View Full Version : Страшно много секс
въздишка
02-19-2006, 10:52
От 7 месеца излизам с едно момче.Правиме секс, но се опасявам, че е прекалено много.На 17год. съм, а той е на 18г. когато сме заедно всичко е много хубаво, но той е просто ненаситен.Минимума му е четири пъти. Казва ми, че всичко това е съвсем нормално и че всички хора правят по толкова, но аз се опасявам, че не е така.Помогнете ми какво да правя, pls дайте съвет. Мислите ли, че той е сексуален маниак и че и аз самата съм такава след като това ме кефи? :oops:
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-19-2006, 10:58
От 7 месеца излизам с едно момче.Правиме секс, но се опасявам, че е прекалено много.На 17год. съм, а той е на 18г. когато сме заедно всичко е много хубаво, но той е просто ненаситен.Минимума му е четири пъти. Казва ми, че всичко това е съвсем нормално и че всички хора правят по толкова, но аз се опасявам, че не е така.Помогнете ми какво да правя, pls дайте съвет. Мислите ли, че той е сексуален маниак и че и аз самата съм такава след като това ме кефи? :oops:
kfo se pritesnqvash kato ti haresva :) ako ne ti haresvashe veche e dr ma sled kato ti haresva ne vijdam problem :roll:
Kat te kefi 6to ti puka ?!?!? :roll: Prosto ne6to kato ti haresva go pravi6... 8)
Aman ot nimfomani i nimfomanki maina :smt019
spoko nito toi e sex maniak nito ti , syvsem v reda na ne6tata ste si
Много си е нормално ...Не се притеснявай =; Даже като се замисля ... Е те такова другарче като тебе искам :twisted:
`Death`Whore`
02-20-2006, 13:36
Мъжете са ненаситни по природа!
Мъжете са ненаситни по природа!
ай си кЮ фе.. кфо искаше да кажеш с тфа ?!..
`Death`Whore`
02-20-2006, 13:39
Че е в природата им на осеменяват непрекъснато.
ne se pritesnqvai 6a mu mine sled nqkolko meseca i kato stane tova 6te te e qd 4e mu e minalo
Ти си късметлийка! :wink:
Ти си късметлийка! :wink:
към авторката: лелееее само ако знаеш колко много момичета ти завиждат след този пост =P~ =P~ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
ae vajnoto e da ima, puk kvo tolkova sq. ko 6a mui. davai tam za sporta. a puk i vi haresva. pu! mi 4i po hubavo ot tova ima li? vajnoto samo e edno zveno koeto ne trqbva da izpuskate. LUBOVTA!!! ako q ima zna4i vsi4ko e na 6. gledaite sex-a da ne izmesti 4uvstvata 6toto togava stava lo6o... moje da se zamisli6 nad tova :-k :wink:
Ами да готино е толкова много секс, но понякога човек се изгубва и може точно това те плаши, но ако ти харесва и момчето те кара да се чувстваш яко що пък не. Давайте все така
от много глава не боли ....все още :)) но и много хубаво не е хубаво!!!javascript:emoticon(':-
Whistle
vihrogon
02-21-2006, 10:02
mai ti si mu fitnesa :D :D :D
kato te kefi kakvo tipuka , ako ne ve4e tova e problem i vzemete pogovorete
nesravnima
02-21-2006, 12:25
...това ме кефи?
При всички двойки, а и при отделните хора е различно.
На някои им харесва да го правят 2-3 пъти в седмицата,
на други - по 1 път на ден, на трети по 4-5 пъти на ден...
Няма за какво да се притесняваш! ;)
Доста животински инстинкт :?
Това ли ви е целта на връзката, да се видите и употребите? :shock: Не искаш ли да се разходиш с него в планината, да си поговорите или каквото и да било друго, освен сексуален контакт?
Sean Combs
02-21-2006, 19:23
Доста животински инстинкт :?
Това ли ви е целта на връзката, да се видите и употребите? :shock: Не искаш ли да се разходиш с него в планината, да си поговорите или каквото и да било друго, освен сексуален контакт?
brato.. ti si mnogo dyrto par4e i taka kato gledam si s tiq pensionerskite razbiraniq.. na kolko godini si izvinqvai?? "da se vidite i upotrebite"... pffff.. tii, ot koq godina na kamennata era pada6? kvo upotrebqvane e tva? te da ne sa pred jenitba, ta 6e hodqt da se razhojdat iz planinite i gori4kite? da hodqt, ama da se 4ukat!!! az kato napraih pyrva broika i 4ukah po 7-8 4asa na den! 4-5 pyti ni6to ne e!!! DAVAITE VSE TAKA 4EDA MOI !!! RAZTQGAITE SE ZDRAVO I DA NE VI DREME!!! (ne se li protyrkva6 macko?) :smt017
Sean Combs,
предагам да се върнеш там, от къде си тръгнал, да си 'чукнеш поредната бройка' и да не ме занимваш с елементарната си натура.
NeNaSiTnA_TA
02-22-2006, 15:53
6tom i na teb ti haresva zna4i nqma problem pak i ne e nenormalno!