Влез

View Full Version : Какво да правя...:((

DeSiTo0o
02-22-2006, 08:04
Здравейте.
Още от лятото много си харесвам едно момче.В началото на учебната година понеже една моя приятелка вече учи в неговото училище и ми обеща,че няма да се занимава с него.Все ми повтаряше "За мен той е идиот,не ми харесва,не ми трябва дори да се запознавам с него..." и некви такива.Но...вече към средата на срока тя ми каза,че се е запознала с него.Аз попитах малко с насмешка "Как така?" и тя каза,че накарала братовчед си да ги запознае.На мен веднага усмивката ми се скри от лицето.
Но после забелязах,че тя и момчето,което харесвам,дори и здрасти не си казват.
Наскоро тя ме попита дали знам номера му.Аз й казах,че не го знам,което всъщност си е самата истина.След няколко дни тя ми се похвали,че е намерила номера му.Аз я попитах от кой го е взела и тя каза,че няма значение.Аз доста настоявах да ми каже,но тя не ми каза.
Преди няколко дни(по-точно на 15-ти след св.Валентин)тя ми се похвали,че в дискотеката от училището й е станала мис св.Валентин и че била на трето място.Аз много и се зарадвах и я похвалих.Посля тя ми се оплака "Деси,през цялото време трябваше сама да си танцувам...." и там изброи три момчета,с които не могла да танцува.Там беше и името на момчето,което аз харесвам.Аз я погледнах въпросително и я попитах защо пък и с него да танцува.И тя каза,че щяла да танцува с него,но той отишъл някъде и тя не могла.И аз пак я попитах "Добре,но защо точно с него?Нямаше ли други момчета в тая дискотека ми точно с него...?" И тя каза,че той й бил най-близо.Аз й направих една сърдита физиономийка и тя каза "А пък и в дискотеката тогава бяха останали много малко хора..." И аз й казах "Хах,да не мислиш,че ти вярвам?Айде сега,признай си,че го харесваш..." И тя се направи,че не ме е чула.Аз уж като шега й казах да внимава,но и доста ясно си й го казах,за да разбере да не се занимава с него.
Но всъщност ми стана толкова гадно...тя ми беше обещала да не се занимава с него,а сега...Не искам да се карам с нея заради момче,но...това не показва ли всъщност каква приятелка ми е тя? :cry:
Кажете ми какво да правя,да се боря ли за него или да й го отстъпя?Не искам да се предам така лесно,но от друга страна не искам и да се караме с нея...Дайте ми съвет,моля ви... :cry:

DeSiTo0o
02-22-2006, 08:07
А забравих да ви кажа,че преди ден-два разбрах от други хора,че тя е взела номера му от самия него.Отишла и го попитала и той й го дал...

WILD__BOY
02-22-2006, 08:17
Интриги :(
Ми кво да ти кажа освен че тя те лъже. Лъже те от момента в който ти е казал че не го харесва и че е адски тъп. [-X

LP_girl_14
02-22-2006, 11:19
Ми мила кво се притесняваш за това да ен си развалите приятелството?Аз мисля че това отдааавна се е случило.Наистина на чувствата не може да се заповядва,но тя би трябвало да ти каже че го харесва ,още от първия момент,в който е започнала да усеща нещо към него(защото айде ся да не излиза с номера че не изпитвала нищо към него и т.н.)Ако нещата между вас бях честни от самото начало ,сега нямаше да сте в такова положение.Явно е че те е излъгала и вместо да се опита да ти помогне да го спечелиш,тя е действала подмолно.И не й стига всичко тва,ми й почнала да ти се оплаква че тя възвишената мис св.Валентин нямала с кого да танцува щото момчето което харесваш било изчезнало някъде.Страшна приятелка си имаш мацко... :-k

02-22-2006, 12:24
Mahai q taq namira6 q i q hva6ta6 i http://smilies.sofrayt.com/%5E/0/pengydie.gif

6e se bori6 za mom4eto

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-22-2006, 12:32
ne mislq 4e pr ti ima vina kato ti ne se bori6 za nego za6to tq da ne opita kato go haresva6 idi i mu go kaji nqma kakvo da krie6 po dobre da mu kaje6 i da stane ne6tu ili da te otreje otkolkoto da vazdi6a6 po nego otstrani

палавото бебче
02-22-2006, 14:02
на въпроса дали да се бориш или не -БОРИ СЕ!!!СПОРЕД МЕН ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ЦЕЛИТЕ СИ!!!(а относно дали тази твоя приятелка ти е истинска приятелка не мога да кажа но съм сигурна в едно-на чувствата не може да се заповядва!!!)

terry
02-22-2006, 14:05
Ми мила кво се притесняваш за това да ен си развалите приятелството?Аз мисля че това отдааавна се е случило.Наистина на чувствата не може да се заповядва,но тя би трябвало да ти каже че го харесва ,още от първия момент,в който е започнала да усеща нещо към него(защото айде ся да не излиза с номера че не изпитвала нищо към него и т.н.)Ако нещата между вас бях честни от самото начало ,сега нямаше да сте в такова положение.Явно е че те е излъгала и вместо да се опита да ти помогне да го спечелиш,тя е действала подмолно.И не й стига всичко тва,ми й почнала да ти се оплаква че тя възвишената мис св.Валентин нямала с кого да танцува щото момчето което харесваш било изчезнало някъде.Страшна приятелка си имаш мацко... :-k suglasna na 100%(vze mi dumite ot ustata) :) :lol: :) :lol:

pipi`e`golqma
02-22-2006, 16:32
Ми мила кво се притесняваш за това да ен си развалите приятелството?Аз мисля че това отдааавна се е случило.Наистина на чувствата не може да се заповядва,но тя би трябвало да ти каже че го харесва ,още от първия момент,в който е започнала да усеща нещо към него(защото айде ся да не излиза с номера че не изпитвала нищо към него и т.н.)Ако нещата между вас бях честни от самото начало ,сега нямаше да сте в такова положение.Явно е че те е излъгала и вместо да се опита да ти помогне да го спечелиш,тя е действала подмолно.И не й стига всичко тва,ми й почнала да ти се оплаква че тя възвишената мис св.Валентин нямала с кого да танцува щото момчето което харесваш било изчезнало някъде.Страшна приятелка си имаш мацко... :-k
Дам...

sexy_macka
02-22-2006, 17:07
Tova pokazva kakfa pritelka ti e tq..
mila,Ne i go otstupfai,ta tq e iska da ti go vzeme ppod nosa,zashto trqbva da otstupish,nakarai q tq da otstupi ...m/u drugoto i pokaji che i ti mojesh da si gadna...
i vse pak...s dve dumi : Tq ne ti e nikakfa dobra priqtelka...
Bori se za momcheto,koeto haresfash i ne go otstupfai nito na neq,nito na koqto i da bilo ! ;)

Mikohito
02-22-2006, 18:13
Това момиче не може да ти бъде приятелка при положение че знае че харесваш това момче тя да се мъчи да се домогне до него.По добре действай по живо и си поговори с момчето което харесваш и му кажи всичко преди тя да те е изпреварила и да му е замаяла главата.Бори си се за него няма за какво да й доставяш одоволствието като й го поднасяш на тепсия.Щом си го харесваш покажи му го.

white_chik
02-22-2006, 18:27
priqtelkata ti e golqma ku4ka.Samo tva moga da ti kaja!Spored men trqbva da q zaebe6 otvsqkude i izob6to da ne ti puka.Kvo priqtelstvo???Tq ne ti e nikakva priqtelka.Kolkoto do mom4eto-ako naistina go haresva6 bori se za nego.V nikakuv slu4ai ne go ostavqi na taq 4e naprao 6e se izqm ot qd :smt013

He3HauKa
02-22-2006, 19:08
Emi vreme e da prerazgledash spisaka s priqteli te si :smt019 Kaji i na taz edno ,,nmz'',ako ti beshe priqtelka po skoro shteshe da se opita da va uredi na kafe da izlezete ami ne dam u se slaga :smt019

teenkopele
02-22-2006, 19:27
Ми кво да ти кажа освен че тя те лъже. Лъже те от момента в който ти е казал че не го харесва и че е адски тъп. [-X

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-22-2006, 19:29
Emi vreme e da prerazgledash spisaka s priqteli te si :smt019 Kaji i na taz edno ,,nmz'',ako ti beshe priqtelka po skoro shteshe da se opita da va uredi na kafe da izlezete ami ne dam u se slaga :smt019

mn dobre kazano bih kazala tq opredeleno ne ti e priqtelka ako imah nekoq takaaa 6teh da q opraaa alaminut

mislq 4e trea da bie6 6uta napr si no ne i na mom4eto

Mo6no
02-23-2006, 08:32

02-23-2006, 09:55
Много яка историика направо се вглъбих в темата.Неусетно минаха 2 минути.Доста добре разказваш трябва да се пробваш в писането на романчета.

А тая как те лъже сигурно го правят с онова момче а тя те дрази. :evil:

Paffi™
02-23-2006, 10:08
Am spored mene ti pravi na puk i ne ti e nikakva priqtelka 6tom ti qsno si i kazala da ne se zanimava s tova mom4e a tq otiva i mu vzimia telefona... nqmam dumi. Ako bqh az 6tqh da i teglq edna maina, makar 4e...... Nai-dobre e da se razberete. Popitai q za6to go pravi. Kaji i 4e ne ti e priqtno da te lujat i da zloupotrebqvat s turpenieto ti. Budi direktna. Postavi i ultimatom i to qsen: 4e ako si pozvolqva da se durji taka s tebe, ne e tq edinstvenata s koqto moje6 da druji6... Pitai q dali naistina iska zaradi edno mom4e da si razvalqte priqtelstvoto (ako za neq to e bilo priqtelstvo?!) Budi ti tazi koqto vzema purvata stupka. Nastoqvai za izqsnqvane na situaciqta... tolkova ot men. Uspeh! :wink: