View Full Version : Kak da se spravq?
TheMaggie
02-24-2006, 11:03
Edna sau4enieka postoqnno gleda da me precaka i da mi napravi lo6o.Govori zad garba mi i se nagvovarq sre6tu men.Ve4e vze da mi pisva i ne znamkvo da pravq.Kajeto kvo,pls!Iskam parvo da q precakam i posle da i pokaja 4e ne sam slabo momi4e.
vasela_15
02-24-2006, 11:27
Vij sq dushi4ko tprosto ti zavijda za neshto i za tva se drazni i govori zad garba ti moje bi misli 4e ti si po hubava ot neq ili neshto drugo ne i go vrashtai jesta i ti da govorish zad garba i a znai 4e KOGATO NQKOI GOVORI ZAD GARBA TI ZNA4I TI ZAVIJDA TAKA 4e radvai se i i gledai siira \:D/
Отиди и си изясни отношенията с нея лице в лице. Кажи й ако има да ти казва нещо да ти го каже лично. Нека да не говори зад гърба ти а да ти каже нещата лично ако има тази смелост.
Другия варянт е да я игнорираш и въобще да не й обръщаш никакво внимание. Какво ти пука нека си говори. Не се обременявай с такива дребни неща има и доста по-сериозни работи в живота.
А ако те дразни много ходи и плсни два шамара.
Death^Forever
02-24-2006, 12:51
Ясно ми е за какво говориш, преди време бях в същото положение, но едва ли може да не ти пука, защото тормозът се превръща в ежедневие. Гледай да не падаш на нейното ниво и да й отвръщаш със същото, глупаво е. Просто си изяснете нещата, говори с нея, не е задължително отношенията ви след това да са перфектни, а просто да се осъзнае малко, защото това поведение, което има тя е ужасно не само за теб, тъй като със сигурност я понижава в очите и на околните. Но това си е нейн проблем.
Опитай се да разрешиш своя!
teenkopele
02-24-2006, 13:18
Да не ти пука за тая пача! :mrgreen:
Ако покажеш, че ти пука, дразненето ще продължи, даже ще се засили.
Вместо да стоиш и да бездействаш, направо отиваш и й казваш: 'Ти какво си говорила за мене бе...' и вкарваш няколко яки тупалки, въпреки, че си момиче.
Тук един малък съвет: за по-голям ефект я цепиш в носа! :)
Айде успех и не й се давай на тая ! :wink:
PRECIOUS^f
02-24-2006, 16:10
A we pravi se na "ydarena s mokar parcal",4e ne ti pyka,4e ti pravi mrastno.Ina4e si q psyvai zad garba :smt014
sveros4o
04-22-2007, 09:46
Маргаритке,кажи парво коя е тази съученичка,сигурно я знам :smt023
Хахахаха ако не беше слабо момиче щеше вече да си я прецакала :-D :-D :-D аи да не се лъжем... :-D
InitialD
04-23-2007, 15:36
Няма нищо по-хубаво от един бой..да видиш после как ще те поздравява по коридорите!!!