View Full Version : Нормално ли е това
Възбуждам се от най-добрата приятелка на гаджето ми.Когато правим секс си представям нея.Това ще навреди ли на връзката ако и кажа или да го запазя в тайна?
Моля ви кажете!!!!!!!
Запази го в тайна и .. гледай да го забравиш :)
He3HauKa
02-19-2006, 13:46
Ako i go kajesh prosto shta zareje tai che po dobre si malchi :-#
Възбуждам се от най-добрата приятелка на гаджето ми.Когато правим секс си представям нея.Това ще навреди ли на връзката ако и кажа или да го запазя в тайна?
Моля ви кажете!!!!!!!
пази тайна щото може да има последствия ;) така ше е най добре :)
sometimes_
02-19-2006, 14:02
Uf... :( Za nishto na sveta ne iskam da sym na mqstoto na gadjeto ti... Po-dobre si mylchi naistina..
white_chik
02-19-2006, 14:24
ami purvo si pomisli na kvo se dulji tva.Ima6 li nekvi 4uvstav kum priqtelkata na gadjeto ti ili prosto e nekuv impuls.Ako e purvoto trq da kaje6 na gadjeto,tq da te zareje i da ne si gubi vremeto s teb [-X A ako e vtoroto si mul4i-predpolagam 4e 6e ot6umi.Ako o6te obi4a6 gadjeto si po-dobre i go spesti. :wink:
piFka_LP
02-19-2006, 14:29
по-добре го запази в тайна !
sexy_macka
02-19-2006, 15:00
Zapazi go v taina !
lainagovna
02-19-2006, 15:30
Запази го в тайна и .. гледай да го забравиш :)послушай него
CVETELLINA
02-19-2006, 16:05
по-добре го запази в тайна !добре ще е,а още по-добре ще бъде изобщо да не мислиш за приятелката и,а за твойто момиче :-D :lol: :lol: :wink:
Тройка ! К'во го мислиш...
MaRiA^^^
02-19-2006, 17:01
Ххаха..не , по-добре изясни чувствата си и към двете пред себе си ....В никакъв случай не трябва да го пазиш в тайна.Не е често да лъжеш момичето.
nqma smisal da i go kazva samo da q narani no ideqta emnogo dobra da si izqsni 4uvstvata pred sebe si! :-D :-D :P
SweetBunny
02-19-2006, 17:09
Ami, mislq, 4e si si vnu6il...opitai se da si izbie6 tazi misul ot glavata, ina4e tova moje da navredi na vruzkata vi...no puk ako tolkova mnogo q jelae6 tvoqta priqtelka, a tq nqma ni6to protiv :-D - napravete go, no posle 6te se naloji da si ponese6 posledstviqta 8-[
MaRiA^^^
02-19-2006, 17:10
Е , добре ..по-хубаво ли е да я остави да живее в заблуда?Това за мене е висша форма ма егоизъм. :evil:
Е , добре ..по-хубаво ли е да я остави да живее в заблуда?Това за мене е висша форма ма егоизъм. :evil:moge ama na tebe nadali 6te ti e nmogo priqtno da razbere6 4e gajeto ti se vuzbujda ot druga.....................
I e po dobre da q luje li.....?
mi ne ama ne e hubavo i da q narani ti ako be6e na neino mqsto kak bi se po4uvstval a
MaRiA^^^
02-19-2006, 17:30
Ама не , няма лошо да се възбужда от друга.. различни хора , различни предпочитания ...ако ми каже не бих му се разсърдила ..да се разделим и да се спасява .. мен попринцип не ми дреме ..ако говорим за мен .. но не бих понесла да ме лъжат ..никога :wink:
e toi togava moje da i izneveri i kvo,pak nqma da i kaje,6e si hodi s drugi ama nqma da i kazva 4e 6e q narani li.Tva 4e si misli za druga zna4i 4e ne e nared vsi4ko mejdu tqh
mi ne ama ne e hubavo i da q narani ti ako be6e na neino mqsto kak bi se po4uvstval a
Тебе май те кефи да живееш в заблуда ? :-k
Тебе май те кефи да живееш в заблуда ? :-k
Da,naistina
ne opredeleno,to rano ili kusno istinata 6te izleze naqve,no kakuv e smisala ako moge da i q spesti,ako moge tova da otmine i da produljat napred.!?predstavi si 4e tova otmine sled den dva ili po malko,i toi i e kazal...... kvo 6te stane.ne vseki mu e priqtno priqtelqt ili priqtelkata mu da se vuzbujda ot drugi!na edni im e priqtno,na drugi-ne, na treti bezrazli4no!
ne opredeleno,to rano ili kusno istinata 6te izleze naqve,no kakuv e smisala ako moge da i q spesti,ako moge tova da otmine i da produljat napred.!?predstavi si 4e tova otmine sled den dva ili po malko,i toi i e kazal...... kvo 6te stane.ne vseki mu e priqtno priqtelqt ili priqtelkata mu da se vuzbujda ot drugi!na edni im e priqtno,na drugi-ne, na treti bezrazli4no!
DA,kakuv e smisala da i kazva,tova ne q li zasqga i neq,tova nqma da otmine dokato ne se promeni ne6to v otno6eniqta im,a za da stane tova i tq trqbva da znae,i tq ima pravo na izbor.A pi4,sled kato ne te vuzbujda tvoita vaob6te za kakvo ste zaedno?
Ми то щом пише във форума, явно не е отминало при човека. То и за него е кофти от една страна, че 'трябва' да прави 'онова нещо' очевидно не с момичето, с което желае, от друга страна приятелката му остава излъгана. И мислиш, че е по-добре да скрие истината. Хората, които се обичат нямат тайни. По-добре е да се разделят, ако трябва, но да се знае истината. Ако наистина се обичат, ще си простят. Или може би греша ?
of vaprosa mu e dali 6te navredi na vruzkata im ili ne,nali taka?mnogo qsno 4e 6te navredi i v dvata slu4aq:1.v ediniq q luje6 , a doverieto v edna vruzka e nai vajno 2.ti ne si 6tastliv,a 6tastieto su6to e na partvo mqsto! ne e hubavo da q luje6, no ne e e i pravilniq variqnt da i go kaje6 e taka v o4ite.no ti si re6ava6 P.S a vie dvamata prestanete seki si ima svoe mnenie i vseki ima pravoto da si go kaje,pravilno ili ne,nqma zna4enie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
of vaprosa mu e dali 6te navredi na vruzkata im ili ne,nali taka?mnogo qsno 4e 6te navredi i v dvata slu4aq:1.v ediniq q luje6 , a doverieto v edna vruzka e nai vajno 2.ti ne si 6tastliv,a 6tastieto su6to e na partvo mqsto! ne e hubavo da q luje6, no ne e e i pravilniq variqnt da i go kaje6 e taka v o4ite.no ti si re6ava6 P.S a vie dvamata prestanete seki si ima svoe mnenie i vseki ima pravoto da si go kaje,pravilno ili ne,nqma zna4enie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Права си. Аз си изразявам мнението, защо да преставам. Нямам ли това право ? :wink: Успокой се. Пий една студена вода - ще се почувстваш по-добре. :-)
Boje ti kak si we, tvurdi6 4e 4e doverieto e nai vajno,oba4e za kakvo doverie govorime sled kato tvurdi6 4e e po dobre da q luje.Ti taka li 6te izluje6 gadjeto si ako se slu4i ne6to podobno?
MaRiA^^^
02-19-2006, 18:13
Сама си противоречиш :-k
mo moje i da se protivore4a ot vreme na vreme!?ni6to 4udno az sam si za psiholog,no tova e drugo ne6to?to az kvo 6te praaa s gajeto si e moq rabota!!!!!!!!!!!!!!ne tvoq val4o.problema e 4e toi i sa q luje 6tom ne q e otrqzal o6te 6tom e razbral,qsno.moje i da i go spesti......se pak!?6to prosto,kato ne e 6tastliv s neq,ne skusat, i kato skusat moje i da i spesti,kakuv e smisala da znae! a i kakto ve4e kazah az si kazvam mnenieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mo moje i da se protivore4a ot vreme na vreme!?ni6to 4udno az sam si za psiholog,no tova e drugo ne6to?to az kvo 6te praaa s gajeto si e moq rabota!!!!!!!!!!!!!!ne tvoq val4o.problema e 4e toi i sa q luje 6tom ne q e otrqzal o6te 6tom e razbral,qsno.moje i da i go spesti......se pak!?6to prosto,kato ne e 6tastliv s neq,ne skusat, i kato skusat moje i da i spesti,kakuv e smisala da znae! a i kakto ve4e kazah az si kazvam mnenieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дишай ! :shock:
Smisala da znae e 4e, tova e mejdu tqh dvamata,a ne se otnasq samo za nego i tq trqbva da znae za tova.a ti kvo 6e prai6 s gajetata ti i kak 6e gi luje6 si e tvoq rabota,a dali e dobre....ne sum ubeden :roll:
mi to si e moq rabota a ne tvoq
:smt019 kato nqma kvo da kaje6 taka 6te e :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smt019 kato nqma kvo da kaje6 taka 6te e :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ima no ne iskam da ti go kazvam 4e i bez tova si tvurdoglava i nqma da me razbere6
Ima no ne iskam da ti go kazvammi are davai ne mi puka
verno si tvurdoglava,ne priema6,se edno sporq s radioto
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-19-2006, 20:00
mmm az ne mislq 4e trabva da go pazi v taina mislq 4e trqbva da kaje na pr si 4e ne haresva neq a nai dobrata i pr taka 6te e 4esten predstavete si 4e ste na neino mqsto i po kasno razberete 4e ste bili lagani kak 6te reagirate 6te vi e gadno nali tyi 4e po dobre sega da i kaje istinata 6te i e gadno no 6te mine
verno si tvurdoglava,ne priema6,se edno sporq s radiotoare da prestane6 4e nito mi se spori,nito mislq 4e ti si 4oveka 4e da opredelq6 dali sam radoi ili ne,nito pi6a nito ni6to, a ti pak,are prestani!to ti si po tvardoglav i ot men,ako si re6il da se zaqjda6 ne mu e tuka mqstoto nito az sam 4oveka!!!!!!!!!!!!!!!!taka 4e me ostavi na mira i pove4e ne se zaqjdai s men 6toto 6te e bezsmisleno gubene na vreme , nqma da ti otgovaoriq taka i taka
Shellman
02-24-2006, 23:56
Моля ви кажете!!!!!!!
Няма какво да и казваш най-добре опитаи да не мислиш за приятелката и,а ако не се получава....трудна работа. :smt017
cskamoni4ka
02-25-2006, 10:38
По-добре го запази в тайна,защото на нея ще и стана много гадно и ще те скъса сигурно!А ти си помисли много добре какво изпитваш към гаджето ти и какво към приятелката й!
cvety_i_bebeto
02-25-2006, 12:46
zbravi za tazi misal,ili zapzi tova v taina,ina4e mnogo 6te navredi....i edin vapros ne se li 4uvstva6 gadno sprqmo gadjeto ti?