима пари а пък и му доказва че можеш д анаправиш сичко директно ;)

кви пари те гонят бе. мене ми е се тая дали трябва да пускам 100 смс-а ама виж в очите :smt007 , да гледаш точно в очите на човека пред тебе и да плямпаш някви неща дето дори незнаеш как ще ти отвърне (или с разбиране или с неразбиране или с шамар или с шут в ташкените) тва е далеч зад границите на материалното (парите)

@Future Prophecies-Electronic Funk

roken
02-17-2006, 22:23
glupavo e 4rez sms no ako tolkoz te e sram davai i sas sms www.4love.hit.bg

ziky
02-17-2006, 23:22

кви пари те гонят бе. мене ми е се тая дали трябва да пускам 100 смс-а ама виж в очите :smt007 , да гледаш точно в очите на човека пред тебе и да плямпаш някви неща дето дори незнаеш как ще ти отвърне (или с разбиране или с неразбиране или с шамар или с шут в ташкените) тва е далеч зад границите на материалното (парите)

@Future Prophecies-Electronic Funk

е да ама ти казваш че за тебе не епроблем!аз не казвам за кой е проблем и за кой не е еаз казвам повърхностноо на нещата,че се харат изобщо пари!А и както кзах за тебе не е проблем но за други е проблем...не сички хора са достатъчно богати....

mai4eto
02-18-2006, 09:05
vsi4ki te sa pravi otiva6 i mu go kazva6 ili e s tebe ili ne da ne ti puka kvo 6te mu pi6e6 smesi takiva ne6ta ne se kazvat s sms nedei da si hrani6 iluzii a otidi pri nego i mu go kaji pravo v o4i4kite!!!!!!!! :mrgreen: :smt006

piFka_LP
02-18-2006, 09:13
kato ne ti stiska ne se zanimavai kakto kazaha drugite kakvo 6te spe4eli6 ako mu prati6 nekaf SMS moje da pomisli 4e e 6ega apuk tui v o4ite nema na4in da e luja

ziky
02-18-2006, 11:01
kato ne ti stiska ne se zanimavai kakto kazaha drugite kakvo 6te spe4eli6 ako mu prati6 nekaf SMS moje da pomisli 4e e 6ega apuk tui v o4ite nema na4in da e luja

ПРАВИЛНО!!!

Обаче има и друг момент....момичето иска СМС а не съвет дали е по правилно с СМС или в окото!ама се пак аз съм на мението на другите :)

piFka_LP
02-18-2006, 11:07
no spored men nai-pravilno e da mu go kaje v o4ite puk kato durji tolkova mn da mu pi6e SMS
Как искам да съм сълза ... От твоите очи да се търкулна , по нежните ти бузи , да достигна до устните ти , да те целуна
и да кажа ...
Обичам те !
. Ако знаех , че е грях да те обичам , не бих те обичала ....
Какво направи с мене ти?От обич не познавам себе си дори!Когато съм с теб живея в неземен свят!За други непокътнат и непознат!
nz dali 6te i svur6at rabota...

LadyDi
02-18-2006, 11:42
Доколкото видях аз, момичето не ви попита как е по-добре да му се обясни, а конкретно поиска да й дадете СМС-и. Защо не го направихте ? След като пита конкретно, значи си е решила и не сте вие тези, които ще й налеят ум в главата. Да не говорим , че във вашата няма кой да налее.

На темата:
"За две ръце протегнати насреща,
аз цялата земя бих спряла.
За две очи като звезди горещи,
аз цялата си топлина бих дала."

terry
02-18-2006, 11:53
"nqkoi den 6te me popita6 koe izbiram teb ili jivota , i az 6te otgovorq jivota , i ti 6te si tragne6 bez da si razbral , 4e jivota si mi ti." ili "koito napi6e na slunceto s kub4eta led "obi4am te" zna4i te obi4a pove4e ot men" spora mene e teq sa qki :wink: ako te kefat izpolzvai gi

ziky
02-18-2006, 11:53
Доколкото видях аз, момичето не ви попита как е по-добре да му се обясни, а конкретно поиска да й дадете СМС-и. Защо не го направихте ? След като пита конкретно, значи си е решила и не сте вие тези, които ще й налеят ум в главата. Да не говорим , че във вашата няма кой да налее.

На темата:
"За две ръце протегнати насреща,
аз цялата земя бих спряла.
За две очи като звезди горещи,
аз цялата си топлина бих дала."

Точно тва се опитах да кажа и аз!След като е решила с СМС и ни кара да и дадеме СМС-и да и дадеме а не съвет как да постъпи!Решила е така значи така!

avril_thebest
02-18-2006, 12:02
[quote="vlubena"]pls kajete mi nqkoi gotini sms-i za6toto haresvam 1 mom4e i iskam da mu napi6a sms ama da e nqkoi po-taka :}}} pls kajete mi nqkoi! a i mom4etata da kajat kakyv sms bi gi vpe4atlil;][/quot
e]

awe maco! ti 4uva6li se?!kvo 6e mu pra6ta6 SMS-i?!?!otiva6 i kazva6"xaresvam te!" tfa e! ako pak toi po4ne da ti se smee obru6ta6 se i nikoga po-ve4e ne go gleda6!!!tfa e koe mu e slojnoto! :!: :?: :!: :?:

ziky
02-18-2006, 12:08
[quote=vlubena]pls kajete mi nqkoi gotini sms-i za6toto haresvam 1 mom4e i iskam da mu napi6a sms ama da e nqkoi po-taka :}}} pls kajete mi nqkoi! a i mom4etata da kajat kakyv sms bi gi vpe4atlil;][/quot
e]

awe maco! ti 4uva6li se?!kvo 6e mu pra6ta6 SMS-i?!?!otiva6 i kazva6"xaresvam te!" tfa e! ako pak toi po4ne da ti se smee obru6ta6 se i nikoga po-ve4e ne go gleda6!!!tfa e koe mu e slojnoto! :!: :?: :!: :?:

Бе хубаво съгласен съм ама момичето иска СМС а не мнение дали е добре чрез СМС или не!!!

lainagovna
02-18-2006, 12:30
...не сички хора са достатъчно богати....
всъщност не ми е проблем щото картата е на леля ми, която е в изпания и са ултра евтини цените.
а иначе цяла зима ходя с един панталон ;)

@GABBA

ziky
02-18-2006, 12:39
...не сички хора са достатъчно богати....
всъщност не ми е проблем щото картата е на леля ми, която е в изпания и са ултра евтини цените.
а иначе цяла зима ходя с един панталон ;)

@GABBA

Има една поговорка кой как се уреди смисал може да не съм я измислил аз ама аз се водя по нея...в случая ти си се уредил.... :wink: