View Full Version : Гейове/лезбийки - за или против?
hardsoultosave
07-03-2013, 21:37
Ако обичаш някого истински, ако си влюбен във ума, душата и съществото му, тогава какво шибано значение има дали е мъж или жена?!
Fisherman
07-03-2013, 21:39
Ако обичаш някого истински, ако си влюбен във ума, душата и съществото му, тогава какво шибано значение има дали е мъж или жена?!
или куче
BloodyDreamer
07-03-2013, 21:47
Ако кажа, че съм "за", значи, че едва ли не искам всички, навсякъде да бъдат хомосексуални. Което не е така. Но не съм против. Нямам абсолютно нищо против хомосексуалните хора, понеже това не е съзнателен избор. Съмнявам се, че изобщо е някакъв избор.
Az sam za lesbosite ,ama za geiovete NE !!!!!Proso samo ako si gi predstavq mi se drafa ot pedalite !!!!!!Pak lesbosite ne sa mi protivni :)
Чикиджийската логика вкарваш, а?
А колкото до мен - неутрален съм.Нямам нищо против тях, стига да си живеят живота и да не правят митинги и гей-паради.
Аз като вляза в който и да е сайт за запознанства, веднага ме нападат индивиди от мъжки пол. Някои твърдят че не са гейове, но въпреки това искат да им духам. Сякаш за пръв път виждат момче с дълга коса. Не ми се нравят, супер нахални същества са това обратните, а и мъжете като цяло.
С лесбийки проблеми не съм имал, и едва ли ще имам.
И защо да нямат деца или да се женят? Да е нещо лошо? Не наранява никой , така че нямаш право този път. Но аз ти уважавам мнението.Но според мен и те са хора и те имат право да си осиновят едно , две или повече деца или да се женят.
punisher1988
07-03-2013, 22:32
Ква е тая тъпа тема? Защо си мислите, че имате право да казвате кой как ще е щастлив?
Само знаете да мразите, но и вие не знаете защо.
Кво е тва за или против.Не съм нито за нито против,да си живеят хората както и с когото искат.
hardsoultosave
07-04-2013, 06:50
или куче
ми ако си достатъчно извратен що не :D
Всеки е свободен да прави каквото иска и да бъде какъвто си иска. Но тези връзки нито ги подкрепям, нито отричам. От една страна нека се 'обичат' младите, но пък от друга не искам детето ми да расте в среда, в която на всяка пресечка се целуват хора от един пол.
Fisherman
07-04-2013, 10:23
ми ако си достатъчно извратен що не :D
е кво шибано значение има,нали се обичаме :)
Ако ще и в пасатор да си го слагат, само да не ми го натякват с разни паради, концерти и тн.
ge6aaaa3
07-05-2013, 07:46
^Мхм! ;)
nevermind...
07-05-2013, 08:16
е кво шибано значение има,нали се обичаме :)
Mи да, но физическото привличане също е главен фактор. Ти щом си физически привлечен от кучето си...
stambelan
07-05-2013, 08:17
http://4.bp.blogspot.com/-mWzeX6JAjvQ/TnmnD5S6aHI/AAAAAAAAEBM/Sn-8iXl7JAs/s400/no+way+for+gay.png
Mitizaro
07-05-2013, 08:25
Всеки има право да е щастлив..
...НАЙ-вече лезбийките... ммм ;)
baby_baby
08-03-2013, 21:25
;5131352']Не съм против тези хора като цяло, но съм против браковете и правото да осиновяват деца.
+1
existenz55
08-04-2013, 07:27
Не съм против тези хора като цяло, но съм против правото да осиновяват деца. Против съм и от показност (разни там митинги и простотии които организират)... Като се плющят с собствения си пол да си се плющят в тях си. Защо е нужно да правят парад за това, че са обратни ??? Аз да направя парад, че съм нормален тогава!!!
heartsdesire
08-04-2013, 14:49
За.
За браковете, за осиновяването, за показването на публични места. Всичко. Барак Обама е казал, че нищо не трябва да пречи на хората да вървят по улиците ръка за ръка с този, който обичат, независимо от това каква ориентация има. Какво толкова? Някои са хетеро, други са хомо. Тва е.
Fisherman
08-04-2013, 15:40
За.
За браковете, за осиновяването, за показването на публични места. Всичко. Барак Обама е казал, че нищо не трябва да пречи на хората да вървят по улиците ръка за ръка с този, който обичат, независимо от това каква ориентация има. Какво толкова? Някои са хетеро, други са хомо. Тва е.
Барак Обама праща и войници да умират,слушайте американците и ще стигнете далече.
DarkEmotionS
08-04-2013, 15:51
Аз, като бисексуална, мога да заявя, че и в България най-накрая има разбиране. :) Много малко са хората, които гледат накриво, ако съм излязла с гадже момиче... И все пак... Когато си с човек от същия пол, не е нужно да го навираш в очите на околните... и ние сме просто хора и се дразня, че някои парадират с това, че са обратни. Аз никога не съм се ''хвалила'' с това и никога не съм го крила.. Разни хора, разни идеали, ако щете и сексуални. :)
fuckkkksss
08-04-2013, 16:40
Аз като вляза в който и да е сайт за запознанства, веднага ме нападат индивиди от мъжки пол. Някои твърдят че не са гейове, но въпреки това искат да им духам. Сякаш за пръв път виждат момче с дълга коса. Не ми се нравят, супер нахални същества са това обратните, а и мъжете като цяло.
С лесбийки проблеми не съм имал, и едва ли ще имам.
Еми баце явно тотално се превъртял халката, щом педали те навиват да им духаш. Ако беше обратното щеше да е нормално.
Иначе по темата - съм за.
Нищо против!Не ми пука и не ме касае нищо около тва..щом това им доставя удоволствие нека го правят.
fUcKsMiLe
08-05-2013, 16:05
Все ми е тая, стига да не ми парадират със сексуалната си ориентация.
когато се роди всеки човек си има зададен пол. и да искат не могат да го променят. като цяло не съм против тези хора, но съм против да правят паради, да се женят или омъжват и да осиновяват деца. и то по основателни причини - това, че си хомо, което според някои е заболяване (аз не съм сигурен, по-скоро психическо разстройство) не означава, че трябва да го разгласяш наляво и надясно. да се венчават - според всяка една религия на този свят, това не е брак. не може два еднакви пола да се свържат с брак. а да си гледат деца - изключено! тези деца може да получат психическо увреждане, няма да са като другите и няма да се развиват нормално.
heartlesandfreaky
08-05-2013, 17:05
За. Нищо лошо не намирам в хомосексуалните хора, даже някои са доста сладки заедно. Не разбирам защо толкова злоба се излива в-у тях, при условие, че не нараняват никого с ориентацията си..