View Full Version : Може ли пенисът да се счупи?
Gemelnik
02-20-2006, 04:19
Здравейте! Напоследък с някои мои съученици водим спора дали пенисът може да се счупи!? Изразете вашето мнение!
Майка ти
02-20-2006, 06:17
Може. То не е точно "счупване", но обикновено така се нарича този вид травма. Доколкото съм чувала, е много болезнено и се оправя с операция.
По-леко с акробатиката в секса, момчета и момичета!!!
Предпологам, че има такава травма. Като се има предвид, че пенисът е "изграден" от хрющтяли...
... то би било адси болезнено.
Майка ти
02-20-2006, 07:39
Сефте чувам, че в пениса имало хрущяли????? :shock: :shock: :shock:
Може да се искриви, но може и да се счупи единствено, ако е в ерекция! ](*,) :---)
teenkopele
02-20-2006, 11:18
Пак весела тема! :lol: =D> :lol:
:arrow: Може да се изкриви...
The DooM
02-20-2006, 12:19
moje i se kazva турет на синдром
Ай ся не се чупи поне не и в този смисъл на думата.
Не и както да си счупиш ръката или кракът по-скоро се брой за изкълчване.
brato po dobre da ne ti se slu4va :)
ОМГ не искам да си го представа скаршен [-X Но по темата ... както повечето като гледам .. мисля че е на пално вазможно ... така че ... по внимателно със опитите :!:
NeNaSiTnA_TA
02-22-2006, 16:00
Може. То не е точно "счупване", но обикновено така се нарича този вид травма. Доколкото съм чувала, е много болезнено и се оправя с операция.
По-леко с акробатиката в секса, момчета и момичета!!!
i az sam 4uvala za tova :D
Предпологам, че има такава травма. Като се има предвид, че пенисът е "изграден" от хрющтяли...
... то би било адси болезнено.
hahahahahahhahhaahhahahahaahaha takava zabluda ne bqh 4uvala! penisa izgraden ot hru6tqli????
hahahahahahahahahahahahahahahaha milo zablodeno 4ove4e penisa e izgraden ot gubesti tela koito se zapulvat s kruv! tova se nari4a erekciq!
i veroqtno ima ne6to takova kato 4upene ama ne e to4no taka!!!
moje i se kazva турет на синдром
хахахахахахах колко невеж човек :)
1во. не е турет на синдром... а синдром на турет
2ро. Синдромът на Турет описва движения и звуци("излизащи" на интервали)и по принцип такива тикове са базирани на околоната среда.
главен симптом е Копролаля(май така се казва ;Р ) - спонтанното изричане на мръсни думи... не е задължително да има този симптом за синдром на турет;)