View Full Version : Имам нужда от 3 неща, интересно защо немога да имам нито 1
... Майка ми е в Чужбина... Живея с баба ми и сем. ... в къщи ... никой не разбира какво искам... единственото място където искам да стоя е в стаята си и без да идват да ме притесняват... и когато най много искам това те ми се изсипват на куп в стаята 5 човека да се кефят на малката ми сестричка... и викат .. а на мен най малко тогава ми трябват и викам аи искам да уча аиде еди си кво.. и викат ок и сестра ми остава на пс-то и ме ядосва и тя пак с намален звук но... просто присъствието и ме изнервя...
...Момчето което обичам от 4 години... виждам го всеки петък... винаги е с приятелката си ... може и да изпитва нещо към мен... просто в миналото го нараних... и немога да променя това... искам го .. но немога да го имам
...И последното от което се нуждая е ЦС - counter-strike ..дори и да съм момиче това е единственото нещо което усещам че правя добре и с желание.. само дето живея в малък град и няма никакви перспективи да се развия в тази насока... няма турнири... нищо и ... тъпо...
Искам тези 3 неща но немога да ги получа... Пред приятелите ми и пред гаджето ми се правя на щастлива .. и осъзнавам че тук сгреших... те си мислят че имам идеален живот.. ](*,) искам... да бъда себе си което вече се оказва невъзможно.. ако нещо се нацупя : "ай прекали вече няма ли да спреш да се лигавиш ще си помислим че наистина ревеш " или някви такива и .. :-$
... Майка ми е в Чужбина... Живея с баба ми и сем. ... в къщи ... никой не разбира какво искам... единственото място където искам да стоя е в стаята си и без да идват да ме притесняват... и когато най много искам това те ми се изсипват на куп в стаята 5 човека да се кефят на малката ми сестричка... и викат .. а на мен най малко тогава ми трябват и викам аи искам да уча аиде еди си кво.. и викат ок и сестра ми остава на пс-то и ме ядосва и тя пак с намален звук но... просто присъствието и ме изнервя...
...Момчето което обичам от 4 години... виждам го всеки петък... винаги е с приятелката си ... може и да изпитва нещо към мен... просто в миналото го нараних... и немога да променя това... искам го .. но немога да го имам
...И последното от което се нуждая е ЦС - counter-strike ..дори и да съм момиче това е единственото нещо което усещам че правя добре и с желание.. само дето живея в малък град и няма никакви перспективи да се развия в тази насока... няма турнири... нищо и ... тъпо...
Искам тези 3 неща но немога да ги получа... Пред приятелите ми и пред гаджето ми се правя на щастлива .. и осъзнавам че тук сгреших... те си мислят че имам идеален живот.. ](*,) искам... да бъда себе си което вече се оказва невъзможно.. ако нещо се нацупя : "ай прекали вече няма ли да спреш да се лигавиш ще си помислим че наистина ревеш " или някви такива и .. :-$
Seki иска различни неща от заобикалящия го живот...след каот не може да са ртака както ти искаш,значи ти е писано да не е така...неможеш да ги промениш...тепървва ти предстои тежкия живот и трябва да свикваш за това сега пиши си по често в нето по скайп по айсикю или нещо такова разведрявай се....прави го докато е време!Пии от живота докаот има защото ще истече и ще свърши! :smt008
Death^Forever
02-18-2006, 19:46
Поне според мен това не са истински приятели, щом те очакват от теб само да се усмихваш и да се веселиш, а в труден за теб момент не искат да ти подадат ръка, но явно нямаш голям избор и предпочиташ фалшиви приятели, пред истинска самота. Ти си решаваш. Предполага се, че щом ти е сестра, би трябвало да се опита да те разбере и да те остави сама, но зависи на колко е. Винаги можеш да си намериш оправдание, да не говорим, че точно възрастните около теб биха те разбрали, защото може би са минали през това.
Относно момчето...На всеки се случва да е наранен или да нарани, не знам какво точно си направила ти, но щом все пак поддържате връзка, значи това момче има някакво отношение към теб, а едва ли е пречка, ако си осъзнала грешката си и се притесняваш, да говориш за това с него. Но едва ли можеш да промениш обстоятелствата, говоря за това, че той си има приятелка.
А тази игра би трябвало да има начин да я намериш, все някой, който може да ти помогне...А за турнирите...Зависи дали имаш възможност да ходиш до други градове за тази цел, но явно не е така...И все пак смятам, че това е последното, от което се нуждаеш, поне с такова впечатление останах, след прочетеното до тук...
Все пак ти пожелавам успех...Положението ти можеше да е много по-отвратително, а за теб все още има някаква надежда...
mislq 4e te si mislqt 4e ima6 idealen jivot za6toto ti si gi ostavila da mislqt taka.te ako sa ti priqteli 6te razberat 4e ne vinagi si 6tastliva,se pak ti si 4ovek a horata pritejavat 4uvstva!da ne prozvu4i grubo no az bih se izsmqla v liceto na toq deto mi kaje 4e ima idealen jivot i nqma probblemi.!za sestra ti:mi tq e kakto razbrah o6te malka,i te malkite ponqkoga sa taka,no kakvo moge da napravi6 ...... ni6to,osven da se nadqva6 4e s vremeto tova 6te se promeni. za gajeto:ne stradai za nego,i az dulgo stradah za edno mom4e znam kakvo e da go vidi6 s druga,znam 4e e gadno no go preodolei,nqma da varne6 vremeto nazad za da opravi6 ne6tata!a cs_a ti e nai -malkiq problem P.S ne iskam da ti kazvam kak da se darji6 s frendovete si no spored mene ne moje da mislqt taka bez ti da si im dala povod
mislq 4e te si mislqt 4e ima6 idealen jivot za6toto ti si gi ostavila da mislqt taka.te ako sa ti priqteli 6te razberat 4e ne vinagi si 6tastliva,se pak ti si 4ovek a horata pritejavat 4uvstva!da ne prozvu4i grubo no az bih se izsmqla v liceto na toq deto mi kaje 4e ima idealen jivot i nqma probblemi.!za sestra ti:mi tq e kakto razbrah o6te malka,i te malkite ponqkoga sa taka,no kakvo moge da napravi6 ...... ni6to,osven da se nadqva6 4e s vremeto tova 6te se promeni. za gajeto:ne stradai za nego,i az dulgo stradah za edno mom4e znam kakvo e da go vidi6 s druga,znam 4e e gadno no go preodolei,nqma da varne6 vremeto nazad za da opravi6 ne6tata!a cs_a ti e nai -malkiq problem P.S ne iskam da ti kazvam kak da se darji6 s frendovete si no spored mene ne moje da mislqt taka bez ti da si im dala povod
На пълно съм съгласен!И аз имам мн френдове дето когато има трябвам задължително тряаа да помагам ама като на мене ми тряа нещо не неможре и никога не ме разбират ама никога.....такива приятели с лопата да ги ринеш
takiva pod pat i nad pat, naistina sa dost sre6tano qvlenie
Az moga da kaja daje 4e imam dvama max trima istinski priqteli....si4ki ostanali sa samo poznati i te sa mnogo!
[прАсковкА]
02-18-2006, 20:26
Разбирам как се чувстваш. Напоследък често ми се случват подобни неща-и все се чудя защо трябва да се случват,като повечето са недоразумения :-& Но това е-много често се оказваме безпомощни , без да знаем как и защо се е получило така и започваме да вярваме в Съдбата,, която предопределя всичко. Не мога да ти дам съвет, точен, който да действа-защото все пак ти споделяш за трите едновременно желания и нещастия,но аз не съм запозната по-подробно и навътре...Само ще ти кажа нещо,което много допринася за щастието: Разнообразието. Намирай си нещо различно,което да правиш всеки ден. Ще те облекчи. Практикувай медитация, йога. МИслех,че не помага,ама имам проятелки,които ми казаха,че след продължителни медитации обмислят и се справят по-лесно с проблемите. МОже ни самата мисъл,че с медитацията ше си помогнат, им помага. КОй знае-във всеки случай за добро ;-)
1. Кажи им че искаш да си сама
2. Кажи му че го харесваш (обичаш)
3. Има сървъри на headoff, ma3x, Net-Surf и т.н., също така има он лайн турнири, но ти трябва Real IP
VukeHceTy
02-18-2006, 20:51
1.zamisli se stryva li si edno ot 3-ite nai vajni neshta koito iskash da e cs-a?
2.moje da si slaba psihicheski(taka izlgejda) i za tova da se nervish ot prisustvieto na vashti i sestra ti..
3."obichai tozi koito te obicha a ne tozi koito te privlicha" bi trqbvalo tova da ti e qsno..nqma smisul da se izmuchvash po onva momche shtom kato si imash momche do sebe si...radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova koeto iskash da imash ytre
...uspeh