View Full Version : prosto krushkane?!
taka....sluchvalo li vi se e da izneverqvate ili kakto predpochitam az da krushkate(nqkak si po ne tolkova seriozno i strashtno mi zvuchi) dori prosto da ste flurtuvali s nqkoi bez da e stavalo neshto po taka....mislite li che ste napravili greshka po tozi nachin....i posledno kakvo vi e mnenieto za tozi vid neshta mislite li che nqkoi koito pravi takiva neshta ne durji na negoviq si chovek ili ptosto e nqkakuv vid razvlechenie taka da se kaje.....
az da kaja za sebe si kato za nachalo tri puti sum go pravila-1. beshe na moreto po minalata godina samo celuvki bqha no skusah s gadjeto si togava a bqhme hodili 7 meseca moje bi sgreshih no puk za smetka na tova ne sujalqvam i s dvamata sum si priqtelka daje s bivshiq mi sega mi e edin ot nai dobrite priqteli i mai taka e po dobre 2.predi okolo 2 meseca hodeh s edno momche koeto kolkoto i gadno da zvuchi me ne beshe grija tolkkova mn za nego zatova se poluchiha tezi neshta togava pochnah da izlizam s edin drug na koito se kefish super mn ot mn vreme no ne go poznavah samo na vunshen vid go bqh haresala e togava opredelno napravih greshka za koqto mai suhalqvam prosto ne si struvashe izleze vuzmojno nai tupiq chovek na sveta i 3. pak s bivshiq mi bqhme i se zabih s po bivshiq momcheto s koeto sum bila nai mn vreme i koeto sus sigurnost sum obichala misleh che e greshka i mn vreme mu obqsnqvah che ne mn redno tova koeto pravim abe se edno si izlqh dushata i go napravih bez nikakvi zadrushki zashtoto prez tazi godina mn puti sme si dokazvali che sme kato brat i sestra i sichko mojem da si kajem ta mu kazah kakvo mislq i toi beshe suglasen makar che iskashe otnovo da e s men posle na men neshto mi preshtraka i trugnah s nego otnovo zarazqh bivshiq bqhme zaedno edin mesec prez koito imashe samo karanici zahstoto kakto toi kaza sum se promenila za ova vreme prez koeto ne sme bili zaedno i taka za da opazm tova koeto imame mejdu nas reshihme che shte e nai dobre da se razdelim
zasega neznam dali bih go napravila otnovo no sichko zavisi ot situaciqta nqkoi ot vas biha si pomislili che sum kurva ili neshto takova nemoga az da kaja dali e taka no e fakt che nqma priqteli koito mislqt podobni neshta :roll:
teenkopele
02-23-2006, 20:33
До сега никога не съм кръшкал и нямам намерение. :wink: :) :wink:
xOtkiSsSs
02-23-2006, 21:02
i az taka :D
Sean Combs
02-24-2006, 01:09
taka....sluchvalo li vi se e da izneverqvate ili kakto predpochitam az da krushkate(nqkak si po ne tolkova seriozno i strashtno mi zvuchi) dori prosto da ste flurtuvali s nqkoi bez da e stavalo neshto po taka....mislite li che ste napravili greshka po tozi nachin....i posledno kakvo vi e mnenieto za tozi vid neshta mislite li che nqkoi koito pravi takiva neshta ne durji na negoviq si chovek ili ptosto e nqkakuv vid razvlechenie taka da se kaje.....
az da kaja za sebe si kato za nachalo tri puti sum go pravila-1. beshe na moreto po minalata godina samo celuvki bqha no skusah s gadjeto si togava a bqhme hodili 7 meseca moje bi sgreshih no puk za smetka na tova ne sujalqvam i s dvamata sum si priqtelka daje s bivshiq mi sega mi e edin ot nai dobrite priqteli i mai taka e po dobre 2.predi okolo 2 meseca hodeh s edno momche koeto kolkoto i gadno da zvuchi me ne beshe grija tolkkova mn za nego zatova se poluchiha tezi neshta togava pochnah da izlizam s edin drug na koito se kefish super mn ot mn vreme no ne go poznavah samo na vunshen vid go bqh haresala e togava opredelno napravih greshka za koqto mai suhalqvam prosto ne si struvashe izleze vuzmojno nai tupiq chovek na sveta i 3. pak s bivshiq mi bqhme i se zabih s po bivshiq momcheto s koeto sum bila nai mn vreme i koeto sus sigurnost sum obichala misleh che e greshka i mn vreme mu obqsnqvah che ne mn redno tova koeto pravim abe se edno si izlqh dushata i go napravih bez nikakvi zadrushki zashtoto prez tazi godina mn puti sme si dokazvali che sme kato brat i sestra i sichko mojem da si kajem ta mu kazah kakvo mislq i toi beshe suglasen makar che iskashe otnovo da e s men posle na men neshto mi preshtraka i trugnah s nego otnovo zarazqh bivshiq bqhme zaedno edin mesec prez koito imashe samo karanici zahstoto kakto toi kaza sum se promenila za ova vreme prez koeto ne sme bili zaedno i taka za da opazm tova koeto imame mejdu nas reshihme che shte e nai dobre da se razdelim
zasega neznam dali bih go napravila otnovo no sichko zavisi ot situaciqta nqkoi ot vas biha si pomislili che sum k***a ili neshto takova nemoga az da kaja dali e taka no e fakt che nqma priqteli koito mislqt podobni neshta :roll:
ooohh.. mnogo pyti... i ne za6toto sym takyv, a za6toto ne mi e dremelo i cent za momi4etata na koito sym izneveril... a sega ne sym v systoqnie.. ne bih izneveril na priqtelkata si daje i s Anjelina Joly.. i si mislq 4e tq 6te go napravi s nqkoi.. (da ne dava Gospod) i 6te se ubedq 4e vsi4ko se vry6ta na toq svqt ... i 6te umra v nqkoq tymna uli4ka ot myka.. kato nqkoq putka.. pff.. az mnogo sym se raznejil... ebah se v glupaka.. noo... moga da kaja, 4e nai golemiq kef e da 4uka6 4ujda jena... ima trypka i vsi4ko.. no nqkoi ako ebe moita.. opredeleno 6te si kaja 4e tq ne dyrji na men...
Изкушението е голямо, тръпката е неописуема определено печелиш емоции като кръшкаш НО никога не съм го правил. Аз съм изключетелно съвестен човек, и винаги съм се стремял да бъда почтен и да уважавам това което имам. Имах перфектната възможност, обажда ми се ортака в 12 през нощтта и казва - идвай бързо в една къща ни чакат 7 момичета и има само две момчета :mrgreen: , и отказах защото тогава бях с моето бебе, може би ме е яд малко са като сме скъсали но поне си знам за себе си че съм добър човек колкото и да ме ебават приятелите.
flying_girl
02-24-2006, 09:03
Кръшкането си е най-сладката работа ама трябва да знаеш как и кога....за да няма последици защото те никак не са хубави...аз съм го правила и до ся не съм имала проблеми 8)
LP_girl_14
02-24-2006, 12:12
Koгато съм с един човек,който обичам и той ми дава всичко от което се нуждая не виждам за кво трябва да го правя.Когато вече не съм щаатлива с този човек и търся навън това,което той не ми дава ,тогава вече разговарям с този човек и му обяснявам как стоят нещата.Такива работи като кръшкане и лъжи не са ми по вкуса :smt018
bad_baby_girl
02-24-2006, 12:33
Koгато съм с един човек,който обичам и той ми дава всичко от което се нуждая не виждам за кво трябва да го правя.Когато вече не съм щаатлива с този човек и търся навън това,което той не ми дава ,тогава вече разговарям с този човек и му обяснявам как стоят нещата.Такива работи като кръшкане и лъжи не са ми по вкуса :smt018
=D> =D> =D> TO4NO
addictedtou
02-24-2006, 12:42
Az do sega sm izneverqvala samo vednyj.Hodeh s momcheto, no toi beshe ot dryg grad .. i nqmashe mnogo golqma vyzmojnost da se vidjdame.I az vednyj mu iznevirih.. no tova beshe samo sex za edna nosht... no ne mi beshe mnogo guzno poneje ne moga da sm sigurna dali toi ne mi e izneveril.. no ponqkoga e hubavo da se kryshka.. zarejdash se na novo i si gotov da prodyljish sys starata vryzka..
CuST0M1z3
02-24-2006, 13:26
Death^Forever
02-24-2006, 14:19
Кръшкането е поредната голяма глупост. Какъв е смисълът да се захващаш с един човек, а в същото време да кръшкаш? За мен това те понижава и вече си стъпка назад, научиш ли се веднъж да се поддаваш на изкушенията, има голяма възможност да ти стане навик...
А да се подиграваш с чувствата на някого, без значение какви са те, е долно и егоистично, нещо, което ненавиждам с цялото си същество и душа!
spored me ne glupavo da se gru6ka tva e pokazatel za sbal harakter v 4oveka az do sega nikoga ne sum kru6kal vupros na principi
KRaLiCa_na_OrGaZmA
02-24-2006, 15:31
zasega neznam dali bih go napravila otnovo no sichko zavisi ot situaciqta nqkoi ot vas biha si pomislili che sum k***a ili neshto takova nemoga az da kaja dali e taka no e fakt che nqma priqteli koito mislqt podobni neshta :roll:
izneverih samo edin pat i to stana nekfo impulsivno . golqma glupost napravih i sea mn mi se iska da vyrna si4ko nazad . dobre 4e pone gadjeto mi mi prosti . nikoga poveche nqma da mu izneverq [-(
Досега не съм изневерявала,не знам дали някога ще се случи,не искам да изричам прекалено силни думи като"никога не бих го направила,въпреки всичко",знам само,че с момчето с което сега съм,не бих го сторила.Обичам го повече от всичко на света и не бих рискувала всичко заради някво тъпо флиртче.А и той ми дава всичко от което имам нужда-любов и разбиране.Не одобрявам изневярата
Ani_girl
02-24-2006, 17:31
da krushakala sum no kogato sum bila s nepodhodqshtiq 4ovek i sled tova sum im kazvala.sega oba4e kogato sum s 4oveka kogoto adski mnogo si obi4am i durja na nego ne bih krushnala nikoga !
`Death`Whore`
02-24-2006, 18:40
prosto da ste flurtuvali s nqkoi bez da e stavalo neshto po taka
Правят го комплексирани жени, които имат постоянна нужда от обожание. Не е нормално за мен.
sexy_macka
02-24-2006, 18:45
Ne ne sm i nqmam namerenie..tova spored men e nai-golqmata luja v edna vruska...ta nali kazvash na choveka do teb "obichm te",ta nali toi e gotov na vsichkoz a teb,ta nali ti postoqnno kazvash "nikoga nqma da ti isneverq,ako ima neshto shte ti go kaja v ochite,ne zad gurba ti" ....a vsishnost zashto nikoga ne stava taka ?? zashto nikoga nemojem da kajem na polovinkata si "as haresfam dr" ??? Moje bi nqmame smelost ? nz...No vupreki vsichko Isnevqrata si ostava nai-golqmata ismama sprqmo chovekut,koito te obicha !...(pone spored men)
Имала съм желание, но не и възможност да го направя. И добре, че :)
martinka_91
02-24-2006, 19:22
Не отговорих на анкетата...Ама, ако си заслужава кръшкането и момчето, с което съм не ми обръща особено внимание...може и да кръшна...защо пък не хихих :mrgreen:
martinka_91
02-24-2006, 19:26
Между другото...не съм го правила,ама акъл едва дали ще ми пречи...после може и да съжалявам, ама.... ](*,)
`Death`Whore`
02-24-2006, 19:50
момчето, с което съм не ми обръща особено внимание
Да си чувала за "раздяла"? Тя се практикува, когато гаджето не ти обръща внимание. А не изневяра.
cskamoni4ka
02-25-2006, 12:43
Понякога кръшкам,понякога не!Зависи дали обичам човека който е с мен!
martinka_91
02-25-2006, 23:46
момчето, с което съм не ми обръща особено внимание
Да си чувала за "раздяла"? Тя се практикува, когато гаджето не ти обръща внимание. А не изневяра.
еми...практикувам я!хаха!То след изневярата има и раздяла...да му е гадно и на него бе,що пък само на мене!!!
`Death`Whore`
02-26-2006, 09:22
Глупаво.
Sinister_Doll
02-26-2006, 14:28
Kru6kala sum, ama e tupo...
I 6tom se e stignalo do tam, zna4i nqmam ve4e rabota s tva mom4e.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
02-26-2006, 14:48
NE SAM izneverqvala i nikoga nqma da go napravq tva za men e nai dolnata postapka kagoto kazvah na nqko i4e go obi4ah i da mu slagah roga s dr na koito kazva6 sa6toto dolno i protivno MRAZQ IZNEVQRATA POVE4E OT SI4KO DR NA SVETA
Wild Girl
02-26-2006, 14:57
Никога не съм и нямам намерение. Когато ми се отдаде възможност си представям как бих се почувствала аз на мястото на гаджето ми и всичко отминава. Според мен обаче съществува една много по-голяма изневяра от това да флиртуваш или да преспиш с някой друг - това да си с един човек а да обичаш друг. Това е предателство спрямо човека, когото обичаш, спрямо самият теб и най-вече спрямо човека, с когото си.