View Full Version : Момичето е девствено, аз само искам "игра"
На сисимнайсе
02-21-2006, 13:28
Начи ситуацията е следната. На купона снощи се запознах с една яка путка... Руса, хубао дупе като детско барабнче и руси косици хубави крачета и червени усни, родени само за френска любов. Ама лигите да ти потекът напрао. Тя едно такоа момиче, май не е праило секс допреди(малко свито изглежа) та вапроса ми е дали е хубаво аз да съм и първия, защото съм обеден, че ще ми пусне стига да я "пришпоря" така да се кажа...
Та сичко това не проблем. Проблема, този наистина проклет проблем, е че тя е само на 12.
А аз уважам законите и някак ми е съвесно просто да си "поиграя" с нея и да я оставя. Ама при всека мисъл за нея патето ми стаа и почват да ми текат уигите. Бая съм се навил, но смятам да ви чуя тук мненията по въпроса.
Да ви отбележа само, че съм на 17 и така да се кае почти възрастен съм... Мое ли момичето в някой момент да реши да ма съди, а аз. Скивайте ся, съм добро копеле и не искам подобни циркове. Искам просо да и бъда 1-я. Просто съм на вълна девственици...
Ко да прая ся каже. Не издържам! :smt009
Dokato ti 4etoh posta i na mene vzeha da mi tekat ligite. Twa e strahotna vazmoznost pi4! Iz4ukaj malkoto kurve!(pone taka az 6te napravq, ako sym na tvoe mesto!) =P~
На сисимнайсе
02-21-2006, 13:34
Dokato ti 4etoh posta i na mene vzeha da mi tekat ligite. Twa e strahotna vazmoznost pi4! Iz4ukaj malkoto kurve!(pone taka az 6te napravq, ako sym na tvoe mesto!) =P~
Начи братле, тя не такваз курвичка като другите. Май именно това е възбужсдащто... =P~ Та как да постъпя?
Разпория я приятел! :P =P~
sometimes_
02-21-2006, 13:37
E ne! Abe chovek ti lud li si?? :smt013 DETETO e na 12! Znaesh li, zaradi tvoite prishtevki da si i pyrviq,kakvo mojesh da i prichinish??? Stoi dalech ot momicheto i nasochi nagona si kym nqkoq koqto e na poveche godinki! I DA! Moje da te sydi ako reshi.Za t`va si dryj "pa**ata" v pantalonite. :smt013 :smt013 :smt013
Братле, тая история ме надърви от секъде! Земни па я изчукай и ни разкажи как беше! =P~
abee 4oveko kfo da ti kaja? ne ti li se struva 4e e o6te mani4ka.vse pak tfa angel4e e samo na 12- to si o6te detence we.na 12 godini neinite organi ne sa ama vaob6te ne sa podgotveni za seks.kolkoto i da ti se iska (za neq nz) po dobre ne go pravi.az sam momi4e na 16 sam iii na men mn "batkovci" sa iskali da sa mi parvite maa kfo da ti kaja(i na men mi se iskaha mn raboti) ne sajalqvam 4e ne sam se otpe4atala s nqkoi ot tqh.po dobr ne go pravi tai kato na 12 godini e tvarde malak sa sex ii nz da li zn6 ili ne oba4e tfa moje d ai donese fizi4eski ili psihi4eski uvrejdaniq, tai kato za 1 momi4e parivqt pat e nai vajen se pomni za cql jivot, a ako tozi parvi pat q razo4arova?ne iskam da si misli6 4e otva ti go govrq samo za6oto sam momi4e.imam mn priqtelki , koito se otvoriha na po 13 14 godini i sega sajalqvat za tova 6toto vse pak ima vreem ni6ot ne izpuskat, ni6to ne gubqt. :D [/quote]
Аре бе 12 ми била малка, те се разпечатват вече на 10-11 и се кефатт, пории и тва е. Ама здраво не некво като педалите. Животинско чукане трябва! И като я положиш я зарязвай и я зарязвай бързо, че като си и първия после не можеш се отървеш от нея.
На сисимнайсе
02-21-2006, 14:47
Радвам се за подкрепата от вас и има шанс да го направя още довечера. Ще ви пиша пак тук! Благодаря!
chestra_f
02-21-2006, 14:53
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne butai drteto be pedofil :smt013
Ми стига да си внимателен всичко ще е наред.
Ами не мисля че трябва да правиш такива неща,да я ч***ш и после да я зарязваш :?
Брат ми казва че на 12 не е малка, аи в хентая изглеждат на по толко,но е гадно,ако я зарежеш след това.Аз почнах на 13,но само със свирки. :oops:
аве в днешно време всички са курвички тия малките....та още една в + или - ...Ти ако не си и първия то на следващия купон друг ще я порне...Пък нали ти казваш че си добро момче...Ами нацепия...Пък и ако си красив идеално ще и е...Щом е на 12г. кво прай на купони, освен да чака някой да я нацепи...Та ако не си ТИ друг ще Я... =P~ =P~ =P~
Педофил!
ти мислиш ли за последствията с тая бъклица ве?
:smt011
Wacht Out
02-21-2006, 15:14
Радвам се за подкрепата от вас и има шанс да го направя още довечера. Ще ви пиша пак тук! Благодаря!
Е такъв като тебе ако го вида на купон където съм и аз и пред мене се натискаш с 12 годишна напрао нема да знаеш какво ще ти се случи. Да еба и пръдльото - не може да ти върже некоя та си опрел до 12 годишна. Така ще те пребия, че ще останеш скопен до живот ей!
Е такъв като тебе ако го вида на купон където съм и аз и пред мене се натискаш с 12 годишна напрао нема да знаеш какво ще ти се случи. Да еба и пръдльото - не може да ти върже некоя та си опрел до 12 годишна. Така ще те пребия, че ще останеш скопен до живот ей!
Тоя па, ти ли си и шефа на момичето, къв си ти бе. Ако ща и с слон ше си се натискам, аз си решавам. А и вече казаха ако не е той то някой друг на следващия купон така че не испускай шанса.
Тоя па, ти ли си и шефа на момичето, къв си ти бе. Ако ща и с слон ше си се натискам, аз си решавам. А и вече казаха ако не е той то някой друг на следващия купон така че не испускай шанса.
Виж сигурно си на 13 и си горда, че някой квартален пикльо с яке за 30 лв от Илиенци ти го е сложил ама кво да се прави... аз такива като теб изобщо не ги и поглеждам. Прошли и пикли.
Виж сигурно си на 13 и си горда, че някой квартален пикльо с яке за 30 лв от Илиенци ти го е сложил ама кво да се прави... аз такива като теб изобщо не ги и поглеждам. Прошли и пикли.
Ти май и себе си не си се поглеждал в огледалото :smt005 ?
Стеси или там каквото и да си... не ме интересуваш... казах на тоя пич който си търси секс от деца, че ако вида такъв като него ще го разпилея!
Стеси или там каквото и да си... не ме интересуваш... казах на тоя пич който си търси секс от деца, че ако вида такъв като него ще го разпилея!
Ти спермата си не можеш да разпилееш... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ти спермата си не можеш да разпилееш... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Абе момиче не се излагай... ходи си некой батко с якенце Harison да излезете да пийнете по Ариана за по 60ст и да ти съдере прошлявото дупенце.
Тоя па аз излизам с келеши. И кат те гледам си същия :smt005 .
Казах ти - такива като теб не ги и поглеждам!
Аре приятен ден ти пожелавам! :-k
Ей тия педофилчета не ги знам кви са. Момичето ако ти откаже какво ще направиш ? Насила ли [-X ? Ей пишлеменце иди си го пъхни в обой ве. Не се занимавай с малки дечица. Ей тебе кът та фана, ща закарам при психиатър.
не се излагаи та тя е само на 12.Тука в моя блок има една на 14 и аз не съм съгласен да я ... а ти с 12 годишни!!! :shock:
abee nz shocked li si ne si li no ima 1 golqaam0 no
pyrvo taq deto vika6 ne e devstvena i vtoro ne e debela.az izrazqvam svoeto mnenie , koeto e razli4no ot va6eto.q razpitaite malko pove4e momi4eta otnosno temata da vidim bul6enstvoto kfo 6 otgovorqt a!
Замлъкни доброволно кошуто!
тебе кът ти е кеф да те гър4ет секви цигани,тва си е твой проблем!
що не викнеш сисимнаийсе или тама кво беше до ваз за да го оплашиш и ве4е да не ходи по малолетни деца?
=; :-&
sorry за горния пост не си бях влезнал в профила
На сисимнайсе
02-21-2006, 15:44
sorry за горния пост не си бях влезнал в профила
Или имаш 2 профила? :?
И айде по-сериозно!
изивнете ме но като не си търсе някой да е я цепне какво по дяволите прави на 12г. ПО КУПОНИ?!!!!!!!!!и ако не си ти то със сигурност някой друг, който обаче няма да влезе да пита разни лапета във форума...Не те насърчавам просто ОТБЕЛЯЗВАМ....
rygai chushkata v :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: boba ! :twisted: :twisted: :twisted:
malchoto_f
02-22-2006, 18:12
ti si izvraten pedofil:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ice_Queen
02-22-2006, 18:18
Леле като чета тук някой постове ,че чудя какво става с момчетата :-k .Вие за 1 секс само мислите и за това по какъв начин " да си топнете чушката" ! ](*,) :-#
Тя може мн да т ихареса,но наистина само на 12 е .И щом казваш че е по ДРЪПНАТА ,може би наистина още не е готова! [-X
А и си мисял ,че е мн грубо на момичета да се вика ПУТКИ!!!!!! Ние какво -вместо "ОНОВА МОМЧЕ" , "ОНЯ КУР " ли да викаме ( съжелявам за цветущите изрази ) :smt011
изивинете ме но като не си търси някой да е я цепне какво по дяволите прави на 12г. ПО КУПОНИ?!!!!!!!!!и ако не си ти то със сигурност някой друг, който обаче няма да влезе да пита разни лапета във форума...Не те насърчавам просто ОТБЕЛЯЗВАМ....
и както казах ](*,)
sexy_macka
02-22-2006, 19:03
emi as lichno mislq,che tq sega ne misli che naistina go misli,ami kakto povecheto "manicheta" i e Interesno,sled taf moje i da se zamisli,no shte e tfurde kusno..
a ti mai si po-golqm,kfo shte kajesh da pomislish i ti malko,no ne samo za tfoeto udovlstfie ami i za neq,che...sled tova kato osuznae kakfo e napravila moje bi nqma da e tolkova dovolna... :evil:
мда има и друга страна...до сега мислех че ще е гот да я порнеш но има и друго...ако си точен...Виж може би пък една свирка от "сочните" и устни не е лоша идея...Поне с това и ти ще си доволен..След това ОПИТАЙ СЕКС ...Но само опитай преди да я ебнеш спри и кажи че не трябва да го прави и не само с теб но и всички останали имам предвид покажи че си голям човек и и обясни колко е глупава за тези години и че ще съжалява ако го направи и т.н..После тя пак може да ти направи свирка :D :D :D Та тъкмо ще си направил добро дело тъкмо ще си си утолил жаждата :-D :-D
sexy_macka
02-22-2006, 19:09
Гост Пуснато на: 23.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
мда има и друга страна...до сега мислех че ще е гот да я порнеш но има и друго...ако си точен...Виж може би пък една свирка от "сочните" и устни не е лоша идея...Поне с това и ти ще си доволен..След това ОПИТАЙ СЕКС ...Но само опитай преди да я ебнеш спри и кажи че не трябва да го прави и не само с теб но и всички останали имам предвид покажи че си голям човек и и обясни колко е глупава за тези години и че ще съжалява ако го направи и т.н..После тя пак може да ти направи свирка Та тъкмо ще си направил добро дело тъкмо ще си си утолил жаждата
ee bravo ! =D> =D> =D> :)
CuST0M1z3
02-22-2006, 19:13
ako i napravish ne6to li4no 6te obesq
кво толкова 8-[ както казаха по нагоре кво прави на такива купони [-X и ако тя не иска нема да му пуска [-X има си глава на раменете да мисли кво прави деа и тапите П*Т*И(опс извинявам се за израза МОМИЧЕТА) :smt005
Аз ще направя същото.
Тук не толерираме педофилски истории, така че НЕ пускай повече подобни теми!