View Full Version : kak da poiskam sex ot nai dobrata mi priqtelka??
sramijlivko
02-19-2006, 10:19
kakvo da i kaja :oops: i po kakav na4in da i go kaja 4e iskam da pravq sex s neq ???
Jamalska
02-19-2006, 10:27
Ъ..искаш да правиш само секс с приятелката си?..или искаш да имате и връзка?
хм каква най-добра приятелка ти е щом искам да я е*** [-X :shock:
Ъ..да приемем че е нещо нормално =; еми...тогава най-лесно ще стане с некфи бъзици по темата..така ще разбереш дали би ти пуснала :-s :smt017
SweetBunny
02-19-2006, 10:43
Ohh, neznam, no za men tova, koeto si re6il da pravi6, e mnogo glupavo i tupo :smt017 , za6toto sled sexa, priqtelstvoto vi nqma da e su6toto i ako prosto iska6 sex, po-dobre si nameri drugo momi4e 8-[ no ti kato si re6il, az nqma da ti davam akul :-)
Po4ni s nqkfi qki bazici ili i hvurlqi zaka4livi i eroti4ni pogledi :smt004 Namekvai i, 4e q haresva6, naprei i nqkoi sexy kompliment :smt028 druj se milo, posle se opitai da q celulne6 i ako tq ti pozvoli i se ostavi, probvai da q pipne6 tuk tam 8-[ :smt004 i ako tq ne se durpa - vsi4ko ti e v kurpa vurzano :smt030
No az pak te preduprejdavam, 4e nai-dobre da e nqkoq druga, a ne nai-dobrata priqtelka :!:
Hmm...minaliq post spored mene ne e mn uda4en,za6toto tova i da pravi6 sex s neq/ako go iska i tq/ za6to trqbva ad razvalq priqtelstvoto ?!?! Ako go iskat i dvamata nevijdam za6to da go razvali..dori moje da si stanete o6te po blizi4ki priqteli \:D/ ! Prosto vij dali go iska...t`fa onova i taka ! aide 8)
MaRiA^^^
02-19-2006, 11:20
Обаче..представи си , че много ти хареса и започнеш да искаш да я чукаш ежедневноии един ден като си хванеш сериозна аверкаили тя серизен авер и.. ако не можете да стрете и ако ви усетят .. малко ли ще е гадно ме интересува, а?:) :twisted:
sramijlivko
02-19-2006, 11:26
po kakyv na4in da zapo4na da q bazikam :oops: kajete nqkakav bazik ne6to :oops:
po kakyv na4in da zapo4na da q bazikam :oops: kajete nqkakav bazik ne6to :oops:
флирт бе човече - сексуални намеци
Абе, какви са тия работи с базиците - ако тя гледа на теб като на приятел значи не гледа на теб като на секс партньор и по-добре изобщо да не се захващаш. Ако толкова си решил да я чукаш значи ти не я възприемаш като приятелка, а е нещо от сорта на " Sprite иска да ти каже нещо... " :mrgreen: Неангажиращ секс между приятели става само, ако не сте толкова близки приятели и ако вие двамата наистина сте такива и я питаш по някакъв начин дали иска да спите заедно може много да преебеш цялата работа.
Но конкретно по въпроса - за да стане нещо първо трябва да разбереш как тя гледа на тези работи. Щом сте толкова добри приятели я заговори уж случайно и непринудено за секс. Най-важното в такива разговори е ти кажеш нещо за теб, за да каже нещо и тя за себе си - примерно заговаряте се и ти казваш: " Е, мен ме кефи да правя секс сутрин/вечер/на обяд и тя неусетно се изпуска и казва : "А, мен ме кефи вечер/сутрин/на обяд и така малко по-малко разбираш разни работи за нея без тя да разбира намеренията ти. Правиш няколко такива разговора и по някое време като усетиш, че е подходящ момента подхвърляш полу на шега полу сериозно нещо от сорта: Хехе, ние толкова неща си казахме, само остана и да ги пробваме. И ако тогава те погледне все едно си я ударил с чук по главата се измъкваш с "Ебавам се", по което тя естествено разбира, че не си се съвсем ебавал, но все пак не преебаваш приятелството. А ако каже примерно: " Вярно, ще е готино" нещата вече отиват натам, накъдето ти си искал. И помни, че щом ти е приятелка не трябва съвсем да бързаш с нещата, защото ще й дойде като гръм от ясно небе
Абе, какви са тия работи с базиците - ако тя гледа на теб като на приятел значи не гледа на теб като на секс партньор и по-добре изобщо да не се захващаш. Ако толкова си решил да я чукаш значи ти не я възприемаш като приятелка, а е нещо от сорта на " Sprite иска да ти каже нещо... " :mrgreen: Неангажиращ секс между приятели става само, ако не сте толкова близки приятели и ако вие двамата наистина сте такива и я питаш по някакъв начин дали иска да спите заедно може много да преебеш цялата работа.
Но конкретно по въпроса - за да стане нещо първо трябва да разбереш как тя гледа на тези работи. Щом сте толкова добри приятели я заговори уж случайно и непринудено за секс. Най-важното в такива разговори е ти кажеш нещо за теб, за да каже нещо и тя за себе си - примерно заговаряте се и ти казваш: " Е, мен ме кефи да правя секс сутрин/вечер/на обяд и тя неусетно се изпуска и казва : "А, мен ме кефи вечер/сутрин/на обяд и така малко по-малко разбираш разни работи за нея без тя да разбира намеренията ти. Правиш няколко такива разговора и по някое време като усетиш, че е подходящ момента подхвърляш полу на шега полу сериозно нещо от сорта: Хехе, ние толкова неща си казахме, само остана и да ги пробваме. И ако тогава те погледне все едно си я ударил с чук по главата се измъкваш с "Ебавам се", по което тя естествено разбира, че не си се съвсем ебавал, но все пак не преебаваш приятелството. А ако каже примерно: " Вярно, ще е готино" нещата вече отиват натам, накъдето ти си искал. И помни, че щом ти е приятелка не трябва съвсем да бързаш с нещата, защото ще й дойде като гръм от ясно небе
:smt078 Suglasna sum...
lainagovna
02-19-2006, 14:45
след малко ще отг
favor_91
02-24-2006, 17:52
malii tva e mn glupavo ne6to!!!ta tq ti e samo priqtelka a ne gaje ili ne6to takova i e gadno ot tvoq strana da iska6 takova ne6to ot neq !!! [-X :smt018
eto i moeto mnenie - vij spored men 6tom ti e nai dobra prqtelka prosto neka si ostane takava... za6toto ako poiska6 sex ot neq i tq ti otkaje... prosto ve4e nqma da e sy6toto kakto predi ... a i dori da spite zaedno sled tova pak nqma da e kakto predi ... a tova 4e ima6 NAI DOBRA prqtelka si e cennost ... nedei da pravi6 gre6ka ... vse pak ti si re6ava6... az go kazvam ot li4en opit... ai ycnex ! :wink:
aLakaZam
02-24-2006, 19:21
не си струва...
sexy_macka
02-24-2006, 19:25
Shte te popitm samo edno : "Nima iskash da q zagubish...neq i priqtelstfoto vi?Nima iskash da ste sled tova veche dvama poznati,ili moje bi oshte po-losho..dvama NEpoznati ??? "
e...predpolagam che shet mi otgovorish "neiskm"
emi togava zapazi priqtelstfoto...za SEXa ima vreme..!
DitmataMC
02-24-2006, 19:29
хах. запиши си на гсма рекламата на спрайт "твоят най-добър приятел всъщност те желае..." и и ги пускай постоянно и така докат се усети.. хех