View Full Version : sms-4e :}}
pls kajete mi nqkoi gotini sms-i za6toto haresvam 1 mom4e i iskam da mu napi6a sms ama da e nqkoi po-taka :}}} pls kajete mi nqkoi! a i mom4etata da kajat kakyv sms bi gi vpe4atlil;]
lainagovna
02-17-2006, 21:11
в никакъв случай не се обяснявай с смс-и. право в очите, ако не ти стиска не се занимавай
@@future prophecies-dark matter
Абе глупаво е с СМС ама ако си решила http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27608&highlight=sms те!
sexy_macka
02-17-2006, 21:13
off taf e super glupavo..SMSi,chat,priqtelkata ti da mu kaje..i t.n. otivash i mu go kazvash v ochite i kakto kaza дрЕБОсъчко "Ako ne ti stiska,ne se zanimavai"
off taf e super glupavo..SMSi,chat,priqtelkata ti da mu kaje..i t.n. otivash i mu go kazvash v ochite i kakto kaza дрЕБОсъчко "Ako ne ti stiska,ne se zanimavai"
Правилно!!!Срама или мързела или просто не желанието да муу го кажеш в очите е само една лоша предпоставка за отношението ти към него!сичко в окото!СМС зима пари и е неофицялния начин да кажеш нещо на някой което не е за по телефона!докато това да му го кажеш в очите е по добре не зима пари а пък и му доказва че можеш д анаправиш сичко директно ;)
sexy_macka
02-17-2006, 21:37
=D>
lainagovna
02-17-2006, 21:40
Правилно!!!Срама или мързела или просто не желанието да муу го кажеш в очите е само една лоша предпоставка за отношението ти към него!сичко в окото!СМС зима пари и е неофицялния начин да кажеш нещо на някой което не е за по телефона!докато това да му го кажеш в очите е по добре не зима пари а пък и му доказва че можеш д анаправиш сичко директно ;)
кви пари те гонят бе. мене ми е се тая дали трябва да пускам 100 смс-а ама виж в очите :smt007 , да гледаш точно в очите на човека пред тебе и да плямпаш някви неща дето дори незнаеш как ще ти отвърне (или с разбиране или с неразбиране или с шамар или с шут в ташкените) тва е далеч зад границите на материалното (парите)
@Future Prophecies-Electronic Funk
glupavo e 4rez sms no ako tolkoz te e sram davai i sas sms www.4love.hit.bg
кви пари те гонят бе. мене ми е се тая дали трябва да пускам 100 смс-а ама виж в очите :smt007 , да гледаш точно в очите на човека пред тебе и да плямпаш някви неща дето дори незнаеш как ще ти отвърне (или с разбиране или с неразбиране или с шамар или с шут в ташкените) тва е далеч зад границите на материалното (парите)
@Future Prophecies-Electronic Funk
е да ама ти казваш че за тебе не епроблем!аз не казвам за кой е проблем и за кой не е еаз казвам повърхностноо на нещата,че се харат изобщо пари!А и както кзах за тебе не е проблем но за други е проблем...не сички хора са достатъчно богати....
vsi4ki te sa pravi otiva6 i mu go kazva6 ili e s tebe ili ne da ne ti puka kvo 6te mu pi6e6 smesi takiva ne6ta ne se kazvat s sms nedei da si hrani6 iluzii a otidi pri nego i mu go kaji pravo v o4i4kite!!!!!!!! :mrgreen: :smt006
piFka_LP
02-18-2006, 09:13
kato ne ti stiska ne se zanimavai kakto kazaha drugite kakvo 6te spe4eli6 ako mu prati6 nekaf SMS moje da pomisli 4e e 6ega apuk tui v o4ite nema na4in da e luja
kato ne ti stiska ne se zanimavai kakto kazaha drugite kakvo 6te spe4eli6 ako mu prati6 nekaf SMS moje da pomisli 4e e 6ega apuk tui v o4ite nema na4in da e luja
ПРАВИЛНО!!!
Обаче има и друг момент....момичето иска СМС а не съвет дали е по правилно с СМС или в окото!ама се пак аз съм на мението на другите :)
piFka_LP
02-18-2006, 11:07
no spored men nai-pravilno e da mu go kaje v o4ite puk kato durji tolkova mn da mu pi6e SMS
Как искам да съм сълза ... От твоите очи да се търкулна , по нежните ти бузи , да достигна до устните ти , да те целуна
и да кажа ...
Обичам те !
. Ако знаех , че е грях да те обичам , не бих те обичала ....
Какво направи с мене ти?От обич не познавам себе си дори!Когато съм с теб живея в неземен свят!За други непокътнат и непознат!
nz dali 6te i svur6at rabota...
Доколкото видях аз, момичето не ви попита как е по-добре да му се обясни, а конкретно поиска да й дадете СМС-и. Защо не го направихте ? След като пита конкретно, значи си е решила и не сте вие тези, които ще й налеят ум в главата. Да не говорим , че във вашата няма кой да налее.
На темата:
"За две ръце протегнати насреща,
аз цялата земя бих спряла.
За две очи като звезди горещи,
аз цялата си топлина бих дала."
"nqkoi den 6te me popita6 koe izbiram teb ili jivota , i az 6te otgovorq jivota , i ti 6te si tragne6 bez da si razbral , 4e jivota si mi ti." ili "koito napi6e na slunceto s kub4eta led "obi4am te" zna4i te obi4a pove4e ot men" spora mene e teq sa qki :wink: ako te kefat izpolzvai gi
Доколкото видях аз, момичето не ви попита как е по-добре да му се обясни, а конкретно поиска да й дадете СМС-и. Защо не го направихте ? След като пита конкретно, значи си е решила и не сте вие тези, които ще й налеят ум в главата. Да не говорим , че във вашата няма кой да налее.
На темата:
"За две ръце протегнати насреща,
аз цялата земя бих спряла.
За две очи като звезди горещи,
аз цялата си топлина бих дала."
Точно тва се опитах да кажа и аз!След като е решила с СМС и ни кара да и дадеме СМС-и да и дадеме а не съвет как да постъпи!Решила е така значи така!
avril_thebest
02-18-2006, 12:02
[quote="vlubena"]pls kajete mi nqkoi gotini sms-i za6toto haresvam 1 mom4e i iskam da mu napi6a sms ama da e nqkoi po-taka :}}} pls kajete mi nqkoi! a i mom4etata da kajat kakyv sms bi gi vpe4atlil;][/quot
e]
awe maco! ti 4uva6li se?!kvo 6e mu pra6ta6 SMS-i?!?!otiva6 i kazva6"xaresvam te!" tfa e! ako pak toi po4ne da ti se smee obru6ta6 se i nikoga po-ve4e ne go gleda6!!!tfa e koe mu e slojnoto! :!: :?: :!: :?:
[quote=vlubena]pls kajete mi nqkoi gotini sms-i za6toto haresvam 1 mom4e i iskam da mu napi6a sms ama da e nqkoi po-taka :}}} pls kajete mi nqkoi! a i mom4etata da kajat kakyv sms bi gi vpe4atlil;][/quot
e]
awe maco! ti 4uva6li se?!kvo 6e mu pra6ta6 SMS-i?!?!otiva6 i kazva6"xaresvam te!" tfa e! ako pak toi po4ne da ti se smee obru6ta6 se i nikoga po-ve4e ne go gleda6!!!tfa e koe mu e slojnoto! :!: :?: :!: :?:
Бе хубаво съгласен съм ама момичето иска СМС а не мнение дали е добре чрез СМС или не!!!
lainagovna
02-18-2006, 12:30
...не сички хора са достатъчно богати....
всъщност не ми е проблем щото картата е на леля ми, която е в изпания и са ултра евтини цените.
а иначе цяла зима ходя с един панталон ;)
@GABBA
...не сички хора са достатъчно богати....
всъщност не ми е проблем щото картата е на леля ми, която е в изпания и са ултра евтини цените.
а иначе цяла зима ходя с един панталон ;)
@GABBA
Има една поговорка кой как се уреди смисал може да не съм я измислил аз ама аз се водя по нея...в случая ти си се уредил.... :wink: