Влез

View Full Version : Задоволяване - понякога по-приятено и от секс.

Karlos
02-23-2006, 15:55
Ако има някои тука на който/която му/й се е случвало по време на полов акт да си помисли брей колко по яко ми беше сам/сама, нека да пише тук. На мен лично ми се е случвало. Искам да знам дали има и други такива хора.
Искам да цитирам една мъдра мисъл на моя приятел Б.М., който е много умен и образован човек с много богата обща култура. Връзките му жени траят с години. Ето какво ми каза той:
"Ще ти кажа защо чекията е най-голямото блаженство при мъжете. Знаеш ли приятелю какво обича най-много човек, той най-много обича себе си. Ако в това помещение стане пожар, ти може би ще ми помогнеш да се измъкна, но предимно ще гледаш да спасиш собственния си задник. И в тази връзка кажи ми какво по-хубаво от това да правиш любов със събе си, обектът на най-голямятя ти обич".
Какво мислите за тази мисъл??

02-23-2006, 16:54
Ами мисля че никойя не му е пуснала и за това го е написал, а разни пуберчета които не могат да си набарат нещо за секс се утешават с това ;-)

rowzz
02-23-2006, 16:58
Б.М. е затънал плагиат..

ht_7j
02-23-2006, 17:02
V misylta nqma nishto veliko, a samo logika. Tova e nablidavan fakt. Vqrno e.
Shto s eotnasq do tova kak e po-priqtno: opredeleno sex-a. Originalnoto vinagi e za predpochitane, pone pri men. Shtom si iskal da si sam kato si bil s momicheto, znachi prosto dvamata ne ste si dopadnali mnogo. Sluchva se.

02-23-2006, 17:39
ne mojete da srawnqwate 4ekiqta s emociqta ot seksa

GIFTED
02-23-2006, 17:42
awe brato i na men mi se e slu4valo mnogo e stranno

nqma_zna4enie
02-23-2006, 17:49
M.B. e pule ntapak koito qvno nikoga prez jivota si ne e pravil seks.Li4no az mislq 4o ot seksa po hubavo nqma

GreenLadyM
02-23-2006, 17:54
izkazvane na priatel ot mujki pol:"chekiqta za udovolstvie,sex-a za prestij"...

sexy_macka
02-23-2006, 18:29
Zadovolqvaneto i samiq SEX mislq che dori ne trqbva da se sravnqvat .... ;) :mrgreen: