View Full Version : Моля ви!Спешно е!
Sour_Kiss
02-20-2006, 19:11
Значи искам да ви помоля да ми дадете някои...готини изречения, които да включа в есе за"Борба с наркоманията и разпространителите на наркотици" Щото искам да направя впечатление на учителката, тва е първото, което ще чета пред нея иии...аве сещате се :oops: Плз Спешно е!М/у другото урока е "Публично общуване" ](*,)
и аз съм на този урок,така че наистина ако някои може да помогне ще съм му мн благодарен
бтв ти откаде си ако не е таина?
Sour_Kiss
02-20-2006, 20:33
Ех...За момент си помислих че някой е решил да ми помогне :cry: Аз съм от София, 12-то Соу!
Хораа моля ви!!Адски е спешно! :cry: :cry: :smt010
Veliiiii
02-20-2006, 20:33
Ami kakvo shte kajesh za neshto ot tipa na "trqbva da se preborim s tazi otrova koqto vseki den vzmia svoite jertvi.. purvo bavno izpiva jiznenostta na otchaqnite dushi, posle im otnema edno po edno vsichkite cenni neshta, koito pritejavat, dokato stigne i do nai-cennoto - jivota.." samo tova mi idva v momenta, no ako mi prosvetne i neshto drugo - shte ti pisha!:)
Sour_Kiss
02-20-2006, 20:36
Ami kakvo shte kajesh za neshto ot tipa na "trqbva da se preborim s tazi otrova koqto vseki den vzmia svoite jertvi.. purvo bavno izpiva jiznenostta na otchaqnite dushi, posle im otnema edno po edno vsichkite cenni neshta, koito pritejavat, dokato stigne i do nai-cennoto - jivota.." samo tova mi idva v momenta, no ako mi prosvetne i neshto drugo - shte ti pisha!:)
ВЕЛИКА СИ :P :smt007
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО..Ако измислиш и още нещо пиши...Каквото и да е!Аз написах половината, още малко ми трябва!Ади отивам да мисля #-o
Sour_Kiss
02-20-2006, 20:42
и аз съм на този урок,така че наистина ако някои може да помогне ще съм му мн благодарен
бтв ти откаде си ако не е таина?
Ами ти, откъде си? :-k
Sour_Kiss
02-20-2006, 23:04
Ето, след много труд и търсене какво се получи..Кажете дали ви харесва, приемам всякви критики:Р Имам време до утре по обяд, да го оправя!
Ето вижте:<
Уважаеми съученици,
Сигурна съм, че много пъти сте чували за хора умрели, защото са взели свръхдоза наркотици, но какво ги тласка към това?Защо не се замислят преди да "опитат" първия път?
Сега всеки иска да опита от всичко, но след първия път, те ще искат пак.
Може би, го възприемат, като лекарство за кръвта си, или начин да избягат от проблемите си, но това е просто психика!
(тук добавих това от вели)Трябва да се преборим с тази отрова, която всеки ден взима своите жертви..Първо бавно изпива жизнеността на отчаяните души, после им отнема едно по едно всички ценни неща, които притежават, докато стигне до най-ценното, живота!
Лошото е, че дрогата е бизнес.Световен, печеливш и убийствен, а нещо с такива мащаби се спира трудно.
Но според мен, няма проблем с дрогата, а с хората, които й се поддават.Дрога винаги е имало, има и ще има, въпросът е да я подминаваме.
Просто хората сме устроени така, че да се изкушаваме от приятните моменти и удоволствията, независимо какви ще са последствията от това!
Това е то..Надявам се да съм помогнала на всички останали, които търсят по тази тема:) м/у другото взела съм края от интернет..За повече инфо на ЛС :-)
чакам съвети и критики:)
sugababe
02-21-2006, 06:23
мого яко е станало на мен лично ми харесва =D>
Sour_Kiss
02-21-2006, 08:45
мого яко е станало на мен лично ми харесва =D>
Благодаря...Дано и на учителката й хареса [-o<
Mnogo e kratko...da se uto4nim-tova ese li e ili publi4no izkazvane???
Drogata moje li da razre6i problemite ti?Moje li da ti dade nasladata,koqto polu4ava6 kogato si s lubimite si hora?Bi li mogla da te napravi dobar i palnocenen 4ovek?Ne.Tq razru6ava vsi4ko,koeto sme,pogubva ni malko po malko,dokato nakraq ne ni ubie.Zaslujava li si da jertvame jivota si,me4tite si,celite si zaradi neq?Ne,v nikakyv slu4ai.Jivotat e tvarde kratak i cenen,za da go uslojnim s narkoticite.Vsqka li4nost zaslujava edin dostoen i 6tastliv na4in na jivot.Mojem da se zabavlqvame po tolkova mnogo na4ini,narkoticite ne sa ni nujni,za da badem dovolni.Sami mojem da postignem celite si,da sbadnem me4tite si,nasladata,koqto narkoticite dostavq e izmama,iluziq,koqto pogubva vsi4ko istinsko i stoinostno u nas.Za sajalenie mnogo mladi hora se poddavat na drogata,a tova e pagubno za mnogo ot tqh.Vreme e da se osaznaem i da razberem,4e istinskoto 6tastie ne se otkriva v drogata,to e vatre v nas,v 4uvstvata ni,v me4tite ni.
Tova go napisah nabarzo,moje da go vmakne6 v eseto si ako iska6 :D
Sour_Kiss
02-22-2006, 18:40
Извинявам се..Това не е есе, а публично изказване..И аз нз от къде ми хрумна тва есе :oops:
Благодаря ти много Шери :-) За помощта и за това че ме светна за грешката :-) Благодаря, че отдели време за да ми помогнеш..м/у другото..Аз мислех че това е било за вчера а се оказа за петък...Сега ще вмъкна това, което ти написа...Тнх :-)